Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם חג החנוכה החל לפני מספר ימים אך אני טרם אכלתי סופגניה :oops:

אשמח לקבל המלצות למקומות פתוחים בהם ניתן לרכוש סופגניות בערב יום שישי.

(איזור המרכז).

:-)

חג שמח

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מצאת לך זמן. אין לי מושג מה פתוח בשישי, אבל בשביל סופגניות טובות מומלץ ללכת לקונדיטוריה איכותית ולא לסתם מקום. מזרין, בן-עמי, רולדין (בטח יש עוד הרבה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מול סעיד, מאפיית משיח, כאילו דהה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היינו לפני שעה, אין בנמצא :cry:

נמתין למחר בערב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ביפו - אבולעפיה - סופר חצות וחצי , גבול בת-ים .

בייגלה חם - ליד בלומפילד מול " קאסטרו " וברחוב הרצל .

בתאבון, וחג שמח - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אני לא חובב גדול של מתוקים, אבל השנה התפשרתי על סופגניית ריבת חלב טעימה :-)

איך סופגניה עם ריבת חלב?

אני חולה על ריבת חלב ורק לאחרונה שמעתי "סופגניה עם ריבת חלב".

איך היא? שווה לטעום?

Kia Sportage, 2014 

פורסם

טעם זה דבר אינדיבידואלי אבל לדעתי היא הייתה שווה ביס, במיוחד אם את חובב ריבת חלב :-)

ויוסי לא צריך להתפשר על שום דבר בחיים, במיוחד לא על בחורות 8)

פורסם

ריבת חלב עדיין לא אכלתי השנה, אני מת לנסות שוב את הטעם המיוחד הזה!

ולגבי בחורות זה דווקא ההפך...מי שממיין מירן...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אתם יישנים, יש סופגניות עם כל העולם וסבתו: חלבה , וניל, ריבת חלב, קרמל, שוקולד לבן, מרציפן, דבש וכל אלו מלבד הריבת תותים.

לפחות כבר כמה שנים אני מכיר את הטעמים האלו ואחד הראשונים שיצאו אחרי הריבה הינו ריבת חלב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הסופגניות הישנות והטובות הן לדעתי הטעימות ביותר, ולא אלו שקיבלו שידרוג.

ל'

פורסם

קראתי כתבה על שבירושלים יש כל מיני סופגניות עם חציל וביצה או חומוס פול בפנים. בשיא הרצינות. איזה שף שלקח את זה לידיים. העלות 8 שקלים.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הירושלמים קוראים לזה סופגניה עם חציל, אנחנו במרכז עדיין קוראים לזה "סביח" :wink:

ל'

• תוכן חדש...