Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביח זה לערקים בלבד רק חבל שהיחידי שמכין סביח טוב הוא קצת טרלללה בראש ואני לא אוהב את הדרבי שלו.

סופגניות זה אך ורק עם ריבת תותים רצוי אמיתית (אם בכלל מוכרים כזה דבר)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רוני - תאמין לי אתה כזה אשכנזי.

הסופגניות של כל המאפיות האלו סלח לי - אבל מחורבנות למדי, מילוי ריבת חלב הכי זולה שטעמתי אי פעם וכמעט אף פעם לא טריות.

ובראש הסופגניות הגרועות - עומדת רולדין - עם הסופגניית ריבת חלב הכי מגעילה שאכלתי אי פעם

שלא לדבר על הבושה של לגבות 7 ש"ח על סופגנייה בגודל חצי מרוב המקומות שמוכרים ב3-4 ש"ח.

ליביו (שהכי נהנה מהסופגנייה מהמאפייה ליד הבית)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
רוני - תאמין לי אתה כזה אשכנזי.

הסופגניות של כל המאפיות האלו סלח לי - אבל מחורבנות למדי, מילוי ריבת חלב הכי זולה שטעמתי אי פעם וכמעט אף פעם לא טריות.

ובראש הסופגניות הגרועות - עומדת רולדין - עם הסופגניית ריבת חלב הכי מגעילה שאכלתי אי פעם

שלא לדבר על הבושה של לגבות 7 ש"ח על סופגנייה בגודל חצי מרוב המקומות שמוכרים ב3-4 ש"ח.

ליביו (שהכי נהנה מהסופגנייה מהמאפייה ליד הבית)

רולדין אכן פויה לגמרי... :-(

פורסם
ביפו - אבולעפיה - סופר חצות וחצי , גבול בת-ים .

בייגלה חם - ליד בלומפילד מול " קאסטרו " וברחוב הרצל .

בתאבון, וחג שמח - אייל .

מילה במילה :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...