Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמועות לגבי טויוטה קורולה 2008 שתגיע לארץ עם גיר אוטומטי רגיל(לא רובוטי)

רציתי לשאול האם זה נכון?

מישהו שמע על זה?

ומתי היא הולכת להגיע עם תיבה זו?

גם האיבזור הולך להיות יותר נרחב?

תודה מראש

EVG

פורסם

אם ישכילו שם למעלה בטויוטה להחזיר לעם את הגיר שהוא כל כך אוהב הם יהיו שוב הלהיט.

לחילופין היה נחמד אם הם היו מתקדמים לתיבת DSG...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
שמועות לגבי טויוטה קורולה 2008 שתגיע לארץ עם גיר אוטומטי רגיל(לא רובוטי)

רציתי לשאול האם זה נכון?

מישהו שמע על זה?

ומתי היא הולכת להגיע עם תיבה זו?

גם האיבזור הולך להיות יותר נרחב?

תודה מראש

EVG

חבר יקר,

עד שלא יגמרו את כל המלאי של הגירים הרובוטיים הלא מוצלחים שלהם , הם עוד יפיעו גם בדגמים החדשים,

הם החליטו שבישראל יש נהגים דיבילים שניתן לדחוף להם את הגירים האלה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אם ישכילו שם למעלה בטויוטה להחזיר לעם את הגיר שהוא כל כך אוהב הם יהיו שוב הלהיט.

לחילופין היה נחמד אם הם היו מתקדמים לתיבת DSG...

דרך הגב ה-DSG החדש יופיע עם מצמדים רגילים ולא הידראוליים !

פורסם

תודה על התשובה המהירה והענינית

לדעתי היבואן של טויוטה עושה טעות

אני מקווה שהם יתקנו את המצב

אשמח אם למישהו יש מידע מתי בכל אם בכלל הולכת להגיע הקורולה עם תיבה אוטומטית רגילה

++ועוד שאלה בנושא שלא הצלחתי להבין חד משמעית מהנושאים האחרים

לגיר הזה באמת יש צריכת דלק טובה יותר מאשר לגירים האוטומטים הריגלים לדוגמא המזדה 3 וכו'

פורסם
תודה על התשובה המהירה והענינית

אשמח אם למישהו יש מידע מתי בכל אם בכלל הולכת להגיע הקורולה עם תיבה אוטומטית רגילה

++ועוד שאלה בנושא שלא הצלחתי להבין חד משמעית מהנושאים האחרים

לגיר הזה באמת יש צריכת דלק טובה יותר מאשר לגירים האוטומטים הריגלים לדוגמא המזדה 3 וכו'

נכון !

פורסם
דרך הגב ה-DSG החדש יופיע עם מצמדים רגילים ולא הידראוליים !

ל- DSG יש מצמדים רגילים בכל הגרסאות.

חלקם טבולים בשמן וחלקם יבשים.

פורסם

חבל שלא מביאים את הטויוטה עם גיר ידני.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

איך בדיוק הוא עושה טעות? באמת נראה לך שטויוטה נתנו לו לבחור בין תיבה אוטומטית רגילה לרובוטית, והוא אמר לעצמו "המממ... כולם אצלנו אוהבים אוטומט רגיל, אז בואו ננסה לדחוף להם משהו שעד היום אף אחד לא רצה"?

טויוטה לא מייצרים את הקורולה הנוכחית בתקינה אירופית עם תיבה אוטומטית רגילה, בכלל, בשום מנוע, נכון להיום (אין לי מושג לגבי תכניות עתידיות).

ראה תשובתי למעלה. באמת נראה לך שהשוק הישראלי כזה חשוב ליצרן של יותר מ-9 מיליון מכוניות בשנה? אף אחד לא ייצר את התיבה הרובוטית בשביל השוק הישראלי. אם כבר, הם נתנו יותר מדי קרדיט לנהג הישראלי וחשבו שמה שטוב לאירופים יהיה מספיק טוב גם בשבילו.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
חבר יקר,

עד שלא יגמרו את כל המלאי של הגירים הרובוטיים הלא מוצלחים שלהם , הם עוד יפיעו גם בדגמים החדשים,

אל תדבר כאילו אתה העו"ד של כל הישראלים. אף אחד לא "דוחף" את הגיר הזה לאף אחד. כל אדם שקונה רכב לא קונה אותו בגלל שאנסו אותו, ועובדה שאת הטויוטה הזו קנו לא מעטים בכלל (ואני מדבר על הקורולה. קח בחשבון את היאריס גם). אם הדיעה הכוללת של כולם לגבי הגיר הזה היתה כשלך, אז אף אחד לא היה קונה אותה והיא היתה נעלמת מהתודעה של כולם. אם לך זה לא מתאים, אל תקנה, אבל אל תדבר בשם כולם.

מי החליט אגב שהגיר הזה לא מוצלח? אתה?

פורסם

כל עוד בישראל יש נהגים בעלי חוש היגיון בריא שקונים אוטו חדש ב-120 אש"ח בלי נסיעת מבחן, אז כן, יש.

חבל שאין בישראל נהגים אידיוטים שניתן לדחוף להם אוטו עם גיר ידני :wink:. וטוב שיש אימבצילים שקונים אוטו לא רק לפי מחירון לוי יצחק, אחרת לא היה לי את הקסנטיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני שמעתי שהקורולה החדשה משווקת בארה"ב עם גיר אוטומטי סטנדרטי לחלוטין, אבל כמובן שאין מה להשוות את כח הקניה של השוק הצפון אמריקאי לזה הישראלי.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

• תוכן חדש...