Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם, זו הפעם הראשונה שלי בפורום

אני רוצה לקנות רכב אוטומטי, התקציב 50-55 אלף ש"ח

קיבלתי רשיון לפני שלושה חודשים וזה יהיה הרכב הראשון שלי

החלטתי לקנות מטריידאין או מליסינג, על איזה מכוניות הייתם ממליצים בתקציב הזה?

חשבתי ללכת על רנו מגאן (צורה חדשה) - שנת 2004

או מגאן צורה ישנה... מנוע 1600

ראיתי גם פורד מונדאו 2004 או 2005 אבל נראה לי שזה עולה הרבה כסף להחזיק רכב עם מנוע 2000 סמ"ק

יש למישהו המלצות?,רעיונות חדשים? ביקורות על המגאן?

פורסם

ראיתי גם פורד מונדאו 2004 או 2005 אבל נראה לי שזה עולה הרבה כסף להחזיק רכב עם מנוע 2000 סמ"ק

אכן לא הייתי ממליץ לך על המונדאו אבל אולי תוכל לפרט יותר אילו סוגי נסיעות אתה נוסע? בין-עירוני, עירוני או משולב?

מה אתה מחפש? זול,חסכוני,אמין,צורה?

תפרט קצת ונוכל לעזור יותר:lol:

פורסם

אם מגאן אז מגאן 2 (כלומר שנת 2004 וצפונה). רכב חדש ובטוח יותר, לטעמי אם יש גרסאת 5 דל' (מה שלא סביר אם אתה רוכש מליסינג) גם יפה יותר.

המגאן הישנה היא כבר מכונית בסוף דרכה ולא הייתי קונה..

מונדיאו לא נראה לי יש הצדקה לרכוש זה רכב גדול יותר עם מנוע גדול ויהיה בזבזן יותר בדלק וגם עלות הביטוח תהיה גבוהה יותר.

אם פורד אז אפשר לשקול פוקוס (או ישנה או חדשה) רכבים טובים.

או אופציות אחרות כמו מאזדה 3, או קורולה...

אם תמצא משהו מעניין כמו רכב במצב טוב אחרי בדיקה עם קלומטראז' נמוך אז שווה לשקול כל אחת מהן...

קח בחשבון שהטויוטה נמכרת בדר"כ במחירון ומעלה בעוד שהרכבים האירופים נוטים לאבד יותר ממחירן. זה יכול להשפיע על הקנייה וזה אומר שאתה יכול אולי לרכוש רכב משנתון גבוה יותר.

פורסם

בסה"כ רנו מגאן נוח מאוד לנהיגה , טיפולים זולים. חסכוני בצריכת דלק.

יש לקחת בחשבון שיש מספר תקלות כגון חלונות חשמל ועוד.

מונדיאו- רכב מנהלים ,יציב, נוח (הנאה שאין בחלק מהמכוניות החדשות)

מומלץ לרכוש רכב מפרטי ולא מליסינג - כולם מוכרים מתחת למחירון.

בעת מכירה של רכב מליסינג תפסיד כ- 25% .

פורסם

שלום רב.

רוב רכבי ליסינג נמכרים אחרי 3 שנים . לדעתי זה גם הגיל המירבי שעוד אפשר למצוא רכב במצב טוב (קשה אבל אפשר).

בתקציב שציינת אפשר לקנות מליסינג משנת 2005 או שברולט אופטרה או יונדאי אלנטרה -שני רכבים שאני לא ממליץ עליהם.

אני מציע בסכומים כאלה לקנות רכב פרטי (כמובן שנתון יותר נמוך) שיהיה במצב שמור, קילומטראז' נמוך וכו..

אפשרות אחרת -להוסיף כספים ולקנות מליסינג רכב שלא יהיה מתחת ל2005 ולא מהרכבים שכבר נאמר קודם.

אלה הרכבים שכן כדאי לקחת בחשבון- מזדה 3, ניסן אלמרה, פורד פוקוס, אפילו סובארו אימפרזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...