Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזהרה:

אני לקחתי את המחלקה שלי לטיול אופניים (בצובייק - קיבוץ צובה). סיימנו בפצוע קל אחד... (והיה מאוד נחמד).

מחלקה אחרת התקנאה בנו ויצאה גם היא לשם - שם זה נגמר בשני פצועים פחות קלים. אחד היה חודש בבית עם לסת מרוסקת.

בפעם הבאה - רק באולינג, קרטינג או פיינטבול (כי אין לי עובדים מיותרים).

:turn-l:
פורסם

וואללה , ופינטבול פחות מסוכן ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
וואללה , ופינטבול פחות מסוכן ?

אני יצאתי מפיינטבול פעם אחרונה עם מלא סימנים כחולים בכל הגוף, ולכן לא רוצה לעשות את זה לעצמי שוב.

לעומת זאת - לא נראה לי שיש סיכוי שיקרה משהו נורא בארוחת ערב + סרט VIP או לחלופין בסדנת אלכוהול\שוקולד.

פורסם

אני הייתי בוחרת בארוחת ערב ביתית בחצר הבית של אחד העובדים.

אסאדו, רכישת בשר איכותי, יין ומשקאות חריפים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני הייתי בוחרת בארוחת ערב ביתית בחצר הבית של אחד העובדים.

אסאדו, רכישת בשר איכותי, יין ומשקאות חריפים.

ל'

את זה אנחנו עושים די הרבה - יש לנו גג צמוד במשרד, אז אנחנו עושים על האש משרדי.. 8)

פורסם

סנפלינג?

יש באיזור המרכז דיי קרוב, צוק שילת, צוק שהוא לא גבוה ומהנה ביותר לגלוש ממנו.

מעל הצוק יש שולחנות של קק"ל שבהם ניתן לערוך פיקניק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
סנפלינג?

יש באיזור המרכז דיי קרוב, צוק שילת, צוק שהוא לא גבוה ומהנה ביותר לגלוש ממנו.

מעל הצוק יש שולחנות של קק"ל שבהם ניתן לערוך פיקניק.

ל'

גם את זה כנראה הוא עושה מהמשרד :wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
גם את זה כנראה הוא עושה מהמשרד :wink:

סה"כ רעיון לא רע בכלל... שבוע הבא, בחסות המפונקים מקומה 5, סנפלינג מהגג של בית קורקס בהרצליה, תבואו בהמוניכם... :evil::evil::evil:

אהה כן, והתכוונת להגיד "היא" ולא "הוא"! :wink:

זה לא אשמתי שאנחנו אוהבים להתפנק בימי כיף\גיבוש\וכאלה.

פורסם

סיור ביפו העתיקה עם מדריך צמוד (יש אחד כזה שמגלם את דמותו של קזבלן תוך כדי סיור). מאוד יפה וזורם ובסוף ארוחה טובה. :-)

פורסם

צאו לטראק באחד המסלולים בצפון - לדוגמה המג'רסה, רק תדאגו לבוא ביום חמים.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...