Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף HONDA CIVIC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

רציתי לדעת מה עדיף מבחינת יחס עלות תועלת וקבלה וכו'.

הסוגייה היא:

HONDA CIVIC 2005 ES (מאובזר -) , עם קילומטרג' מאוד נמוך (10 אלף בשנה)

או

HONDA CIVIC 2006 LS עם קילומטרג' דיי גבוה (25 אלף בשנה)

הקאצ' ששניהם עולים את אותו המחיר (סביב ה95 אלף שקלים) , מה יהיה עדיף? מה יהיה משתלם יותר? (אני יודע ששום דבר לא משתלם והכל ההנאות של החיים אבל עדיין מבחינת עלות/תועלת)

תודה רבה

פורסם

השאלה היא איזה ק"מ אתה עושה בממוצע לשנה?

אם נמוך, אז ק"מ גבוה צריך להפריע לך פחות. אם גבוה, אז הפוך.

כמובן, כל זה במידה ושני הרכבים באותו מצב מבחינת הפקטורים האחרים.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

יש לשים לב לדברים הבאים:

באמצע שנתון 2005 עברה הסיביק (דור קודם), תיחת פנים שכללה, שינוי קטן של חזית הרכב, הוספת חצאיות, שינוי מראה הפגושים ובלמי דיסק לכל ארבעת הגלגלים.

לכן:

במידה ושני הרכבים שמורים, ללא תאונות ומטופלים עפ"י הוראות היצרן:

1. אם שני הדגמים זהים, כלומר לאחר מתיחת הפנים, הייתי הולך על ה- 2005, דגם מפואר עם ק"מ נמוך.

2. אם דגם ה- 2005 הינו לפני מתיחת הפנים, הייתי הולך על ה- 2006.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

שני הדגמים לא יכולים להיות זהים כי סיוויק 2005 נראית ככה:

civic380.gif

וסיוויק 2006 נראית ככה:

honda-civic_sedan-g46b.jpg

אני הייתי הולך על ה2006, ה20 אלף ק"מ הנוספים שהיא עשתה לא צריכים להדאיג אותך זה רכב חדש, אין מה לדאוג בקשר לקילומטרז' מעט גבוה.

כמובן שגם יש עוד סיבות שלדעתי היא יותר יפה ומושכת, אבל זה כבר עניין של טעם.

פורסם

יש עדיין הרבה דגמים ב2006 מה"צורה הישנה".

אני בניגוד לכולם ובהנחה שבשניהם מדובר ביד פרטית אז הייתי הולך על מודל 2006.

אין דבר שמשתווה לטריות בשנים של רכב,אז הוא נסע טיפה יותר נו אז מה.

פורסם
שני הדגמים לא יכולים להיות זהים כי סיוויק 2005 נראית ככה:

civic380.gif

וסיוויק 2006 נראית ככה:

honda-civic_sedan-g46b.jpg

אני הייתי הולך על ה2006, ה20 אלף ק"מ הנוספים שהיא עשתה לא צריכים להדאיג אותך זה רכב חדש, אין מה לדאוג בקשר לקילומטרז' מעט גבוה.

כמובן שגם יש עוד סיבות שלדעתי היא יותר יפה ומושכת, אבל זה כבר עניין של טעם.

כפי שכבר עידכנו אותך, הסיביק החדשה, החלה להיות משווקת מאמצע שנתון 2006, כאשר רב הרכבים משנתון 2006 הינם מהדגם הישן!

בהשוואה הנ"ל הנחתי כי מדובר בשני המקרים על הדגם הישן. במידה ומדובר על שנתון 2006 מהדגם החדש, אין מקום להשוואה והדגם החדש עדיף עשרות מונים!

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

זה מאוד פשוט - אם ה 2006 היא מהדגם החדש, אז ברור שהיא עדיפה למרות הק"מ הגבוה יחסית.

אם מדובר על אותו דגם, אתה יכול להסתפק ב 2005, ולהנות מהק"מ הנמוך.

בהצלחה

פורסם

בתור אחד שיש לו הונדה סיוויק 2005 ES אני הייתי הולך על הדגם הזה גם כי יש לו יותר כריות אויר 4 מאשר הLS שיש לו 2 וגם וא יותר מאובזר יש משענת יש ובLS אין לפי דעתי הצורה הישנה יותר יפה מהחדשה הצורה החדשה זה מראה אחר הצורה הישנה יותר אם החזית השונה זה נותן מראה ספורטיבי יש לי כזאת כחולה תחפש אם הדישבוד ב'ז היא יותר יפה זה נמצא רק בצבע שמפניה ובצבע הכחול ..אז לפי דעתי תילך על ה2005 כי גם יש לה קמ נמוך ושווה יותר להשקיע המחירון שלה 90 אלף ולא סתם היא עולה יותר מLS

פורסם

התמונה שהראו פה מ2006 העיצוב החדש הוא תקף רק להונדה סיוויק אשר יש ברשותה 1800 סמ"ק משמע דגם חדש , יש גם הונדה סיוויק LS 2006 שהם 1600 סמ"ק ואת זה אני חיפשתי ומחפש כי הולך להיות על זה ביטוח צעיר וה1800 מייקר את העניין בכאלף שקלים (לא שווה לדעתי ).

בקשר לסיוויק 2006 LS אז יש לה 4 כריות אוויר ... ולא רק 2 כמו שנאמר פה למעלה .

