Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רדיו דיסק פיוניר 6950IB מגבר JBL 1004 רמקולים אחוריים פיוניר (הטעות הגדולה שלי) 460 6992 וסאב של רוקפורד 400W עכשיו אני לא הייתי באזור בתקופה האחרונה ואחי התקין וקנה את המערכת כשהגעתי שמעתי זמזומים כאלה לפי רעשי המנוע בדרייב מתחזק בניטרל פחות אבל כהרכב כבוי הרעש נפסק ושומעים בסדר מה אפשר לעשות??

עוד התלבטות המגבר פותח לי את הסאב והרמקולים האחוריים ככה שהרדיו דיסק "נח" ואני מתלבט כי אני רוצה להביא קומפוננט עד 1000 שח ומישהו הציע לי לא לקנות עוד מגבר אלא לחבר את הרמקולים האחוריים לHU ולהגביר את הקומפוננט שמיעה יותר טובה אבלרציתי לדעת מה ההשלכות ואם כדאי להביא עוד מגבר וכמובן אופציות לקומפוננט חשוב לי מאוד תודה רבה מקווה שתעזרו לי!!

פורסם

תריץ חיפוש,תמיד ליפני שאלה יש הרמה מאוד תרדים בנושא זה

אבל בכל מקרה:

אתמול התקנתי קומפוננט INFINITY KAPPA

איך שאני יוצא מהחנות מניע את האוטו ו...

שומע את האלטרנטור באוזניים!

ככול שאני נותן יותר גז יותר רעש

זה הרגע שהתבאסתי לגמרי (ואז נזכרתי שהכול לטובה :mm_wink:)

עכשיו רק התקנתי את הקומפוננט שאמור להביא לי חוויה חדשה

ודווקא אז...

המתקין חיפש,בדק את החיבורים שעשה,ניתקנו הכול המגבר וחיברנו רמקול חיצוני לבדיקה

הרעש המשיך! וזו הקלה לדעת שכול הרמקולים בסדר פחות או יותר (ז"א קומפוננט וסאב)

המתקין הגיע להחלטה שהמגבר לא בסדר ( חדש JBL 75.4 עוד אין לו חודש!)

הלכתי הבייתה מבואס רצח (בלי מוסיקה כמובן כי ברגע שמדליקים שומעים יללה מחרישת אוזניים)

כול כך חיכיתי לרגע הזה ועכשיו...

ניכנסתי לפורום והרצתי חיפוש על רעש אלטרנטור\יללה

תוך שניה הבנתי :mm_wink:

המכשיר שלי הוא... פיוניר (ישן)

למכשיר הנ"ל (ועוד כמה סדרות שלהם כמו שראיתי) יש בעיה רצינית של מינוס עדין ביציאת הRCA למגבר

יש את הפלוס - הזכר

יש את המינוס - המעטפת שמסביב

בתוך המכשיר עצמו יש חיבור למינוס (המעטפת) של הRCA

המינוס הזה עדין מאוד וחיבור של מגבר כשהמכשיר דלוק ישרוף את המינוס הדקיק בשניה

הפתרון הוא פשוט מאוד! לקחת חוט של רמקולים לדוגמא (או כול מוליך טוב כולשהו) ללפף ליציאות הRCA ואת הקצה השני לחבר לגוף המכשיר עצמו (עושים מעקף של מינוס שאמור להתבצע מהמכשיר)

ירדתי לאוטו אחרי שקראתי עוד כמה תרדים בנושא

הוצאתי את הרדיו דיסק לקחתי שני חוטים של רמקולים - ליפפתי סביב שני המעטפות של הRCA

את הקצה שני של החוטים איחדתי וחיברת לגוף המכשיר עצמו

ו...

אין רעשים!

כמו חדש!

קרדיט ל: E_777

''תתחדש''

ובקשר לקומפוננט ומגבר בא בחשבון יד שנייה?

עם יש לך רק מגבר אחד,אז רצוי שהרמקולים הקידמיים יהיו הרבה יותר חזקים מאשר אחוריים,תמיד במה קידמית יותר חשובה מאחורת,

ואת הרמקולים פיוניר תחבר ל HU ,ובקשר לקומפוננט לך תישמע במיפגש הקרוב ותחליט,אל תיקנה בלי לישמוע,

ואם אתה רוצה לדעת מה אני הייתי עושה,אז ככה

משאיר את המגבר מחובר לסאב והפיוניר

ומביא עוד מגבר 4 ערוצים ועושה בי אמפינג.

פורסם

אם כבר ביאמפניג תביא מגבר מונו תחבר את הסאב אליו ובעזרת המגבר שיש לך תגביר את הסט הקדמי ואחוריים על הרדיו

לגבי קומפוננט אני אישית ממליץ לך על הדוטק שהוא סט נהדר, בזמן האחרון שמתי לב למוצרים של פולק אודיו הנמכרים גם באיזור ה1000 שקל המוצרים נראים איכותיים מאוד ויש עליהם ביקורות די טובות אז גם זאת יכולה להיות אפשרות בשבילך

אבל הכי טוב שתלך ותשמע כמה וכמה סטים ותלך על זה שהכי עשה לך את זה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...