Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו 8 ערוצי ספורט שקורעים לנו את הכיס אבל דרבי חשוב כול כך הם לא יכולים להראות:evil:

פשוט לא יאמן באיזה רפובליקת בננות אנחנו חיים.

אנשים אולי משהו פה יכול לעזור או לתת כיוון?

פורסם

צלחת לווין פרטית?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

כן כניראה זה יהיה הצעד הבא שלי והיתנתקות מערוצי הספורט המח**** האלה.

מישהו פה אולי גם יוכל לישפוך קצת אור על ערוצי לווין פרטים כמו SKY SPORTS

פורסם

יש לי דבר כזה בבית, ואוכל לספק לך את כ-ל המידע שתבקש. אם המנהלים יסכימו - ע"ג הת'רד הזה. אם לא - ע"ג ה"פ.

בינתיים אני אגיד לך פה.

תלוי איזה ממיר אתה מביא. אם אתה מביא TOPFIELD מסכן, שאין לו אפילו יציאה 21, אז תראה רק מה שהוא מסוגל לקלוט, וזה לא הרבה.

אם תביא DREAMBOX, עם חריץ, תוכל לדחוף לו כל מני כרטיסים, שעלותם די גבוהה, אבל הם השקעה חד"פ, שפותחים לך את כל הנעילות למיניהן - VIDEOGUARD, וכו'...

אבל, גם תלוי באיזה גודל הצלחת, וכמה צלחות, וכמה LNB'S אתה רוצה ויכול להביא.

תלוי גם מה הכיוון, ועוד הרבה משתנים.

צלחת לוויין פרטית, תעלה לך החל מ-1000 ש"ח, צלחת בקוטר של חצי מטר-מטר, ראש אחד, וממיר מעפאן, לא כולל עבודה, שזה מנכה לך מהכיס עוד כ-250-300 מרשרשים נוספים.

אם תרצה להתקין לבד, תעשה חיפוש על המשתמש שלי בערך לווין, ותראה מאמר להתקנה.

עוד שאלות? שאל בני ונען, וגם אתה יכול בפרטי.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

אם תביא DREAMBOX, עם חריץ, תוכל לדחוף לו כל מני כרטיסים, שעלותם די גבוהה, אבל הם השקעה חד"פ, שפותחים לך את כל הנעילות למיניהן - VIDEOGUARD, וכו'...

אמנם DREAMBOX הוא תותח אבל גם VISIONET עונה על הדרישות. פעם בשנה עושים עידכון אצל היבואן בחולון ויש את הכל בלי כרטיס ובלי שום כאב ראש.

אגב אשמח לדעת אם את ערוצי הליגה הישראלית ניתן לראות?

פורסם

את הליגה הישראלית ניתן לראות, אך זה יהיה בלתי חוקי בעליל. ישנו כרטיס מיוחד, בהתאמה, שפורץ את הלוויין של יס והוט, שהוא עמוס כמובן, ופותח את כל החסימות שלהם, וניתן לראות הכל. ד"א גם בממירים של יס ניתן לעשות כן, ולא יהיה ניתן לעלות על זה כ"כ בקלות...

פורסם

היה שידור ישיר בערוץ הספורט...

מה הסיפור?

קיבלת גם את הדרבי של מילאן וגם את הסופר קלאסיקו מספרד בערוץ 5 הרגיל והפתוח לכולם.

לפעמים גם צריך לשקול מלים לפני שמתלוננים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
היה שידור ישיר בערוץ הספורט...

מה הסיפור?

קיבלת גם את הדרבי של מילאן וגם את הסופר קלאסיקו מספרד בערוץ 5 הרגיל והפתוח לכולם.

לפעמים גם צריך לשקול מלים לפני שמתלוננים.

הם החליטו לשדר את זה ממש לפני שריקת הפתיחה.

אני אישית ידעתי על זה רק כשהייתי בפאב ספורט בשביל לראות את המשחק.

ואיזה משחק היה! :twisted:

פורסם

על כמה הספירה עומדת? 4 דרבים ללא הפסד?

איזה כיף זה להרגיש על הגובה לשם שינוי :twisted:

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם
הם החליטו לשדר את זה ממש לפני שריקת הפתיחה.

מה זה משנה? הם שידרו? זה הכל. בכל אופן, אייל צודק במקרה הזה. היה שידור, ככה שהטענות לא מוצדקות.

נ.ב

בזמן האחרון הערוצים האלו מאוד מאוד מפנקים בכל מה שקשור לשידורים ישירים של משחקים כאלה ואחרים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
על כמה הספירה עומדת? 4 דרבים ללא הפסד?

איזה כיף זה להרגיש על הגובה לשם שינוי :twisted:

אחרי 5 שנים ללא ניצחון בדרבי טוב יאללה ניתן להם.

• תוכן חדש...