Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם ושבוע טוב.

שאלה לי אליכם, אני מוריד סרט. (כרגיל באותה תוכנה והכול)

הפעם, אחרי שאני פותח את כל הקבצים בווינראר מופיע לי קובץ ISO, אני פותח אותו עם דיימון טולס,

ולאחר מכן מופיעים לי שתי תיקיות בכונן הוירטואלי, VIDIO ו- AUDIO, עכשיו, אני רוצה להפעיל את הסרט במחשב לדוגמה, למה שום תוכנה לא יכולה להפעיל את זה?

1. איזה תוכנה מפעילה דיוידי במחשב?

שאלה נוספת, אני רוצה לצרוב את הסרט הנ"ל לדיוידי בסלון, הדיוידי המדובר הוא הכי פשוט שיש, קורא SVCD בלבד.

2. איך אני הופך את שתי התיקיות האלה לדיסק אחד שיש בו את הסרט הנל, כמובן שהכול מסונכרן כמו שצריך והכול.

למישהו יש מדריך איך לעשות את זה?

אני לא צריך הצמדת כתוביות או דברים כאלה, הכי פשוש שיש, קול+תמונה> SVCD.

תודה רבה רבה לעוזרים!!

progress.gif

פורסם

ככה ניראה דיסק DVD (תיקיות VIDEO ו- AUDIO).

יש הרבה תוכנות שמפעילות DVD במחשב. אם אין לך, תמיד יש את MEDIA PLAYER.

אני משתמש בתוכנה של NERO SHOWTIME.

כדי לצרוב את זה על דיסק, אם אתה משתמש ב-NERO, תבחר BURN DVD VIDEO FILES. תגרור את שתי התקיות לתוך הדיסק וזהו

פורסם

כדי לצרוב את זה על דיסק, אם אתה משתמש ב-NERO, תבחר BURN DVD VIDEO FILES. תגרור את שתי התקיות לתוך הדיסק וזהו

ותתקין נרו ותפתח איתו את הISO, זה כבר יעשה הכל לבד.

וואי איזה סטלן אני, ואתם מקשיבים לי:D התכוונתי שאין לי DVIX ושאר הדברים החדשים בדיוידי, ברור שהוא קורא DVD, משם בא השם שלו :lol::lol::lol::oops::oops:

אז איך אני צורב את זה בעזרת נירו?

זורק לשם את קובץ הISO? (לא ניסיתי)

או זורק לשם את שתי התיקיות האודיו ווידיאו, ניסיתי, והוא אומר משהו שהתיקייה לא נראית והסרט יכול להיות לא יתנגן.

והוא שואל אם להמשיך או לא..ולא מתחשק לי להרוס סתם דיסק כנראה זה לא השיטה הנכונה

יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?

פורסם

פספסתי את ההודעה הראשית ואי אפשר לגלול למעלה (סיפור ארוך:נשרף הספק במחשב שלי, אני על הלפטופ של אמא שלי. "שיא הטכנולוגיה" ממש, אם אני אגלול למעלה המחשב יתקע עד מחר.) .

בשביל לצפות בסרטי DVD (מניח שהורדת בפורמט DVD-R) אפשר או לגרור את 2 התיקיות למדיה-פלייר (בהנחה שיש לך את הקודקים החדשים הרצויים), או להתקין Power-DVD/VLC Media Player, לגרור לשם את 2 התיקיות וללחוץ PLAY.

בקשר לצריבה:

כנס לתוכנת הצריבה שלך>צריבת IMG (קבצי ISO ודומיהם)>טען את הקובץ ISO והתחל בצריבה 8)

מקווה שעזרתי

8)
פורסם

התיקיות האמורות צריכות להיקרא :

VIDEO TS

AUDIO TS

אם כך חלץ את שתי התיקיות הללו לתוך תיקייה חדשה כלשהיא , ואז אתה יכול בעזרת תוכנה כמו ה CLONE DVD לגשת לביצוע הצריבה ( על גבי מדיית DVD כמובן ) ולהפנות את התוכנה לתיקיית VIDEO TS בלבד , ולהתחיל בצריבה .

פורסם

לא תמיד יש קובץ ISO. יצא לי להוריד כמה פעמים סרטים שהגיעו כבר בשתי תיקיות (VIDEO ו- AUDIO).

אבל אין שום בעיה, בשביל זה בדיוק יש את האופציה "BURN DVD VIDEO FILES" ב-NERO.

• תוכן חדש...