Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נראה מאגניב, רק תוריד את כיסוי ההגה, הוא לא בטיחותי (מחליק על פני ההגה בזמן תמרון חירום).

תמרון חירום? אמנם אלי באמת נוהג כאילו שהוא במשחק ווידאו - אבל אהבתי את ההגדרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן, תמרון חירום, אתה יודע, מישהו נכנס לך לנתיב ואתה מנסה להזיז את ההגה כמה שיותר מהר הצידה...

או במקרה ילד קופץ לך לכביש ואתה בולם, לא מספיק לעצור, ומנסה להסיט את ההגה תוך כדי הבלימה...

ובשני המקרים האלו האוטו ממשיך ישר כי הכיסוי מחליק לך.

קטע כזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

wow אף פעם לא ראיתי דבר כזה :crazyeyes.

האוטו ממש מתפרק לגורמים.

מערכת הכי חזקה שראיתי..מקווה גם לשמוע יום אחד.

עכשיו יש לי מטרה חדשה, להביא גם משהו כזה.

(אשליותתת.. לגור בדירת פאר לחשוב שאתה מליונר..)

פורסם

מזל טוב. עוד 120. המערכת עובדת. ושוב ממממאזל טוב קולללוללוול (במבטא כורדי כבד)

אמת. אתה מתחרה קשה ומכובד.

אבל כמו שאומרים. המפגר האמיתי ינצח.

וכמו שהגששים אמרו. אלי נגד אלי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אליקו כול הכבוד , ואני שמח עבורך שכבר סיימת את המערכת , נראית מערכת קטלנית להחריד . לא הצלחתי לשמוע כי הרמקולים שמחוברים למחשב פשוט חרחרו (והם רמקולים טובים יחסית ), כך שאני מניח שהבאס שלך קטלני מאוד

אין לך מה לפחד מאלי (SOUNDMAN ) ולו גם כי הוא יוצא בהצהרות:lol:

מכול מקום מאחל לכול חברי הSPL הצלחה בתחביב , אבל יש לי בקשה אחת , כשאתם נפגשים תודיעו לי שלא אגיע לאזור המרכז :lol:

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, הסט הקדמי עדיין לא גמור, כי אני עוד עובד על הפודים בשביל ה CDM למידריינג'.

ברע שהם יותקנו, היא תהיה גמורה מבחינת התקנה, בגלל זה יש חוטים שמבצבצים מהמשולשים של הדלתות.

בנוגע לאלי , כולו דיבורים, אין מה להתייחס:)

חוצמזה, יש עוד שני רכבים בדרך שיתנו בראש הרבה יותר חזק ממני.

אני עוד הבחור של האיכות בחבורה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
זה שיש עוד אנשים שלא נכנסים לקארספורום זה לא אומר שזה הרכב SPL היחיד בארץ.

כבר ראיתי ושמעתי מספר רכבים עם ציוד יותר כבד מזה (זוג SOLO-X 12).

אחלה ציוד, אבל לא ממש רכב הSPL היחיד והאמיתי בארץ הקודש

שביט.

אני משער שאתה פשוט לא מבין מה המשמעות של רכב SPL.

מלבד הציוד המכובד לכשעצמו, אלי השקיע במערכת חשמל חזקה עם שני מצברים, חיווט מטורף (אליקו תעלה תמונה של התא מנוע) ובעתיד אלטרנטור משודרג בהספק תחנת חשמל קטנה. כל זאת בתוספת איטום מסיבי שהרכב עבר מביאים אותי למסקנה שכנראה לא קיים עוד רכב כזה בארץ, גם מחוץ לכותלי הפורום הפצפון שלנו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אלי כל הכבוד אתה משוגע! וזה דבר טוב אבל בפעם הבאה אני לא מתקרב אליך לאוטו עד עכשיו כואב לי הראש :-)

תהנה תשמור על עצמך ועל המערכת כמובן

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

באמת שלא היה לי כוח לקרוא את כל הפורום, בל שעברתי על התמונות בעמוד הראשון של הת'רד,

קלטתי שאני חושב לעצמי ואומר בקול "פאק איזה איזה מטורף".

זה ממש ממצא את מה שאני חושב על המערכת שלך.

באמת טירוף במהותו.

