Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים חזרתי מביקור בירדן (מטעמי עבודה) ואני עדיין מופתע לכמות מכוניות העל שאפשר למצוא שם. בנטלי, פרארי, למבורגיני, פורש, סובארו STIWRX, BMW Z4 ואחרות ובכמויות !

לאחר בירור לגבי התופעה הזאת התברר שרובן מכוניות של סטונדטים ממדינות המפרץ שבאים ללמוד באוניברסיטאות בירדן ושולחים איתם את הצעצוע שלהם. כמובן שכסף זה לא בעייה בשביל נער שאבא שלו רוחץ את השיער בנפט.

 

הנה וידאו שמצאתי במקרה למקום שעברתי בו (תסתכלו על המכוניות מצד ימין)

 

http://www.youtube.com/watch?v=i75l7NX3RU0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

 

ואני אומר לכם, זה רק קמצוץ קטן ממה שיש שם. בעיקר במתחמי האוניברסיטאות ובשגריריות מדינות ערב.

פורסם

צרכים אצלכם עובדים ?

 

אם צריך אני יכול לגדל שפם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בסרטון אני זיהיתי, בהתחלה מרצדס SL (לא קריטי), אח"כ פרארי 430 (מאוד קריטי! בהחלט מדהים), ואז עוד איזה 3 פורשה, שמותכם 1 אני כמעט בטוח היא טורבו חדשה. (לא קריטי)

 

אתה יודע אבל, זה לא נראה לי שה"עושר" הכלכלי שלהם ברמות מטורפות יותר משלנו, לדעתי, היינו רואים כאן בארץ הרבה יותר מכוניות על ומכוניות ספורט אם המסים עליהם היו שפויים ומן הסתם אם היה להם ייבוא סדיר, במחשבה שנייה, גם עכשיו כשהמיסים בארץ כמו תמיד לא שפויים בעליל, אם היה לפרארי סניף אני מאמין שהיינו רואים כמה כלים נחמדים על הכבישים.

 

עמרי.

פורסם

גרגויל, אין קשר בין המסים כאן לבין התופעה הזאת.

עוד כמה עשרות שנים ייגמר הנפט, ורוב מדינות המפרץ

יהפכו בבת אחת למדינות עולם שלישי, עם גמלים ואוהלים,

וגרוע מכך - אוכלוסייה מקומית שמעולם לא למדה לעבוד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה שנתקלת במספר רכבים במהלך נסיעה קצרה, לא יכל להעיד על רמה גבוה של רכבים הפזורים ברחבי המדינה.

מול העושר הזה יש גם הרבה עוני והרבה אנשים הגרים בכפרים קטנים הרחק מהעין של הירדני הממוצע והרחק מאוד מהעין של התייר המגיע לפקוד את המדינה.

 

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו שאמרה גברת נהגת שודים,

תעשה סיבוב בהרצליה פיתוח, סביון, באיזור הבורסה בר"ג או בסיטי של ת"א (או עוד כמה שנים באיזור פארק-צמרת) וגם תוכל למצוא ריכוזיות יחסית גדולה של רכבי יוקרה.

אולי לא פרארי (כי לא מוכרים אותה בארץ), אבל בהחלט מגוון מכובד של פורשה, BMW, מרצדס, אודי, לקסוס וכו'..

לעומת זאת תרחיק משם כמה קילומטרים ותוכל למצוא אנשים שגרים בפחונים, בבתים חצי הרוסים שנבנו לפני 40-50+ שנה וכן הלאה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נכון מאוד. לכן אמרתי שרכבים כאלה תמצאו במקומות מסוימים כמו אוניברסיסטאות ושגריריות (לפחות במקומות האלה הבחנתי ברכבים הנ"ל) וכמו שאמרתם, בשאר רחבי המדינה לא הבחנתי במשהו מעניין. רק מכוניות ישנות ופחים נעים.

אבל אישית זה מאוד הפתיע אותי לראות במיוחד פרארי ולמבורגיני (הרגשת צמרמורת מטורפת) בעמאן שהיא עיר ענייה ולכן הרגשתי צורך לפרסם את ההודעה...

ושוב את הוידאו למעלה לא אני צילמתי... מצאתי אותו ביוטיוב.

פורסם

מאוד מסקרן אותי לדעת לגבי אופנועים/קטנועים, ראית או נתקלת בהם בביקורך?

 

 

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כמו שאמרה גברת נהגת שודים,

תעשה סיבוב בהרצליה פיתוח, סביון, באיזור הבורסה בר"ג או בסיטי של ת"א (או עוד כמה שנים באיזור פארק-צמרת) וגם תוכל למצוא ריכוזיות יחסית גדולה של רכבי יוקרה.

אולי לא פרארי (כי לא מוכרים אותה בארץ), אבל בהחלט מגוון מכובד של פורשה, BMW, מרצדס, אודי, לקסוס וכו'..

לעומת זאת תרחיק משם כמה קילומטרים ותוכל למצוא אנשים שגרים בפחונים, בבתים חצי הרוסים שנבנו לפני 40-50+ שנה וכן הלאה..

לא צריך להרחיק כמה קילומטרים,

מספיק להגיע לקרית אונו :-D:-D:-D

 

 

לגבי אופנועים, עד כמה שידוע לי, היה ניסיון להתנקשות ע"י אופנוע בירדן, ומאז אסור הייבוא לאופנועים[למרות שהיה טיול של ישראלים על אופנועים בירדן, ב-FULLGAZ יש יותר פרטים].

----

פורסם
מאוד מסקרן אותי לדעת לגבי אופנועים/קטנועים, ראית או נתקלת בהם בביקורך?

 

 

 

 

ל'

 

אין לי סטייה לאופנועים, לכן גם אם היה משהו מעניין שם סביר להניח שלא הייתי מבחין בו :-)

פורסם
מאוד מסקרן אותי לדעת לגבי אופנועים/קטנועים, ראית או נתקלת בהם בביקורך?

 

 

 

 

ל'

 

אופנועים בירדן ?? אין חיה כזאת . אסור לנסוע בירדן על אופנוע ואני יודע את זאת בוודאות

יש אולי 5 או 6 אופנועים מקסימום בכל ירדן שהם או בני דודים של המלך או לא יודע מה , שיש להם אופנועים, אבל לאדם מן השורה אסור שיהיה לו אופנוע או שיוציא רשיון אופנוע.

אני לא מדבר על מירוצי אופנועים בשטחי ירדן , או תחרויות בינלאומיות. רק שתדעו כי ירדן מאוד מפותחת מבחינת הספורט המוטורי , המלך חוסיין בעצמו , וגם בנו עבדאללה הם נהגי ראלי , וחובבי מכוניות ספורטיביות למיניהם

בירדן , על כמות נאה של SLR , AUDI R8 , פירארי ולמבורגיני .

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

רק שמופז לא יראה את השרשור הזה. זה יכניס לו רעיונות נוספים למניעת תאונות דרכים (איסור יבוא אופנועים).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

×
×
  • תוכן חדש...