Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרבה מחשבות הגעתי להחלטה

הרץ הי אנרג'י 3 חלקים

עכשיו כרגע אני נמצא עם JBL המפורסם ובעתיד הקרוב יגיע 880PRS

אני מעוניין לעשות טרי אמפינג... אך לצערי ה880 תומך רק 2 וואי + סאב

הצעות מה לעשות על מנת להגיע לכך ?

(אל תגידו קרוס 4 חלקים כי חיפשתי בארץ ולא מצאתי אלה אם יש לכם להציע)

חשבתי על מגבר 2 ערוצים עם BANDPASS טוב אם יש למישהו להציע לוופרים

או למידים, גם דעה אם אפשר

תודה מראש

דוד

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יודע שלהליקס דארק-בלו יש קרוס בנדפאס - אני לא יודע אם יש דגם שני ערוצים עם קרוס כזה, אני חושב שיש מישהו שמוכר אחד כזה כאן בפורום.

אתה יכול להביא קרוס 3 חלקים - יש גם מישהו שמוכר אחד כזה של טרו בפורום.

אפשר להביא מחו"ל 4XS או אפילו 6XS של אודיו קונטרול.

בקיצור אפשר לעשות הרבה דברים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

3WAY לא נותן שום דבר זה יהיה בעייה ואני לא יוכל לחתוך כל אלמנט בנפרד גם כי יש רק 3 RCA's אז חייב קרוס 4 חלקים והאודיו קונטרול הוא עם נגדים אם אני לא טועה...

אני מחפש משהו כמו הטרו או הזטק המפורסם...

רק 4way....

ה3sixty לא אפשרות כי אין לי 4way...

יש פרוססור עם 4וואי שמישהו מכיר ?

פורסם

יש בשוק מגברי 4 ערוצים בעלי בנד פאס , רכוש אחד מאלה - בדרך כלל הם איכותיים עבור מערכת כזו .

לאחר שרכשת את הPRS880

פצל את היציאה של הסאב ל2 זוגות RCA אחד לסאב ואחד לוופרים

את הסאב חתוך דרך המגבר\מונו

ואת הוופרים חתוך דרך הבנד פאס של המגבר .

שלום על ישראל !

פורסם

אם אפשר רק דגמיים מוכרים של מגברים4/2 ערוצים עם בנד פס ?

חיפשתי ולא מצאתי מקומות שרשום שם ראיתי רק LOW וHIGH

ואגב אני בונה מערכת SQL...

רציתי K3P אבל בשלב זה המחיר לא מרשה לי....

פורסם

כושי כבר דיברנו אל זה

אני לא מעוניין כרגע אז אל תעשה מהתרד הזה פרסומת.

יש מקום כל שהוא בארץ שניתן להשיג את הזטק P2 ?

מה הטווח מחירים שלו?

ואם אפשר עוד המלצות עדיף זולות יותר.

תודה

פורסם
3WAY לא נותן שום דבר זה יהיה בעייה ואני לא יוכל לחתוך כל אלמנט בנפרד גם כי יש רק 3 RCA's אז חייב קרוס 4 חלקים והאודיו קונטרול הוא עם נגדים אם אני לא טועה...

אני מחפש משהו כמו הטרו או הזטק המפורסם...

רק 4way....

ה3sixty לא אפשרות כי אין לי 4way...

יש פרוססור עם 4וואי שמישהו מכיר ?

יש לך את הPPI 456 שהוא קרוס 4-5-6 WAY רק שדי נדיר למצוא אותו.

יש לך את הSLX-4 של זאפקו, אך הוא מתאים רק לחיבורי באלאנס של זאפקו בלבד.

אבל יש לך גם HU שתומכים ב4WAY כמו הפיוניר P9, או הקלריון HX-D2.

טרי-אמפינג זה לא דבר פשוט וזה גם יקר.

under construction..

פורסם
אם אפשר רק דגמיים מוכרים של מגברים4/2 ערוצים עם בנד פס ?

חיפשתי ולא מצאתי מקומות שרשום שם ראיתי רק LOW וHIGH

ואגב אני בונה מערכת SQL...