אוטו כזה קטן עם תיבה כזאת עצומה ושני סאבים FI 15' פסיכי.

מזכיר לי את הקליפ הזה שהעלו לכאן של הבחורה עם הFI.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
אני משער שאתה פשוט לא מבין מה המשמעות של רכב SPL.

מלבד הציוד המכובד לכשעצמו, אלי השקיע במערכת חשמל חזקה עם שני מצברים, חיווט מטורף (אליקו תעלה תמונה של התא מנוע) ובעתיד אלטרנטור משודרג בהספק תחנת חשמל קטנה. כל זאת בתוספת איטום מסיבי שהרכב עבר מביאים אותי למסקנה שכנראה לא קיים עוד רכב כזה בארץ, גם מחוץ לכותלי הפורום הפצפון שלנו.

איתמר.

אני משער שאתה מנהל פורום עפ"י זה שהשם שלך מודגש בירוק

אני גם משער שישו נרצח על ידי חייזרים

אחת ההשערות מופרכת והשניה מאומתת.

המסקנה? השערה כשלעצמה היא סה"כ השערה, היא יכולה להיות נכונה או שלא.

רוצה עוד פילוסופיה בשקל? אני יכול להמשיך

הנקודה שלי שאני יודע מה זה רכב SPL, אני מבין את המשמעות של מערכת חשמל משודרגת, כמו-כן, אני מבין את המשמעות של איטום ושל התקנה נכונה.

בכל זאת, ישנן מערכות - פה בארצנו הקטנטונת ממש, שביכולתן להפיק אי אלו צלילים רמים ברמה גבוהה - אפילו יותר - רחמנא לצלן - מרכבו של פותח השרשור. אין לי שום דבר נגדו, להיפך, אני רק מפרגן! הלוואי שהסצנה של הSPL תתפוס בארץ וכך יהיו לנו מיצגים של ממש.

אך בטוחני שאין זה "הרכב SPL היחיד בארץ הקודש". ישנם רכבים מושקעים בהרבה יותר ציוד והרבה יותר כסף. הוואטים והדציבלים בהתאמה.

שביט

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
זה שיש זוג סולו איכס 12 לא אומר כלום.

הם גם נשמעים כמו איכס:)

נשמעים כמו איכס - אבל בהחלט נשמעים.

שלא תבין לא נכון - אני מפרגן לך.

פורסם

אז תן דוגמאות.

כי להגיד זה קל. מעשית אתה רק אומר.. עכשיו תעשה.

ותזמין את בעלי הרכבים להראות ולהשתתף. ולתת דוגמא ולעזור לפתח את הנושא.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

דוג' :

חבר קרוב של דוד שלי זכה בתחרות עם כל הדציבלים האלה וכו' ...

הוא אמר לי שהכל חרטא , היה לי 4סאבים של KICK מגברים של אדיסון וכו' , יונדאי קופה כחולה שנת 97 .

אחר"כ הרכב זכה כרכב היפה ביותר . (והוא לא היה שוטף לשום פורום או דברים כאלה למיהנם פשוט הגיעה בהפתעה)

אני ישאל אותו ליותר פרטים, אבל אני יודע שהאמירה של "מה רע בשביט?" נכונה בהחלט .

חוצ'מזה אין ספק שהמערכת של אליקו היא דבר לא נורמאלי (שדיברתי עם אליקו בפלא , הוא לא נשמע כזה מטורף =] , עוד הזדמנות להודות לו על העזרה בהתקנה שלי) .

וגם להודות לו על השיר הנהדר שאני מכור לו עכשיו, doing my thang .

ערב טוב

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אנשים! שלא תבינו לא נכון!

אני בהחלט מפרגן למר בחור אליקו. בהחלט מערכת מטורפת.

אבל ישנם אקזמפלרים חזקים במדינתינו. SPLים חזקים ואיכותיים בהחלט.

רק מה.. הם לא גולשי קארספורום ולא באים למפגשים ותחרויות.

מה הטעם שאלתם? לא יודע.

אין לי היכרות אישית עם הבחורים הנ"ל. ואין לי מושג מה השריטה שלהם.

ואין חובת הוכחה על אף אחד. כל אחת כבודו וSPLו במקומו מונח.

זה הכל.

שביט.

• תוכן חדש...