Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש הבדל משמעותי בין הכבלים?

Opel Astra GSI
שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב,

אם מישהו זוכר, שאלתי איזו LCD כדאי לקנות לחדר.

בסופו של דבר, קיבלתי לפני כ3 שבועות את ה LCD שהזמנתי.

כרגע מחובר המחשב לLCD בחיבור VGA.

אני רוצה לקנות כבל מתאים ולחבר את המחשב לLCD בחיבור DVI-HDMI.

בחיפוש באינטרנט מצאתי שיש הרבה סוגי כבלים כאלה והמחירים נעים בין 60 שקלים עד 400 ומעבר.

האם יש הבדל משמעותי באיכות בין כבל ב60 שקל לכבל ב400 שקל?

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות הבדל ברזולוציות הנתמכות ע"י הכניסות השונות בטלויזיה.

לגבי כבלים, כשזה מגיע ל-DVI/HDMI המידע שעובר הינו דיגיטאלי נטו וגם בתחום הזה יש לא מעט ויכוחים באם איכות הכבל, החומר של המוליכים והסיכוך משנים משהו או לא, אם אתה שואל אותי, אז לא, אתה יכול לקנות כבל זול, למרות שאני קניתי אחד ב-400ש"ח.

8)

איציק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר ראשון לפני שאתה קונה כבל DVI//HDMI תוודע שהכרטיס מסך שלך תומך באפשרות HDMI, דבר שני יש לך LCD עם יציאת HDMI זה קצת מוזר? HDMI כרגע לפי הידוע לי נמצא רק בטלוויזיות LCD או פלזמות, ואולי במסמכי מחשב שעולים על 22 אינץ ומעלה... דבר שלישי רוב כרטיסי המסך שתומכים HDMI לא מוציאים לך את האות מיציאת הDVI אלא מיציאת הS-VIDEO שבצד אחד מתחברת לכרטיס מסך ובצד השני יש 3 בננות אחד אדום, אחד ירוק, ואחד כחול או צהוב ואת שלושתם אתה אמור לחבר במסך או בטלוויזיה כרטיסי מסך שתומכים ישירות מיציאת הDVI לHDMI עולים כיום יקר ואלו הסדרות שתומכות NVIDIA SERIES 8800 או ATI RADEON SERIES HD3800 הכרטיסים נעים במחירים של 1300 שקל ומעלה תלוי בחברה שמייצרת את הכרטיס לשבב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סקילין אתה מדבר על חיבור קומפוזיט. (אדום. ירוק. כחול. )

יש חיבור HDMI. שהוא דומה לUSB. אבל גדול יותר.

יש חיבור VGA. שהוא כמו של מסך מחשב.

יש חיבורים נוספים נחותים יותר.

ההבדלים העיקרים יהיו מה אות המקור! ואיך הוא מפוענח ליציאה. לפעמים עדיף חיובר טיפה פחות איכותי! (HDMI מול קומפוזיט)

כי המקור בקומפוזיט מפענח טוב יותר והתוצאה טובה יותר!

ולשאלך לגבי כבלים. כבל ממוצא של 100 -150 שקל יעשה את העבודה מצויין. כל עוד הוא קצר ממטר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אלי אבל אין אף כרטיס מסך כיום שיש לו חיבור HDMI לכן הכרטיסי מכילים היום מפענח HD REDAY ולכן האפשרות לחבר אותם היא רק דרך יציאת קומפוזיט ובכרטיס מסך יותר יוקרתיים דרך הDVI עקב שהמפענח HD REDAY גם שולט על היציאות שהאלו בכרטיסים היוקרתיים, תאמין לי אלי יש לי מספיק ניסיון וויכוחים עם לקוחות שלא מבינים כלום לגבי חיבור HDMI, זה בדיוק כמו כרטיסי מסך HD ישנם כיום מגברים ביתיים המאפשרים חיבור HDMI AUDIO אבל עם תרצהלחבר את המחשב למגבר בHDMI AUDIO הכבל היחיד שקים בשוק זה HDMI לבננות, לכן יש לנו המשתמשים הרבה זמן לחכות שהחברות בעולם המחשבים יעבור לחיבור HDMI טהור בלי מפענחים וכדומה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך שתי כניסות HDMI אז כדאי לחבר עם כבל DVI לHDMI יהיה שיפור אבל אתה בטוח לא תבדיל בו. ההבדל בין VGA לHDMI( שזה בעצם DVI עם אודיו) הוא שHDMI דיגיטלי וVGA אנלוגי. עם יש לך רק כניסה אחת תישאר עם הVGA ותשאיר את הHDMI לממירים HD שבקרוב יהיה שווה לשדרג אליהם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשית סלט גדול, VGA זה שידור אנלוגי, DVI זה שידור דיגיטלי, HDMI שידור דיגיטלי התומך ברוולוציה גבוהה, HDMI SOUND חיבור דיגטלי של מערכת סאונד עם זה שני רמקולים וסאב ועד 7 רמקולים וסאב.

HDMI של מסך לא כולל HDMI סאונד זה שני דברים נפרדים לחלוטין.

