Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ברשותי אופל אסטרה 2001..יש לי פאנל בעל הספק 55X4 ועד 25 rms יש לו יציאה לשני מגברים.

את כל הפרטים האלו הבנתי ממישו שקניתי ממנו את המערכת..כי אנ'לא מבין בזה כלום...

קיצר רציתי שתמליצו לי על איך לשפר את עוצמת הקול באוטו..אני אוהב לשמוע שירים חזק!! חזק!!(לא בגלל פוזה או משו)..יש לי כרגע באוטו זוג רמקולים קדמיים 6.5 שבאו מהחברה עם האוטו ורמקולים אחוריים שהגודל שלהם זה 5.25 לא קיימים באוטו.

קיצררר רציתי שתתנו לי המלצות ככה איך לשפר כמה שיותר את העסק הזה בלי מגברים וסאבים...(אולי בעתיד אני יחשוב על להוסיף מגבר..)

אז אם תוכלו לענות לי בבקשה בלי לסבך אותי בכל מיני שמות ומושגים מעולם האודיו כי אנלא מבין בזה.

תודה רבה.

פורסם

אתה יכול להשים קומפוננט קידמי ו6X9 אחוריים איכותיים

אבל כדי להוציא מהם את המקסימום אתה חייב מגבר שיפתח אותם.

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

אם אתה רוצה לפתוח אותם תשתמש בפטיש .

אם אתה רוצה חזק חזק , אין הרבה אופציות אתה צריך מגבר , רמקולים בווליום גבוהה צריכים כוח .

או תקנה רמקולים עם נצילות גבוהה Sensitivity , בכל מקרא אל תצפה לניסים ונפלאות .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה רוצה לשפר בלי לשלם? או שיש לך תקציב מסוים לעניין.

אם לא מגבר או סאב שיפור ראשון הוא קומפוננט. אם המושג הזה מסובח מדי, אז יש הסברים ב FAQ בעמוד הראשון של הפורום.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

אבל אין לי רמקולים בגודל של 6X9 ..יש לי בדלתות האחוריות 2 רמקולים 5.25

ודרך אגב הסתכלתי בנושא של הקומפונטט ולא הבנתי..מישו יכול להסביר?

פורסם

כן,ההסבר פשוט לעשות חיפוש ולא לישאול סתם שאלות שניטחנו מליון פעם בפורום.:?

מה זה מגבר?, הרכבת מערכת חזקה,אני רוצה לישמוע חזק ואיכותי בלי להוציא הרבה כסף(לא ממש קיים) כול זה ועוד ועוד במיטב הלהיטים של החיפוש.:|

חיפוש=המצאה ניפלא המקלה על סרבר הפורום.:idea::idea::idea:

פורסם
כן,ההסבר פשוט לעשות חיפוש ולא לישאול סתם שאלות שניטחנו מליון פעם בפורום.:?

מה זה מגבר?, הרכבת מערכת חזקה,אני רוצה לישמוע חזק ואיכותי בלי להוציא הרבה כסף(לא ממש קיים) כול זה ועוד ועוד במיטב הלהיטים של החיפוש.:|

חיפוש=המצאה ניפלא המקלה על סרבר הפורום.:idea::idea::idea:

מישו בכלל דיבר על מגבר?!

ואם היית קורא מה כתבתי היית מבין שחיפשתי ולא הבנתי מדיונים קודמים ובגלל זה ביקשתי

ודרך אגב מה אתם אומרים על הפאנל שלי?הנתונים שלו טובים?

פורסם

איו לנו מושג איזה פאנל יש לך. נתון ה 4X55 שניח לחלוטין, יש המון פרמטרים הרבה יותר חשובים.

ועוד דבר, גבר. אם אתה רוצה תגובות רציניות תראה רצינות גם מהצד שלך. אני שאלתי אותך שאלה לגבי תקציב.

תספק לנו פרטים, מה אתה רוצה להשיג וכמה אתה רוצה להשקיע.

יואב

פורסם

התקציב שלי זה לרמקולים עד 600 שקל כולל הרכבה...לגבי מגבר..אמרתי כבר..כרגע אני לא חושב עליו אבל יכול להיות שבעתיד כן..ובגלל זה אני מעדיף רמקולים שיוכלו לספק אותי בעתיד אם אני יכניס מגבר...

ולגבי הפאנל..איזה עוד פרמטרים דרושים כדי לבדוק?אני אתן לכם כל מה שתרצו..

פורסם

"ברמונדו"ביקשת נתונים ונתתי...בבקשה תענו..זה חשוב לי..בהתחלה שיחקתם אותה והפצצתם בתשובות ישר ..אבל כבר יומיים שאף אחד לא עונה...

פורסם

יש סיבה שאתה מקפיץ 4 פעמים ב 24 שעות? אנחנו לא עובדים פה.

איזה פרטים עוד תוכל לספק, דגם של הרדיודיסק למשל :shock:.

מה שאתה צריך כרגע זה קומפוננט שמתאים לעבודה בהגברת ה HU בלבד, ושיהיה מספיק טוב גם לעמוד בהגברה ממגבר.

היו כבר בעבר אנשים שחיפשו קומפוננט שעובד ללא בגברה, אנא ערוך חיפוש.

יואב

פורסם

הרדיו דיסק הוא של איגל רואד...ואיזה חיפוש אני אמור לעשות?אנלא מבין בזה כלום...אני מאוד מעריך את העזרה שלך אבל אם אין לך כוח לענות לי אז פשוט תגיד ואל תשלח אותי לאיבוד בחיפושים אחרי נושאים שאני לא מבין בהם בטח ובטח לא אחרי שהרצתי כבר חיפושים לפני פתיחת הנושא.

פורסם

מכיוון שזה דורש תואר בהנדסה, אני מספיק מומסך ועשיתי את החיפוש בשבילך:

מורל פולס

פוקל

שאלה כללית, קומפוננט ללא מגבר

קומפוננט ללא מגבר

קומפוננט חייב מגבר?

קומפוננט ללא מגבר

קומפוננט ללא מגבר3

קומפוננט ללא מגבר - יש טעם להשקיע ?

חיבור קומפוננט בלי מגבר

בבקשה, בשירשורים שלעיל אולי תוכל למצוא תשובות לבעיה הסבוכה שלך.

פרוק, לעוס ומוגש

אחרי שתקרא ותשכיל מהשרשורים שלעיל, אני רוצה שתסביר לי למה אתה לא יכולת לעשות את מה שאני עשיתי: שימוש בערך "קומפוננט מגבר", חפש בכותרת בלבד בפורום אודיו ומולטימדיה.

אה, ועוד דבר, "איגלרואד" זה מותג\יצרן ולא דגם.

בהצלחה,

יואב

• תוכן חדש...