Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסק דין יוצא דופן: אופנוע רשאי לנסוע על המדרכה.

נהגת שודים
שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לידיעת הולכי הרגל: פסק דין יוצא דופן קובע כי לנהג רכב דו גלגלי (קטנוע, אופנוע) מותר לנסוע על המדרכה כדי להגיע למקום חניה.

פסק הדין ניתן על ידי שופט בית המשפט לתעבורה בתל אביב, מאיר דרורי, שהחליט לזכות מחמת הספק רוכב אופנוע שנסע לאורך המדרכה ברחוב החשמונאים בתל אביב וחנה ליד אחד הבתים.

שוטרת שהבחינה בו רשמה לו דוח בנימוק שהיה עליו לחצות את המדרכה לרוחבה, מול החניה.

הרוכב טען שהמדרכה מול החניה הייתה גבוהה, ולפיכך נאלץ לעלות עליה במקום אחר ולנסוע לאורכה.

השופט קבע שהאופנוען לא סיכן הולכי רגל ופעל כחוק.

פסק הדין קובע כי לרכב דו גלגלי מותר לנסוע על המדרכה, לצרכי חניה, למרחק שאיננו עולה על 20 מטרים, בתנאי שהמדרכה אינה הומה בני אדם ושהרוכב ינהג בזהירות.

"ידיעות אחרונות"

24/12/07

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל טוב ויפה, אבל כמה פעמים ביום המשוגעים על 2 גלגלים האלה מסכנים את הולכי הרגל? ועוד עכשיו הם יצליחו להתחמק מעונש. מרתיח אותי.

אישית כמעט דרס אותי קטנוע 3 פעמים בחיי כשהייתי קטן.3 המקרים היו על המדרכה.

בפעם הבאה אני פשוט אעמוד,ושהוא ירד לכביש או שיחכה.

חוצפה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאאאא... שיכחדו כל הטפשים שחיים עם דעות קדומות.

ואין לשניכם זכות קיום בשירשור הזה עד שלא תנסו לרכב על דו"ג לפחות יום בכבישי תל אביב.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובכל זאת הוספת משפט מאוד בוגר אחר כך.

לא ניכחד.

נמשיך לעמוד ראשונים ברמזור.

נמשיך לבקש מכל העולם להזכיר לנו מה זה פקק.

נמשיך לא להסתובב חצי שעה בכל פעם שנרצה לחנות.

נמשיך לשלם 50 ש"ח בשבוע לדלק.

ולא ניכחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שייכחדו רק המטורפים.

גילוי נאות:יש לי רישיון לדו"ג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שופט דביל. אין לי יותר מה להוסיף מזה.

שיכחדו כל הקטנועים בארץ הזאת.

לפי נתוני המכירות של ד"ג בישראל ,ההפך הוא הנכון

וטוב שכך.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את השפויים שמעוניים להגיע ממקום למקום, אף פעם לא יציקו לכם.

מצד שני, כל השליחים, ואלה שהעבודה שלהם מסתכמת בקטנוע[יעני הקטנוע לא שלהם] והם בדרך כלל לחוצים בזמן,

יפצחו לכם תמראות, יעבורו בין 2 רכבים גם אם יש רק איזה 2 מילימטר, יעשו לכם שריטה על כל הצד של הרכב ואחרי כך תעשה מרוץ רגלי באמצע תל אביב כדי לתפוס אותו.

הם הבעייתים, והאהוב עליי ביותר הוא זה שעוקף את כל הפקק ממדרכה שהרוחב שלה מסתכם בחצי מטר, והוא עוד מצפה שאתה תרד לכביש, לך יא קקה.

----

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פסק הדין קובע כי לרכב דו גלגלי מותר לנסוע על המדרכה, לצרכי חניה, למרחק שאיננו עולה על 20 מטרים, בתנאי שהמדרכה אינה הומה בני אדם ושהרוכב ינהג בזהירות.

יותר מדי תנאים פתוחים. איך בדיוק ימדדו 20 מטר? מה הכוונה שהמדרכה אינה הומה בני אדם? ואיך להוכח שהרוכב נהג בזהירות או לא?

לא היה קורה כלום, עם רוכב קטנוע היה הולך את אותם 20 -50 מטר ברגל...

בקצב הזה יורשו גם למכוניות לנסוע על המדרכה לצרכי חניה. רמת ה-IQ במדינה יורדת בצורה מדאיגה...

ואדון SANTIAGO: הינך נמצא ב-CARSFORUM, מהמילה CAR. ותרשה לי להזכיר לך מה זה קטנוע שאתה כל כך גאה בו: אופניים עם מנוע, ברוב מדינות אינו דורש רשיון נהיגה ומותר לילדים בני 14 לרכב עליו בתוך העיר.

Spirit In The Dark

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יותר מדי תנאים פתוחים. איך בדיוק ימדדו 20 מטר? מה הכוונה שהמדרכה אינה הומה בני אדם? ואיך להוכח שהרוכב נהג בזהירות או לא?

לא היה קורה כלום, עם רוכב קטנוע היה הולך את אותם 20 -50 מטר ברגל...

בקצב הזה יורשו גם למכוניות לנסוע על המדרכה לצרכי חניה. רמת ה-IQ במדינה יורדת בצורה מדאיגה...