רציתי K3P אבל בשלב זה המחיר לא מרשה לי....

אין טעם בישבילך לקחת K3P. אם אתה מתכוון לעשות הגברה אקטיבית, פשוט תקנה לך 2 זוגות וופרים. תקבל באס חזק ומאסיבי מקדימה. תצתרך לעשות איטום חזק של דלתות. זה יוסיף לך מישקל. קרוב ל7 עד 10 ק"ג לכל דלת. שזה לא מאת. הדלת תיהיה קשה לפתיחה וסגירה. תחשוב על זה גם.

שים לך טוויטר. וסע ככך... אם לא תיהיה מרוצה אז תוסיף מידראנז'. חפש סטים של פוקל V2 ביד שניה. ב 900 ש"ח מוכרים אותם. שתי סטים כאלה יספיקו לך. בישביל לעשות מערכת SQL זה די מספיק. הוופר של V2 הוא גם וופר עוצמתי, תאמין לי. שניים כאלה בדלת יספקו אותך. יעלה לך 1800 ש"ח במידה ותימצא שני סטים ביד שניה.

רדיו דיסק כמו אלפיין 9855 או 9887 יהיה לך כקרוס אקטיבי שבשלב הראשוני יחתוך לך את התדרים של מידבאסים, טוויטרים וסאב.

אתה תצתרך מגבר 2 ערוצים חזק. שיכול לספק איזה 200RMS ב 2 אום או יותר. להפעיל איתו את המידבאסים. מגבר מונו לסאב. ומגבר מגבר שתי ערוצים קטן ואיכותי לטוויטרים. כאשר תוסיף מידראנז' אם תוסיף. תוכל להגביר עם המגבר הקטן את שתיהם, גם את הטוויטר גם את המידראנז'. הם לא צריכים הרבה כוח.

פורסם

המממםםם יכול להיות שרומן צודק ופותח הת'רד פספס כאן את הייעוד של מערכת שלושה חלקים.

בעקרון - מערכת שלושה חלקים נותנת את התרומה הכי גדולה שלה בזה שהיא מפרידה את תחום המיד מהטוויטר שגורם לו לצעוק יותר מידי, וגם את תחום המיד מהמידבאס שמאפשרת לוופר לעשות את העבודה שאליה הוא באמת מיועד גם כן.

אם הטוויטר לא מפריע לך כשהוא מוגבר והמידבאס נשמע לך טוב - ממש אין לך צורך במערכת שלושה חלקים.

תיקח בחשבון שמערכת שלושה חלקים דורשת את ההגברה שלה, ההתקנה והכיוונים שלה ואם אתה מגביר טרי - אמפינג אתה גם נכנס כאן לעלויות נוספות של ערוצי הגברה וציוד שמאפשר את ההפרדה אליהם.

תחשוב טוב - אולי אתה קונה דג שמן מידי בשביל מה שאתה צריך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל עוד זאת החתימה שלך:

HU : MXI 45165

AMP : JBL 75.4

FRONT : DOMBOSS 6502WT

REAR : Pioneer TSA6992S 460w

אתה לא חושב בכלל על 3 WAY!

אתה חושב על איך להשיג מגבר 2 ערוצים טוב וקומפוננט 2 WAY (שיהיה בעל וופר טוב וטוויטר לטעמך בכדיי שתוכל להוסיף אולי בעתיד מידריינג')

המלצות על קומפוננטים עם בפוקל עסקיננו אז בהחלט תקנה איזה V2 או את ה- K של הבחור כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1404004&postcount=17

ובעתיד תוסיף איזה מיד 4" של פוקל!

מגבר 2 עורצים טוב אז יש לך ב- 900 ש"ח נקמיצ'י PA2100

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=169243

אחרי זה תחשוב מה חסר לך בזמן אמת!

סאב+מונו (?) או מידריינג' עם מגבר 4 ערוצים (?) איכותי וחלש ובעל קרוס היי פאס לטוויטר ולאו פאס למידריינג'

(מלמטה המידריינג' יחתך ע"י הרדיו דיסק כבר.)

לא סתם באים וקונים טריי WAY!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...