Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תביעה נגד תחנת דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל הדלק שלהם מהול במים...

מה הטעם לנקות את המערכת ואז לתדלק שוב בדלק מהול? עדיף היה אם היית לוקח פיצוי על הניקוז של הדלק וזיכוי על הכמות שתדלקת (כמובן במידה ונגרם נזק נוסף אז פיצוי נוסף)

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אבל הדלק שלהם מהול במים...

מה הטעם לנקות את המערכת ואז לתדלק שוב בדלק מהול? עדיף היה אם היית לוקח פיצוי על הניקוז של הדלק וזיכוי על הכמות שתדלקת (כמובן במידה ונגרם נזק נוסף אז פיצוי נוסף)

איך אתה יכול להיות בטוח שבשום תחנה אחר זה לא יקרה?

SHIT HAPPENS:crazyeyes

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אני לא בטוח בכלל!

אבל, בתחנה הזאת בטוח(!) מוהלים/נמהל דלק במים אז למה לתדלק שם?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

טוב בקיצור היום אבא שלי תיקן את האוטו על חשבונו התיקון כלל ניקוי מערכת דלק והזרקה בשיטה מוזרה פשוט שאבו את הדלק מהמיכל שמו דלק חדש ושאבו שוב

עשו סיבוב על האוטו והאוטו שוב עשה את אותה תקלה להזכירחם האוטו שנת 2008(עדיין באחריות)

הבעיה שאם יגרם נזק למנוע האחריות יכולה להתנער מהתיקון.

אז החלטנו לקחת עורך דין טוב ולתבוע "כל מה שבא בדרך"

המלצות : (לעורכי דין)

פורסם

האם יכול להיגרם נזק כלשהו למנוע.(לתווך ארוך)

בהנחה שהמנוע מתחמם לפעמים הוא רושם צ'ק אנג'יין.

הכינוי לא רלוונטי אני פשוט בבית אצל חבר.

פורסם
טוב בקיצור היום אבא שלי תיקן את האוטו על חשבונו התיקון כלל ניקוי מערכת דלק והזרקה בשיטה מוזרה פשוט שאבו את הדלק מהמיכל שמו דלק חדש ושאבו שוב

עשו סיבוב על האוטו והאוטו שוב עשה את אותה תקלה להזכירחם האוטו שנת 2008(עדיין באחריות)

הבעיה שאם יגרם נזק למנוע האחריות יכולה להתנער מהתיקון.

אז החלטנו לקחת עורך דין טוב ולתבוע "כל מה שבא בדרך"

המלצות : (לעורכי דין)

יותר מאשר לתבוע את מנהלי תחנת הדלק, על נזק נוכחי ועל נזק עתידי, לא ניתן הרבה מה לעשות.

לגבי ההיבט המקצועי, יש להניח שהמוסך המטפל, ידע כיצד לטפל בבעייה, ואנחנו חברי הפורום, מנועים להתערב ולהשיא עצות, בשביל זה קיים בית משפט, ומשרד האנרגיה, והמשרדים הממונים, על תחנות הדלק, ועל נושא מהילה בתחנות הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
קורה כמעט בכל תחנות הדלק שחודרים מים בחורף בגלל הגשמים למיכלים, כל מנהל תחנה יודע את זה, גם בתחנה שלי זה קרה בכל המיכלים, זה חודר דרך תאי הפריקה או המדידות שלא אטומים בכלל, ולפעמים פרוצים.

יש משחה ירוקה שמורחים על המדיד מכניסים ואם יש מים הגוון הירקרק ניהיה סגול ואז יודעים את כמות המים שחדרה.

עד 800 ליטר שחודרים לא חייבים לדווח ללקוחות.

נשמע הזוי ביותר

בעל התחנה משלשל לכיסו 800X6.3 ש"ח

שיתחילו להתפלל לגשם

פורסם

קודם כל, תברר בצורה רגועה עם מנהל תחנת הדלק לגבי הבעיה. אם הוא לא מודע - תיצור קשר עם מינהל הדלק. כתובת המייל שלהם תוכל למצוא באתר משרד התשתיות. המינהל יחזור אליך תוך כמה ימים. תוכל להתיעץ איתם בניגע לתחנת דלק ודרכי פעולה אפשריים.

עורך דין לא יעזור לך (סכום תביעה קטן ולא שווה טרחה), ואני משאר שלא שמרתם דגימה של דלק ממיכל הרכב...

Spirit In The Dark

• תוכן חדש...