ואדון SANTIAGO: הינך נמצא ב-CARSFORUM, מהמילה CAR. ותרשה לי להזכיר לך מה זה קטנוע שאתה כל כך גאה בו: אופניים עם מנוע, ברוב מדינות אינו דורש רשיון נהיגה ומותר לילדים בני 14 לרכב עליו בתוך העיר.

יש פיצה מאוד גדולה במה שנאמר, כי מה שנראה הומה לאחד , בעיני אחר כן.

"אופניים עם מנוע"? לא הייתי מזלזלת גם בקטנוע של 50 סמ"ק, גם כדי לתפעל אותו חובה לקחת מספר שיעורים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי, אני רוצה להעיר משהו, בפעם המליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ו-3 כבר:

אני שליח, אני נמצא כל היום באיזור ת"א - חולון משעה 8 בבוקר ועד 5 אחר"צ

אני רוכב על סאנינג אטילה שחור שנת 2003 מספר הרישוי 19-270-51 ארגז אפור וקסדה שחורה.

אני רוצה שיקום הגבר שרואה אותי מתפרע.

אני עובד בחברה שמייבאת/משווקת חלקי חילוף לרכב, אני מעביר חבילת לכל המוסכים בת"א כולל מוסכים ידועים בפורום הזה, אני אף פעם לא משתולל, אני לעולם לא לחוץ, אני כמעט לא עולה על מדרכות עם הקטנוע.

למה ? כי יש לי תרבות, יש לי מודעות לכמה שהכלי הזה מסוכן והחיים שלי הרבה יותר חשובים לי מכל הלחצים שיש בעבודה כי יש איזה בן-אמו עם מרצדס S500 בשווי של הבית של ההורים שלי שחייב עכשיו צלחות ברקס, שיעלה על מונית אין לי שום בעיה, אני נוסע כמו בנאדם, אני לא משתולל בשום מצב.

מה אני בא להגיד ?

תפסיקו להכליל !

זה אמנם כמעט נכון, 90% מהשליחים משתוללים, ניתן לראות את זה בכביש, ניתן לראות את זה על הקטנועים (איך שהם שבורים ומכוסחים), ניתן לראות את זה במגרשי המשטרה שמגיעים לשם כל הכלים לאחר תאונה (במקרה יש מגרש כזה מאחורי המחסן של העבודה שלי באזה"ת חולון, לא יעבור חצי שעה שלא יורידו שם עוד קטנוע שרוסק).

אבל עדיין, זה לא אומר שאתם צריכים להעניש אותי, שאני נוסע רגוע והכל, אהה כן וכיסחתי גם מראה לאיזה אוטו פעם בחיים שלי, אין מה לעשות לפעמים הארגז נותן מכה, לא דפקתי גז, עצרתי בצד וסידרנו את הנושא.

אז לא צריך להיות חיות ולהגיד "הלוואי שיכחדו כל הקטנועים", כי מיום ליום אנחנו הופכים לרוב על הכביש, פעם ברמזורים בכניסה למסגר היו עומדים 10 קטנועים, היום כבר אין לכולם מקום בראש הרמזור.

אבל מה ? את הביטוחים ימשיכו לעלות כל שנה ב500 ש"ח, אני אמשיך לחלום על טימקס.

העיקר תהיו בריאים.

לכל אותם החמודים שהולכים לצאת נגדי עכשיו:

אני מרגיש כמו שאתם מרגישים על הטופיק של המעקב ואור ירוק, תנסו להכנס קצת לתוך הראש שלי תפסיקו להיות לבד בעולם.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכללות! "הלוואי שיכחדו כל הקטנועים".

מסתבר שקטנועים מפריעים להרבה מאד חברים מהפורום הזה. כנראה בגלל שהם לא אוהבים שיעקפו אותם.

היו פה 2-3 שירשורים דומים בחודשים האחרונים, כמו "קטנועיסטים-נמאסתם!" והחדש יותר, לא יכול להיזכר בו כרגע.

מי שיש לו בעייה עם קטנועים, בעייה היא שלו.

מי שיש לו בעייה עם נהגי קטנועים, שלא יכליל. יש עדיין כמה שפויים.לא הרבה, ורחוקים זה מזה, אבל יש.

לצערי, איך שהוא הסטטיסטיקה מוציאה אותי מטומטם- היה אפשר לחשוב שהרבה יותר משוגעים יהרגו בתאונות ו\או יגרמו לתאונות.משום מה זה לא ממש קורה.

או שהמטורפים מתרבים מהר יותר מעדר ארנבים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סחבק חבר גאה בקארספורום , ושנה אחת מלפניך אם תבדוק טוב.

סחבק גר בתל אביב , ונוסע בימי השבוע על ג'וירייד 200 שהוא ממש לא אופניים עם מנוע.

בסוף השבוע סחבק נהנה עם הרכב שלו.

אני משאיר לך את התענוג לחפש בפורום ולבדוק איזה רכב יש לי .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נוסע כמו שנאמר ביום יום עם האטילה, בחודש האחרון גם לסופי שבוע אני איתו, לא נעים לי לנסוע ברכב שהביטוח עולה לי הרבה כסף והדלק גם לא מעט, יותר נוח זה לנסוע עם הקטנוע, מצער אבל זה המצב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...