סה"כ אני עדיין מתלבט , הק"מ שלי בעתיד יהיה נמוך יחסית (13 אלף בשנה) , ככה שאני דיי אופטימי ולא ממש מדאיג אותי.

הקטע שקשה למצוא את הרכב הזה בפרט סיוויק שנתון 2005-6 , הכל עם קילומטרג' ממש גבוה (80-100 אלף) או משהו סביר (50 אלף ) אבל מלא בשריטות ...

אני לא מצפה לקבל אוטו מהמפעל אבל יש לפעמים דברים מוגזמים כמו שריטות חנייה בכל האוטו , סה"כ אני אמשיך לחפש ונראה מה שווה יותר , בקשר ל ES חוץ מגג ועוד כמה שטויות שאני לא חושב שאני אשתמש בהם אני לא רואה בזה יתרון , סה"כ הרכב יהיה לבן אדם בן 55 לא צריך דברים מטורפים באוטו.

תודה רבה לכם :)

פורסם

עדיף ES יש גם משענת יד ולא נוח לנהוג בלי משענת יד .. למה אתה נעול על המכוניות האלה צבע לבן זה משעמם חפש משהו אחר כחול או שמפניה שהבפנים שלה צבע ב'ז הבפנים של הכסוף או הלבן הוא משעמם צבע שחור מעפן

פורסם
עדיף ES יש גם משענת יד ולא נוח לנהוג בלי משענת יד .. למה אתה נעול על המכוניות האלה צבע לבן זה משעמם חפש משהו אחר כחול או שמפניה שהבפנים שלה צבע ב'ז הבפנים של הכסוף או הלבן הוא משעמם צבע שחור מעפן

איפה אתה רואה שאני מחפש בצבע לבן ? , ההפך לא סובל צבע לבן.

אני מחפש בצבע כסף/שמפניה עם נטייה מאוד גדולה לשמפנייה

פורסם
התמונה שהראו פה מ2006 העיצוב החדש הוא תקף רק להונדה סיוויק אשר יש ברשותה 1800 סמ"ק משמע דגם חדש , יש גם הונדה סיוויק LS 2006 שהם 1600 סמ"ק ואת זה אני חיפשתי ומחפש כי הולך להיות על זה ביטוח צעיר וה1800 מייקר את העניין בכאלף שקלים (לא שווה לדעתי ).

בקשר לסיוויק 2006 LS אז יש לה 4 כריות אוויר ... ולא רק 2 כמו שנאמר פה למעלה .

אתה מתכוון שאתה מחפש 1600 בגלל שה-1800 החדשה הרבה יותר יקרה, לא בגלל ה-1000 שקלים המסכנים בביטוח. הרי ברור לך שהסיוויק החדשה הרבה יותר מודרנית וטובה מזו שאתה מתעתד לקנות.

ובדוק שנית בקשר ל-LS 2006 - נראה לי שיש לה רק שתי כריות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה מתכוון שאתה מחפש 1600 בגלל שה-1800 החדשה הרבה יותר יקרה, לא בגלל ה-1000 שקלים המסכנים בביטוח. הרי ברור לך שהסיוויק החדשה הרבה יותר מודרנית וטובה מזו שאתה מתעתד לקנות.

ובדוק שנית בקשר ל-LS 2006 - נראה לי שיש לה רק שתי כריות.

רוני

אכן בדקתי יש רק 2 כריות צודק.

בקשר ל1800 :

א. אין לי שום צורך ב1800

ב. ההפרש מחיר הוא 5000 ש"ח (קריטי? לא ממש כשקונים בסכום כזה במילא)

ג. טובה יותר ? לא יודע , מודרנית יותר? אכן מבפנים השעון הדיגיטלי והמראה ה"חללי" מוסיף אך שוב מדובר ברכב לאדם בן 55 לא חושב שכל זה ממש ישנה לו , הלוח שעונים בהונדות מהדגם היותר ישן לא פחות יפות לדעתי , ואישית אני מעדיף את המראה הישן גם מבפנים המחוגים , קצת קשה להיפרד מהם.

כמו כן הפלוס העיקרי כמו שנאמר פה בבלמי דיסק , ואני גם ממש אוהב את המראות צד החשמליות.

בכל מקרה זה לא משנה לי כבר מה לקנות , פשוט אין בשוק דגם 2005ES או 2006LS נורמלים.

הכל מלא בשריטות או לחילופין ק"מ ממש גבוה , או שדורשים מחירים מופקעים על תוספת זניחה של גג עוד 10 אלף ש"ח במחירון כאשר לוי יצחק מוסיף רק 3 , וכן הלאה.

ממש מיואש , חיפשתי בכל חור אפשרי YAD2 , עיתונים , הומלס , WINWIN , בקיצור כל הלוחות באינטרנט ובעיתונים.

הדבר היחיד שנשאר לי זה ללכת למגרש מכוניות , מה שאני ממש לא רוצה.

פורסם

אני מייעץ לך ללכת לאוטו סנטר אם אמינים וממש טובים האוטו בא אם טיפולים וגם אם מטפלים בהונדה טוב למה חברת מאיר בבעלות אוטו סנטר הוא בעלות של הונדה והם מטפלים ברכבים שלהם כמו שאני קניתי תרכב שלי וגם תקבל אחריות וגם אפשר לנצל אותם בכול דבר אפשרי באוטו להחליף לצבוע וכול זה אני הייתי מייעץ לך לגשש שם ולא חייב ES אם גג לי אין גג וזה ES ותראה איזה יפה היא בתמונה בצד

• תוכן חדש...