Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי יש מאחורה 50 אחוז השחרה,ו-15 אחוז מקדימה,ניראה פצצה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
איזה שחור ? בהיר? , כהה? , יש גם צבעים אחרים ..

אם אתה רוצה להכהות חלונות לדעתי זה דיי הגיוני וברור שתרצה צבע כהה..

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

אני רוצה להכהות בצבע שחור ככה , אבל השאלה כמה אחוזים כדי?:wink:

פורסם

משפט מדהים!

אגב, אם פתאום הוא ירצה לעשות את החלונות בהירים יותר, זה די ברור והגיוני שהוא ירצה צבע בהיר.

:)

פורסם

תיסתכל השחרות שונות ותיבחר מה הכי מתאים לך.

יש לי מדבקה,ואנשים כול הזמן שואלים כמה עלה לי ההשחמה למרות שזה מדבקה,ככה שתלוי מי מבצע את העבודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אצלי זה מדבקה הכי כהה שיש

אבל בחלון האחורי שמאלי היא התחילה להתקלף.

לך על ההשחמה. עזוב אותך ממדבקות

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם

השרשור הזה סתמי למדי. תקנה 356(ד) - (בפעם המיליון בערך בפורום): "לא ירשם או יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות ליד המושבים הקדמיים המותקנות בו, כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת".

שכל אחד יעשה עם זה מה שבראש שלו, זה מה שהחוק ה"יבש" אומר. בסופו של יום, תבזבזו מאות שקלים על הדבקה ותגידו "למה מה השוטר יעשה לי", אבל במקרה ותתקלו בשוטר וזה יתן לכם את האופציה לבחור בין קילוף לקנס קטן וחמוד, תמצאו עצמכם כמו חמורים עומדים בשוליים ומקלפים את כל מה שהדבקתם על החלונות.

(נאמר מנסיון בנסיעה עם חבר)

פורסם
משפט מדהים!

אגב, אם פתאום הוא ירצה לעשות את החלונות בהירים יותר, זה די ברור והגיוני שהוא ירצה צבע בהיר.

:)

חח אני יודע שהמשפט דפוק.. זה היה בכוונה כי מישהו אמר לו שחור והוא שאל אם שחור כהה או בהיר אז אמרתי שנראה הגיוני שכהה..

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם
השרשור הזה סתמי למדי. תקנה 356(ד) - (בפעם המיליון בערך בפורום): "לא ירשם או יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות ליד המושבים הקדמיים המותקנות בו, כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת".

שכל אחד יעשה עם זה מה שבראש שלו, זה מה שהחוק ה"יבש" אומר. בסופו של יום, תבזבזו מאות שקלים על הדבקה ותגידו "למה מה השוטר יעשה לי", אבל במקרה ותתקלו בשוטר וזה יתן לכם את האופציה לבחור בין קילוף לקנס קטן וחמוד, תמצאו עצמכם כמו חמורים עומדים בשוליים ומקלפים את כל מה שהדבקתם על החלונות.

(נאמר מנסיון בנסיעה עם חבר)

הבנתי שמאחור מותר .

בכל מיקרה , מחר אני יקנה מדבקה 80 אחוז שחור ככה , תודה לכולם .

• תוכן חדש...