דבר שני עם יש לך כרטיס מסך 8800GT היית אמור לקבל מפצל איתו או של קומפוזיט או ממיר קטן של DVI, אם תקח קבל רגיל ותחבר אותו מHDMI ישירות ליציאת הDVI בכרטיס זה בדיוק כמו לחבר DVI לDVI המפנעח של הHD REDAY אינו יעבוד, לכן בכרטיסים חדשים כמו הATI HD3800 וסדרת ה8800 של NVIDIA מגיע גם ממיר DVI שיושב על יציאת הDVI ומתחבר אליו DVI אבל הממיר עושה את שינו האותות, זה קצת מסובך להסביר כנס לאתר החברה שלך הכרטיס שלך ותראה באיזה חיבור HDMI הוא תומך או בחוברת שבדרך כלל שם יש פירוט יותר גדול על צורת חיבור HD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשית סלט גדול, VGA זה שידור אנלוגי, DVI זה שידור דיגיטלי, HDMI שידור דיגיטלי התומך ברוולוציה גבוהה, HDMI SOUND חיבור דיגטלי של מערכת סאונד עם זה שני רמקולים וסאב ועד 7 רמקולים וסאב.

HDMI של מסך לא כולל HDMI סאונד זה שני דברים נפרדים לחלוטין.

דבר שני עם יש לך כרטיס מסך 8800GT היית אמור לקבל מפצל איתו או של קומפוזיט או ממיר קטן של DVI, אם תקח קבל רגיל ותחבר אותו מHDMI ישירות ליציאת הDVI בכרטיס זה בדיוק כמו לחבר DVI לDVI המפנעח של הHD REDAY אינו יעבוד, לכן בכרטיסים חדשים כמו הATI HD3800 וסדרת ה8800 של NVIDIA מגיע גם ממיר DVI שיושב על יציאת הDVI ומתחבר אליו DVI אבל הממיר עושה את שינו האותות, זה קצת מסובך להסביר כנס לאתר החברה שלך הכרטיס שלך ותראה באיזה חיבור HDMI הוא תומך או בחוברת שבדרך כלל שם יש פירוט יותר גדול על צורת חיבור HD

אף אחד לא עשה סלט. אתה פשוט לא מקשיב ועונה בלי קשר.

אני אסביר את עצמי שוב בצורה ברורה יותר.

יש לי LCD 32 R81 של סמסונג

יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך 8600GT של ZOTAC.

בטלוויזיה יש לי כניסת VGA,קומפוננט,HDMI וS-VIDEO.

בכרטיס מסך יש לי 3 יציאות. 2 יציאות של DVI ועוד יציאה של VIDEO OUT.

עם הכרטיס מסך יש לי כבל שמוציא מהVIDEO OUT, 2 יציאות:

1)קומפוננט

2) S-VIDEO

כרגע הLCD מחוברת בחיבור VGA בין הכרטיס מסך למחשב(בעזרת ADAPTER).

אני רוצה לקבל את איכות התמונה המיטבית. באיזה חיבור אני מחבר את ה LCD למחשב?

1)S VIDEO

2)קומפוננט

3) כבל DVI-HDMI פלוס 2 בננות בשביל שיהיה קול.

עד מתי ספטמבר 08.:(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שני דברים תפסיקו להכניס בHDMI זה גם סאונד, אתה חייבים להכניס לשכל שלכם שיש שידור HD READY ויש SOUND HD, עם בכרטיס שלך יש חיבור DVI אז תעשה טובה ושים חיבור HDMI לDVI, אתה רוצה חיבור סאונד HD תקנה מערכת קולנוע ותחבר למחשב, הטלוויזיה שלך הינה מוציעה סאונד בHD גם עם תחבר אותה לממירים החדשים של HOT וYES הדבר היחיד שתקבל מהם זה שידור טלוויזיה בHD READY ואיכות סאונד רגילה עם לא תחבר מגבר עם מפענח SOUND HD,

כדי שתכניסו את זה ממש לרשום ותסגרו את התרד הזה כנסו לאתרי החברו ATI וNVIDIA אתם יודעים מה אני יתן לכם אפילו את הקישורים ואת השורות כדי לחסוך לכם חיפוש, רק דבר אחד עם יש לך לוח עם במחשב עם צ'יפ של ATI תוכל לחבר את הכרטיס קול שעל הלוח עם בתנאי שהוא 5.1 לכרטיס המסך ולקבל שיודר HDMI מלא גם של סאונד.

הנה המילים בנתונים של כרטיס ATI RADEON HD3800:

• HDMI output support
    • Supports all display resolutions up to 1920x10802
    • Integrated HD audio controller with multi-channel (5.1) AC3 support, enabling a plug-and-play cable-less audio solution

• Integrated AMD Xilleon™ HDTV encoder
    • Provides high quality analog TV output (component/S-video/composite)
    • Supports SDTV and HDTV resolutions
    • Underscan and overscan compensation

קישור http://ati.amd.com/products/radeonhd3800/specs.html

נתונים של כרטיס מסך NVIDIA 8800GT:

External Connectors

- Dual DVI-I Connector

- TV-Out (S-video) Connector

Others

- HDTV Ready

- Vista Ready

- SLI Ready

- HDCP Ready

- DVI Audio

- Dual Link Dual DVI

- RoHS Compliant

קישור: http://www.zotac.com/gf8800GT.htm

אין העדפה לצורת החיבור הצורה הכי קלה HDMI וDVI הצורה היותר מסובכת יציאת S-VIDOE לHDMI

• שיתוף קישור לתגובה
    שיתוף באתרים אחרים

במסך כזה גדול ברור שעדיף DVI.

ההמרה הכפולה עושה רע מאד לתמונה. (המחשב ממיר מדיגיטלי לאנלוגי והמסך ממיר מאנלוגי לדיגיטלי חזרה. וזה קורה גם הפוך - מהמסך חזרה למחשב)

כמה רע?

תחבר כבל DVI (יש ממיר HDMI TO DVI )ותראה לבד.

הכל יהיה חד יותר, יציב יותר, הצבעים והגוונים יהיו נכונים יותר ותגובת המסך תהיה מהירה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
    שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...