Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"שסתומים דביקים" - למי שזוכר את הכתבה בזמו בעיתון אוטו :wink:.

יש מונח כזה, Sticky Valves.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית סמל"ת ידועה ביחסה הגרוע, עובדה שאפילו "קאיה" בעולם החליטו שנמאס להם ואמרו שלום.

עכשיו אולי הם יהיו מחוסים פני תביעה בגלל הסיבה שאולי כתוב שב- 1000 ק"מ הראשונים (בהנחה שזה קרה ב- 1000 ק"מ הראשונים) "נסיעה רגועה" שהיא ביו השאר אומרת שאסור לעצור בפתאומיות או לתת האצות חזקות...

אבל שוב יש מקום ל תביעה אבל תתייעץ קודם אם עו"ד ותראה מה הוא יגיד לך.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם
אז הזרם כנראה מטומטם, הולך קונה טויוטה קורולה בהזייה שמדובר על רכב אמין.

אבל אז מגיע מרפי, אומר לכולם "תראו כמה אתם כעיוורים הולכים אחרי עדר".

הנה, כל יומיים הולך פה עוד מנוע של טויוטה קורולה שגמעה פחות משנתיים על הכביש.

לפני שבוע וחצי ביקרתי אצל המשפחה של חברה שלי בצפון, גיליתי להפתעתי שברכב של דוד שלה(טויוטה קורולה) הלך מנוע.

משיחות שאני עורך עם חברים שעובדים בשלל החברות המחזיקות טויוטה כרכבי ליסינג, כבר שמעתי לפחות 10 סיפורים על רכבי טויוטה שהמנוע בהם פשוט שבק חיים.

כנ"ל גם מבעלי מוניות המחזיקים בטויוטה קורולה.

מניסיון עם 5 (!) קורולות שהיו במשפחה שלנו (ממודלים 92-2007), זהו רכב מאוד מאוד אמין. היתה בעיה עם שנים מסוימות שבהן הקורולות יוצרו בטורקיה ובאמת לא היו אמינות (כאלה אין במשפחה שלי). בכל מקרה- היבואן טיפל בבעיות האלה בצורה נהדרת והחליף מנועים ומחשבים גם אחרי תקופת האחריות.

בכל מקרה, עם התנהלות כזאת של היבואן נעשה יותר ויותר ברור למה כמעט אין אלפא בארץ. למרות שמדובר ברכב לא אמין במיוחד, התנהלות כמו זאת של יבואן טויוטה בהחלט היתה משכנעת אותי (במידה והיה לי כסף לקנות אלפא, אבל לצערי אין לי).

בכל מקרה אלפא נראית לי הרבה פחות מושכת אחרי שקראתי את השרשור הזה, יש לקוות שאלפא ילכו בעקבות קאיה ויחליפו יבואן- אז אולי תשתפר התדמית שלה בארץ.

"ai motoare capul doare"

פורסם

כואב לי הלב לראות כיצד אלפא מתמחרים את עצמם למוות (כדי להיות ב.מ.וו. לא מספיק לדרוש מחירים של ב.מ.וו), מעצבים מכוניות שמסנוורות את העיין אך מאכזבות את החושים (כן, רוני, הבררה היתה מאוד מכזבת לנהיגה. היא אינה אותה מכונית שבה אתה נהגת כך שייתכן שישנו יותר מלימון אחד בצי של סמל"ת) ובוחרים בקפדנות מפיצים שגורמים לך לרצות ולברוח לוולוו הכי קרוב שיש.

אני אומר את זה בכאב אמיתי, אבל באופן ההתנהלות הזה לא תהיה תקומה לאלפא. חבל.

דווקא ה-159 מאוד מאוד הרשימה אותי, ולטעמי היא קנייה יותר טובה מב.מ.וו 3 לסוגיה, עבור מרבית האנשים. בררה, למרות הגנים המשותפים, היא עניין אחר לגמרי (ועצוב - כי חבל שאוטו שנראה ככה לא באמת מתנהג בהתאם).

התכוונתי לזה שלמרות שלדעת רבים זה רכב ממש יפה ומוצלח מבחינה ויזואלית, אין עוד סיבות להעדיף אותו על פני "מכוניות מהזרם" כמו שראיתי כמה אנשים מתייחסים לסיביקים (געוואלד) למיניהם ואחרות.

והקטע של זוועה הוא פשוט כי מטריף אותי הרבה פעמים לראות עד כמה אנשים הולכים עם הזרם כשיש אופציות טובות יותר (נו טוב, כאן ראינו מה קורה כשלא הולכים עם הזרם, אבל בדרך כלל פוקוסים וגולפים משעממים אותי למוות, בלי קשר לביצועים, אני מדבר על הסטייל וההרגשה הכללית)

לא עמדתי לכתוב רק "נוחות", אלא עוד כמה סופרלטיבים שונים, אבל מיהרתי ושלחתי את ההודעה בלי כל מה שרציתי.

אם לא סיימת לכתוב את ההודעה, אל תלחץ "פרסם". אחרת אתה עתיד לכתוב שטויות (כמו הפעם).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אבל כנראה שחוסר הפרסום של היבואן ושיטת ההצפנה של הנושא כדי לא לפגוע במותג האמינות של היבואן- עושה את העבודה.

