Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

כמו בכותרת, רציתי לדעת אם רדיו דיסק מקורי של פוולקסווגן טוארג' יתאים לפולו שנת 2001? מבחינה פיזית אני יודע שזה מתאים, השאלה אם מבחינת החשמל, צמות (לא יודע איך להגדיר) זה יתאים/יפעל?

תודה, עמית.

נ.ב: צירפתי תמונה של הרדיו דיסק המדובר

1.jpg

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

נתחיל מזה שהקונקטור הוא לא אותו קונקטור(תצטרך מתאם), למכשיר אין מתח סוויץ כך שתאלץ לחבר אותו רק למתח קבוע. התקע של האנטנה לא אותו תקע(שוב מתאם) כל זה בהנחה שיש לך את הקוד של המכשיר אני לא רואה סיבה הגיונית להשקיע ברדיו כזה כל מכשיר של חברה ידועה יעשה עבודה טובה יותר.

פורסם

תודה על התגובה....

אני לא מתכוון להשקיע במערכת ולדעתי זה הרבה יותר יפה (ומתאים בדיוק) מאשר רדיו דיסק אחר, טעם אישי.

בכל מקרה, מתאם לאנטנה זה שטויות (סיפור של גג 30 שקל). זה שיהיה מחובר למתח קבוע ולא לסוויץ' בכלל לא קריטי. רק מה זה קונקטור? וברגע שיש מתאם גם לזה (מה העלות?) זה אמור לפעול בלי בעיות?

תודה, עמית.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

אכן כן זה אמו לעבוד כמו שצריך רק כמובן כמו שכבר הזכירו לפני זה עובד רק על מתח קובע.

אם תרצה לצלם ולשלוח לי איך נראה הקונקטורים אני אולי יוכל להשיג לך בממש זול.

פורסם

לרדיו של הטוארג יש חיבור מאחורה נכון ? אחד כזה גדול בצד שמאל ו2 קטנים שאמורים בלבוא עם הרכב בחלק מהVW אז אם אין לך לא תוכל לשמוע רדיו.

ה"חור"הגדול שם צריך להככנס קונקטור של טוארג במקור ולך בגולף אני לא יודע איזה יש אני עובד רק בדגמים חדשים

אז תצלם לי את הפלסטיק הזה שהיה מתחבר למערכת הקודמת ואין לך או משהו זה תמיד אופציה להלחים.

פורסם

למה אתה מחפש הרפתקאות אני לא מבין תרכוש HU של פיניור גי וי סי או פנסוניק יד 2 ב כ500 ש"ח ככה וזה הכול עם אתה לא מעוניין להשקיע!!!

עיניין הקונקטורים והמתח בטוארג הינו דומה בכלל לפולו ומחיב בהברה שינוים

אז תשקיע התקנה + החלפת קונקטורים + מתאם לאנטנה + כנראה בתי פיוז יותר גדולים לדעתי + עוד ועוד

למה הכאב ראש המסורבל הזה??

תחשוב!

:roll:

פורסם

צמיד אפר לחבר ישירות את החטים בלי קונקטור מיוחד.

השאלה אם המכשיר לא נעול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הקונקטור הוא התקע שמתחבר בגב המכשיר (קונקטור אירופאי חדש אתה צריך את הנקבה) קונקטור האנטנה גם הוא לא רגיל כך שעלותו גבוה יותר מ30 שקל חוץ מיזה צפויה לך עבודה לא קלה בלקבע את המכשיר. כמובן שאפשר להלחים חיווט אבל זה חובבני וניראה רע (לדעתי).

• תוכן חדש...