Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התפס למנגנון הסגירה של הדלת הוא בעצם מוט ברזל קטן שעטוף בסוג של פלסטיק, הפלסטיק הזה התפורר לאחר 10 שנות בעלות שלנו עם הרכב ובכך נמנעת סגירת מלאה של המנגנון הדלת אמנם סגורה אך לא במלואה. לבינתיים יש פתרון רק לסגירה חיצונית בעת נעילת הרכב,ובכל מקרה לפי מה שאני ראיתי התפוררות של הפלסטיק הנ"ל מחייבת החלפת התפס עצמו כי אין אפשרות להכניס פלסטיק אחר. התפס עצמו מחובר עם 2 ברגי ראש כוכב די גדולים. עכשיו מהסתכלות על התפס ב 206 של אימי התפס נראה דומה. עכשיו שאלתי היא לאיזו עוד דגמים יש תפס דלת תואם לתפס דלת פיז'ו 106 דור שני . ומהיכן אני משיג את החלק הנ"ל חוץ מפירוקיה. יש בורות מוחלטת בנושא אצל בעלי המקצוע שביקרתי אצלהם שדרשו החלפת מנגנון וכו... לכן אני מפנה את שאלתי פה ליודעי דבר.

תודה רבה מראש לעוזרים ושבת שלום לכולנו,

נאור

46480.jpg

פורסם

גם סקסו אני מאמין שזה אותו דבר.

ותברר לגבי ה 306 , AX, 205.

הכי טוב שתצלצל למוסך המורשה ותשאל את אחד המוסכניקים שם.

ככה תוכל לחפש בפירוקיות ואם לא תמצא פשוט תנסה אצל ג'אן באמת.

בהצלחה!

פורסם

דוקטור סובארו, על מה בדיוק אתה מדבר.... מהיכן תגיע ההפתעה? מהמחיר בחברה? מהמחיר אצל ג'אן? אולי משניהם יחדיו? האם ההפתעה תהיה טובה? אולי תהיה רעה? אולי הכל יחסי? :roll: בקיצור יכולת להיות קצת יותר אינפורמטיבי וחד משמעי וכך בהחלט היית עוזר הרבה יותר [ואני כנראה שהייתי פחות סרקסטי8)], אבל תודה בכל אופן. אני מחר אקדיש לזה זמן קודם כל בחברה ולאחר מכן בחנויות החלפים השונות.. זה אביזר קריטי ביותר מתחום אחד כך שלדעתי האישית אין מה לחסוך פה..

מבטיח לשוב ולעדכן בכדי שהת'רד הזה יהווה תועלת בעתיד.

נאור

פורסם

אין צורך בסרקזם. ברור שהתכוונתי שהמחיר יפתיע לטובה, כי כידוע בחברה אוהבים לשחוט, במיוחד על דברים קטנים.

ולמה הפתעה לטובה?

קח למשל משהו די דבילי, כמו נורות ללוחית רישוי.

בקסארה שלי גיליתי שאי אפשר להחליף אותן בלי להוציא את כל הפלסטיק שיושב כמובן על קליפס. הקליפס נשבר בשנייה שנגעתי בו, ומצאתי את עצמי עם מנגנון אורות משתלשל לו במהלך נסיעה.

גיחה קטנה לג'אן - וב60 שקלים כולל מע"מ הצלחתי לשים בכיס שני מנגנונים מקוריים לקסארה שלי.

אז מה תגיד? פחות ממחיר של תחליפי.

הייתי בודק קודם כל שם, ולו רק בשביל הרפרנס של כמה זה יעלה.

פורסם

אז ככה.. הייתי היום בחברה ב"חנות החלפים" וביקשתי סטרייקר\בריח מנעול לפיז'ו 106.. המוכר לא ידע על מה אני מדבר והתחיל לשאול אותי שאלות כמו איפה זה נמצא מה התפקיד וכו... הוא עדיין לא הבין מהו החלק גם לאחר התחקור. לבסוף הוא פתח לי במחשב תוכנה ששם הייתי צריך למצא את החלק מתוך תרשימי חלפים של האיזור שדיברתי עליו ברכב. לאחר ששרפתי זמן יקר לעזור לו להבין מה הוא מוכר הוא מקיש את מספר החלק ומספר לי שאין במלאי ושהחלק האחרון נמכר ב2006 מכיוון שהדגם יחסית ישן. לא שאל אם אני רוצה להזמין לא הציע לי היכן לחפש... שום כלום. ביררתי טלפונית בג'אן חלפים שם הכירו את החלק בלי שום צורך להסביר איפה למה ואיך, שמרו לי אותו בצד וכשהגעתי יצאו החוצה לרכב לבדוק שאכן תואם ושיחררו אותי לדרכי בזריזות. המחיר יצא ממש מפתיע כמו שדוקטור סובארו צפה אתמול.. 53 פלוס מע"מ גם בחברה גם בג'אן. באותה נשימה אני רוצה להמליץ על ג'אן חלפים שאחרי החוויה ההזויה והמאכזבת בחנות החלפים במרכזי עשו לי סוף טוב ליום הזה. וגם להמליץ למי שמחליף את החלק שיסמן ברור ומדוייק את מיקום החלק לפני שהוא מפרק ומחליף וכך יחסוך המון עבודת כוונון עדין.

נאור

• תוכן חדש...