Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליסינג - מחפש מידע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובות לשאלות שיש לי.

בעיקרון, בחיים לא חשבתי על ליסינג, ואני רוצה לדעת אם זה משתלם? יותר מלקנות אוטו מהחברה?

איך זה עובד? כל התהליך?

מה כלול בתוך הליסינג? (דלק, ביטוחים, טיפולים)

לכמה זמן אני מחוייב להם? ומה העלות של זה? מה קור במידה ואני מחליט לבטל באמצע את הליסינג?

כל מידע אשמח לשמוע, תודה רבה מראש.

פורסם

אני בטוח שתוכל לקבל את כל המידע שאתה מבקש ועוד, אם תרים טלפון לחברת הליסינג המועדפת עליך (מומלץ לעשות סקר שווקים, להלן להתקשר למספר חברות) ולשאול אותם מה ההצעות שלהם.

אצל כל אחד, באם יש לו רכב מליסינג, יש דיל שונה שמתאים לצרכיו, או בהתאם לחברה בה הוא מועסק.

בהצלחה בכל מקרה, אור.

פורסם

א. תלוי איזה רכב אתה לוקח?

לחברות הליסינג יש הנחות גדולות ברכישת הרכבים, כך שרכב שאתה קונה ב111K (מאזדה 3 נניח) הם קונים בסביבות ה90K אז ככה שהם מרוויחים ולך זה יוצא בערך אותו דבר...

ב. תלוי כמה כסף יש לך מזומן?

ג. לכמה זמן אתה רוצה לקחת?

בגדול, זה שווה. לדעתי, יקר יותר אמנם אבל תלוי איך מסתכלים על זה?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

• תוכן חדש...