Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כן מדובר על מיצובישי לנסר שנת 05-06 אני לא בטוח לגבי השנה המדוייקת. מנוע בנזין (דלק 95 נטול עופרת)

בגדול אז ככה, התחלתי לעבוד במוקד[אבטחה] (לא אציין איזה) בכל מקרה יש להם מיצובישי לנסר

המכונית הזאת 24 שעות על הכביש, ממש ככה, בלי לכבות מנוע אפילו, עשינו ניסוי קטן(אך לא מהמדויקים שיש כמובן) המיכל היה בחצי הטאנק בדיוק. נסענו אולי 3 שעות + נסיעה מהירה עם טורים גבוהים(נסיעה בטוחה, לא עשינו משהו שהוא מעל החוק), בוא נגיד ככה לא ממש רצינו לחסוך בדלק, אחרי נסיעות ארוכות של בין עירוניות ועירוניות (יותר עירוניות) + נהיגה לא חסכונית, ויש לציין בכל ה 3 שעות האלו המכונית הייתה בנסיעה ולא במנוחה, אגב גם במנוחה לא כיבינו מנוע.

להפתעתינו המחוג כמעט ולא ירד ממש ככה ממש מעט לעומת נסיעה ממש לא חסכונית.:shock:

מישהו יכול להסביר? האם, שיפרו/הוסיפו משהו למנוע ו/או מכונית.. לא נראה לי כל כך הגיוני שעם כל כך הרבה נסיעות ועוד לא כזה מהחסכוניות שיש, המחוג כמעט ולא יזוז, ולתוהים - המחוג והסקאלה בכלל בסדר גמור.

בברכה, לירן

מקווה השירשור יהיה חוקי, כי סה"כ מאוד מעניין אותי לדעת האם עשו משהו במכונית.

שוב תודה מראש.

ושבת שלום לכל הפורום.

פורסם

צריכת דלק בודקים לפי ליטרים חסרים המיכל.

את מספר הליטרים שממלאים במיכל אפשר לדעת בוודאות לפי השעון שבמשאבת הדלק בתחנת הדלק, לא לפי מחוג הסקאלה, שתלוי במצוף לא מדוייק.

אם בעל חברת האבטחה שלך המציא איזשהו פטנט, שבזכותו המכונית לא צורכת דלק, והוא ממשיך להתעסק עם אבטחה - תגיד לו שיתקדם הלאה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...