Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי בלמים בפז'ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא_חי היתה בעבר פז'ו 306XR בנפח 1600 סמ"ק,נורא אהבתי את הרכב,אבל דבר אחד שנורא לא אהבתי בו ושבאמת פגע לי בתחושת בטחון בנסיעה איתו זה הבלמים.

ברגע שהייתי לוחץ על דוושת הבלם היתה לה תחושה נורא ספוגית כזאת והבלימה לא היתה "חדה",כלומר התחושה היתה שעוצמת הבלימה לא ממש חזקה כמו ברכבים אחרים שנהגתי בהם (לנטיס,בלאנו ועוד כמה).

בבדיקה שביצעתי למכונית במוסך,בדקו את כל מערכת הבלימה ואמרו שהכל תקין ואין ממה לחשוש.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת:

אני שוקל לקנות בקרוב מכונית משומשת,כרגע אני חושב על 106XSI משנת 95,הבעיה היא שאני חושש שהתופעה הזאת תחזור גם במכונית הזאת,והשאלה שלי היא האם התופעה שציינתי מוכרת בקרב דגמי פיז'ו ?

כמו כן,האם החלפת רפידות הבלמים והדיסקים למשהו קצת יותר רציני ומקצועי יכול לפתור את הבעיה הזאת? ואם כן כמה זה אמור לעלות ?

כמובן שלפני שאני אקנה רכב אני אנהג עליו ואני כבר אראה ואבדוק בעצמי את טיב הבלמים, אבל אני פשוט מקדים תרופה למכה שעלולה לבוא...

תודה לעונים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אצלי (306 XN) יש תגובת דוושה טובה מאוד וקשה לי להאמין שהמצב ב-XR מחורבן מיסודו בהתחשב בכך.

ככל הנראה נוזל הבלמים ו/או הצינורות ידעו ימים טובים יותר, אולי יש אוויר במערכת ואולי חלקים אחרים במערכת דורשים טיפול.

נראה שבארץ יש סטנדרטים אחרים בנוגע לתקינות הרכב..

:roll:

הייתי מהמר על אוויר במערכת - מנסיון עבר.

פורסם

אני שוקל לקנות בקרוב מכונית משומשת,כרגע אני חושב על 106XSI משנת 95,הבעיה היא שאני חושש שהתופעה הזאת תחזור גם במכונית הזאת,והשאלה שלי היא האם התופעה שציינתי מוכרת בקרב דגמי פיז'ו ?

לא מוכרת.

בפג'ו יש בלמים טובים - כנראה שהרפידות שלך מחורבנות ו/או המערכת צריכה טיפול (החלפת נוזל בלמים + בדיקה של צינורות הבלם).

כמו כן,האם החלפת רפידות הבלמים והדיסקים למשהו קצת יותר רציני ומקצועי יכול לפתור את הבעיה הזאת? ואם כן כמה זה אמור לעלות ?

כן, השאלה למה אתה מחליף.

ברקסים קדימה יעלו לך באיזור ה 450-500 שח כולל עבודה במוסך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני גם לא הייתי מרוצה מהבלמים, הם אפילו לא היו נועלים גלגלים ודוושה הייתה ספוגית משהו.

לאחר החלפת דיסקים, רפידות ונוזל בלמים (גם מאחור) הרכב נושך וגם לא מגישים דעיכה לאורך זמן בתגובת הבלמים.

הרמן

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בבאלנו לבלמים יש תחושת נשיכה ראשונית חזקה יחסית בהשוואה לבלמים בפיג'ו אבל הם חסרי רגש לחלוטין.

גם אם זה נראה שבבאלנו הבלימה טובה יותר תופתע לגלות שעם פיג'ו לא ספורטיבית תוכל לבלום במרחק קצר יותר ועם הרבה יותר היזון ומידע מה קורה שם למטה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

לגבי הרכב הספציפי של א_חי,כמו שציינתי הרכב עבר בדיקה מקיפה של כל מערכת הבלימה (דיסקים, רפידות, נוזל בלמים) ונמצא שהכל תקין,אבל עדיין בעת בלימה חזקה לא היתה מורגשת באמת נשיכה חזקה,וכמו שהרמן ציין הם גם לא היו נועלים גלגלים (והרכב היה ללא מערכת ABS),פשוט בולמים חלש.

אבל אם אתם אומרים שהחלפה של הדיסקים ורפידות הבלמים יכולים לשפר את המצב אז אני באמת מקווה כך,כי אני לא רוצה שיהיה מצב שאני אקנה רכב ואני אתבאס דווקא מהבלמים שלו (נשמע דפוק,אבל הדבר הראשון שמעניין אותי ברכב עוד לפני הכוח של המנוע זה היכולת של הבלמים,זה גם הכי חשוב) כי בלמים לא טובים משרים תחושת חוסר ביטחון שפוגמת בכל ההנאה מנהיגה.

בכל אופן תודה רבה על העזרה !!!

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...