Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

אני מחיפה ומחפש לקנות 2 סוגים של בד:

1. בד שנקרא: "לבד" (עד כמה שהבנתי) שזה בד גס ומשמש בעיקר לרצפת בגאג'ים ובין היתר גם לעיטוף תיבות-סאב

2. בד לבן פשוט, אני לא מבין בסוגים אבל משהו כמו סוג של קטיפה, ראיתי את התמונה הזו ביד2 ברכב של מישהו, נדלקתי ואמרתי אני גם חייב לעשות כזה באוטו שלי (אני מדבר על הדלת ברכב שנמצא בתמונה, על "הברק" שיוצא מהידית):

http://www.yad2.co.il/Pic/200712/30/o1_1_3_81067_20071230211228.jpg

אז מישהו יודע איפה קונים 2 סוגי בד אלה בחיפה? וכמה זה בער אמור לעלות מטר על מטר של ה"לבד" ועוד מטר מהלבן.

תודה ויום טוב,

אוהד.

פורסם

יש בעיר למטה.

אתה נוסע את כל השווארמות באזור פורד|(לכיוון הקריות) לוקח ימינה בצומת של דגון ואז שמאלה בכיכר הראשונה.

אחרי חצי דקה/דקה אתה תראה את החנות של הבדים מצד ימין.

הם בדרך כלל לוקחים 15 שקל על מטר*מטר

רז

פורסם

לא הבנתי...

בעיר למטה זה לכיוון יציאה מחיפה דרומה (קניון חיפה - טירה- ת"א) אין שום קשר לקריות...

נכון יש בדרך שם לפני התחנה המרכזית הישנה מלא שווארמות.

לפני כל השווארמות יש את הדגון, אם אני ייקח ימינה אחרי דגון אני יגיע לים, אם אני ייקח שמאלה אני יגיע למושבה הגרמנית.

**עכשיו קראתי שוב נראה לי אתה התכוונת בדיוק הפוך כי אתה מהאזור השני של חיפה (חיפה דרום - נווה דוד והסביבה שם נכון?)

אז בקיצור אם הבנתי נכון צריך להגיע למושבה הגרמנית איפה הסיטי-סנטר בכיכר הראשונה שמאלה ומשם לאן...?

תודה,

אוהד.

פורסם

נסה גם בנורדאו, יש שם חנות או שתיים. ואחת בהחלוץ, בערך באמצע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא הבנתי...

בעיר למטה זה לכיוון יציאה מחיפה דרומה (קניון חיפה - טירה- ת"א) אין שום קשר לקריות...

נכון יש בדרך שם לפני התחנה המרכזית הישנה מלא שווארמות.

לפני כל השווארמות יש את הדגון, אם אני ייקח ימינה אחרי דגון אני יגיע לים, אם אני ייקח שמאלה אני יגיע למושבה הגרמנית.

**עכשיו קראתי שוב נראה לי אתה התכוונת בדיוק הפוך כי אתה מהאזור השני של חיפה (חיפה דרום - נווה דוד והסביבה שם נכון?)

אז בקיצור אם הבנתי נכון צריך להגיע למושבה הגרמנית איפה הסיטי-סנטר בכיכר הראשונה שמאלה ומשם לאן...?

תודה,

אוהד.

אתה צריך בכיכר הראשונה שליד דגון שמאלה.(תלוי מאיפה אתה מגיע....)

משם ישר ואתה כבר תראה את זה מצד ימין.נסיעה של דקה אפילו פחות ברחוב הזה.

רז

פורסם

נכון, יפו ליד המושבה.

תפתח דפי זהב ותראה רפדים/בדים ותשאל.

"לבד" = leved זה הבד הגס בשורות ששמים בבבגאז'.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...