Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני כחודש היה לי volvo s70 מודל 2000, הייתי ממש מרוצה.

אבל, הוולו עבר תאונה והוא "טוטאלוסט".

לפחות השכלתי, אין יותר מכוניות אירופאיות בלקסיקון שלי (מחירי התיקון מופקעים!).

בעקבות קנית מכונית חדשה, אני נמצא בדילמה.

יש לי תקציב סביר של כ- 150,000 ש"ח, אנחנו 3 נהגים במשפחה (אחד צעיר) ויש לנו עוד מכונית בנוסף ל"חדשה".

ואני מתלבט בין כמה אופציות שחברים יעצו לי,

עזרו לי להחליט מה מבין האופציות הבאות הכי יעילה:

1) לקנות subaru b4-2008, אוטו באמת יפה ומרווח. גם קרוב משפחה יכול להשיג לי הנחה.

2) לקנות mazda 6, כביכול "המתחרה" של הסובארו, קצת פחות אהבתי בגלל שהוא נפוץ.

3) לקנות subaru b4 יד שניה מודל 2006\05 ובנוסף לקנות לנהג הצעיר במשפחה מיצובישי 2001.

4) לקנות 2 מיצובישי לנסר יד שניה 2005\6.

*כל רעיון אחר יתקבל בשמחה (כמו שהזכרתי העדפה ליפניות בגלל מחירי התיקון).

אני צריך לקבל החלטה מהר כי לבינתיים אני נוהג ברכב שכור.

הייתי שמח אם אנשים עם ניסיון/ידע בתחום היו עוזרים לי!

פורסם

שתי מכוניות =שני ביטוחים+שני טסטים וכו.. -יותר יקר להחזקה.

ברור ששתי מכוניות יותר נוח במצב שלכם. את החישוב וצורך אמיתי בשני רכבים תעשו לבד.

דבר יחיד שאני ממליץ במיקרה שתחליטו על שתי משומשות-ניסן אלמרה ולא מיצובישי.

גם הרכב יותר מוצלח וגם ביטוח יותר זול (יש נהג חדש+תביעה בעיקבות תאונה). ביטוחים של מיצובישי מאוד יקרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אנ אומר שב4 יד שניה שנת 2006 תיהיה נחמדה

בגלל הירדת ערך לא שווה לקנות רכב "מהשקית"

.. בברכה

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

אם אתם רוצים B4, עדיף לדעתי לקנות 2006. אשפר למצוא במצב ממש חדש (כמו זו שהייתה לי..), גם בטרייד-אין של סובארו. אין טעם לקנות חדשה, זו ממילא מכונית מאוד אמינה שרק אחרי 30-40K מתחילים להנות ממנה.

פורסם

לבינתיים, לפי העצות שלכם ושל חברים שלי הכי כדאי סובארו b4 2006, לבינתיים אני מברר על מחירים ומחפש מציאות.

אך בעקבות התגובה של vladcar על ניסאן אלמרה, החלטתי לברר קצת על ניסאן.

ודווקא "נדלקתי" על הקשקאי , אך לפי מה שהבנתי אין את הדגם הזה אוטומטי בארץ, זה נכון?

כי אם יש אותו באוטומטית אני משקים עצמי מחר בבוקר לנסיעת מבחן.

תודה לעוזרים :-)!

פורסם

לקשקאי יש תיבת הילוכיםרציפה, המחולקת "מלאכותית" לשישה יחסי-העברה שקצת מדמים הילוכים. התיבה היא לחלוטין אוטומאטית, למרות שצריך קצת להתרגל לתחושה של התיבה הרציפה. באופן ספציפי, התיבה של ניסאן נחשבת לטובה, ואפילו הרעש האופייני לתיבות רציפות בסל"ד גבוה, מורגש בה פחות. מומלצת נסיעת מבחן.

פורסם

אתה שוכח שבוולוו שילמת ביטוח זול יחסית לרמה של האוטו והיפניות יותר מבוקשות מבחינת גניבות לכן הביטוחים גבוהים אם אהבת את הוולוו והדבר היחידי שהפריע לך היה התיקונים אז אני מציע שתקנה וולוו יד שנייה כי השוק שלהם לא משהו ואפשר לקנות אחלה אוטו במחיר טוב והביטוח זול

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני לא כל כך מבין את האמירה "מחירי התיקון מופקעים באירופאיות". אם אתה מתכוון לכך שניסיונך עם האמינות של האירופאיות שהיו בבעלותך הוא שלילי, ונמאס לך לבלות במוסכים על תקלות שעולות כסף - ניחא. בכל כוונה אחרת שלך תן לי לחדש לך מלכתחילה - אתה טועה.

בכל מקרה מבין האופציות שהזכרת אם מעיינך בחסכון כספי קודם כל קנה מכונית אחת בלבד. הכי טוב כלכלית לקנות מכונית בת שנתיים לערך, כך שההמלצה על B4 מודל 2006 היא טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...