שיטת ההצפנה של היבואן פשוטה: הוא פשוט מטפל בלקוח מעל ומעבר.

כשהלקוח מרוצה ניתן לכבס את הכביסה המלוכלכת בבית.

פורסם

פעם אלפא, תמיד אלפא.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
פעם אלפא, תמיד אלפא.

ואללה, שיכנעת אותי.

מה הטלפון של הבחור עם הבררה [אוטו מכוער כל כך עם שם שמתאים לו בדיוק], אני מוכן לקנות אותה, מחירון בסדר? או שאני צריך להוסיף לו כסף כי יש ק"מ נמוך יחסית? [בכל זאת, רב הזמן האוטו עמד במוסך]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לאדון פותח השרשור, יש דבר אחד מהותי שהזכרת בחצי משפט שהרבה מגיבים לא התייחסו אליו - מי לעזאזל לוקח רכב חדש, לפני שהוא סיים הרצה למנוע ולשאר המכלולים, לקורס נהיגה מתקדמת? ועוד רכב שעולה חצי מיליון שקלים.

צריך להיות ממש לא אחראי בשביל לעשות דבר כזה, כך שחברך צריך לבוא בטענות קודם כל לעצמו.

תשקול את זה גם אתה, לפני שאתה יוצא בהכרזה חגיגית כמו זו שבכותרת.

פורסם

למיסטר פיאט,

מה בדיוק לא בסדר בקורס נהיגה מתקדמת?

מי אמר שקורס כזה = קריעה של המנוע?

אולי תתפלא לשמוע - אבל בקורסים כאלו בד"כ בכלל לא מתעסקים "תן גז עד הסוף" או "סגור את הסקאלה".

ואיך בדיוק בעיות בחלונות וכו' קשורות לקורס שכזה?

לי אישית ברור לגמרי שקורס כזה - אפילו אם היה כולל נהיגה מאומצת מאוד - הוא לא הגורם להתפרקות של הרכב.

ואם תופיעה חלודה - אז אתה תגיד "למה נסעת בגשם"?

בחיית פיאט, בכל רכב צריך להתמש ולנסוע והוא לא רק בשביל לתלות את תמונתו על הקיר............

(ושים לב - אף אחד לא אמר שצריך להתנהג עם רכב בצורה ברוטאלית........)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

דבר ראשון, קוראים לי גל. אם כבר אתה רוצה להצמיד לי שם איטלקי, לך על "במבינו" או משהו כזה. יותר נחמד :-P

לענינינו, אני לא אומר שכל מה שקרה לרכב הוא תוצאה ישירה של שימושו בקורס, וגם אין לי שום דבר נגד קורסים שכאלה. להפך.

אבל, בזמן הרצה של רכב חדש, בתקופה שבה אתה אמור להישאר בחלקו התחתון של מד הסל"ד, זה לא יהיה חכם לקחת את הרכב להתגרזנויות ולבדיקת יכולות בכבישי ישראל.

אני יכול לומר לך שאם אני הייתי רוכש לעצמי רכב חדש, הייתי מחכה אפילו מעבר לק"מ הדרוש להרצה לפני שאני מתחיל באמת לבדוק מה הוא שווה.

פורסם

גל-במבינו,

זהו העיניין - מי אמר שהייתה התגרזנות?

אני לא יודע איך זה באלפא - אבל במכוניות מודרניות אין הוראות מפורשות לגבי הרצה, אורכה, עומסים וכו'.

פשוט אין משהו כתוב ובטח לא משהו מחייב.

מה אתה ואני היינו עושים - זה סיפור אחר.

אני גם ברכב חדש דרשתי להחליף שמן מנוע אחרי 1500 ק"מ ראושנים - ובמוסך מורשה חשבו שאני מטורף אבל אחרי וויכוח קצר הבינו שאין מנוס כי אני משלם.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אתה מסכים איתי שאי אפשר להעביר יום של קורס נהיגה מתקדמת מבלי לעבור 4000 סל"ד?

ואני די משוכנע שלכל רכב חדש ניתנת ההנחייה, לפחות שבע"פ, לגבי הרצה. ואם לא, זה מכיוון שזה ברור מאליו.

שוב, אני לא אומר שבגלל הקטע הזה נגרמו כל התקלות ברכב, ויכול להיות באמת שהבחור נפל על מכונית פגומה.

אני רק הדגשתי פרט שבו בעל הרכב נהג שלא בחוכמה, ואני מאמין שהוא היה יכול לחסוך מעצמו הרבה צרות אם הוא היה נמנע מזה.

גל (אין באמת צורך בבמבינו, זו הייתה בדיחה 8))

פורסם
אתה מסכים איתי שאי אפשר להעביר יום של קורס נהיגה מתקדמת מבלי לעבור 4000 סל"ד?

ואני די משוכנע שלכל רכב חדש ניתנת ההנחייה, לפחות שבע"פ, לגבי הרצה. ואם לא, זה מכיוון שזה ברור מאליו

אני לא מעביר יום בחיים בלי לעבור 4K סל"ד.

לגבי ההרצה, אם אין המלצה חד משמעית על כך בספר הרכב זה לא ברור ובטח שלא מאליו ובוודאי שלא בעולם הצרכנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...