Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה צריך לעולת קלא'ץ לגולף 99 והמלצה למקום באיזור ראשון??

shmulik19
שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קניתי גולף 99 והקלא'ץ מאוד גבוה וגם ההחלפת הילוכים קצת קשה אז החלטתי להחליף אותו רציתי לדעת כמה אמור לעלות כזה דבר ואם יש המלצה על איזה מוסך טוב באיזור ראשון לציון- בית דגן שמתמחה בזה..

ועוד דבר קטן-יכול להיות שבגלל שהקלא'ץ לא משהו האוטו צורך יותר דלק?אני לא הכי מסתדר עם הקלא'ץ הגבוה ויוצא לי הרבה קיקים כאלה או איך שקוראים לזה במיוחד בהילוך ראשון..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מומחה ברש"לצ, הוא חבר הפורום בני ל. שלח לו ה"פ.

מקלל מעט, אבל אלוף בתיקונים. :-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קניתי גולף 99 והקלא'ץ מאוד גבוה וגם ההחלפת הילוכים קצת קשה אז החלטתי להחליף אותו רציתי לדעת כמה אמור לעלות כזה דבר ואם יש המלצה על איזה מוסך טוב באיזור ראשון לציון- בית דגן שמתמחה בזה..

ועוד דבר קטן-יכול להיות שבגלל שהקלא'ץ לא משהו האוטו צורך יותר דלק?אני לא הכי מסתדר עם הקלא'ץ הגבוה ויוצא לי הרבה קיקים כאלה או איך שקוראים לזה במיוחד בהילוך ראשון..

מצטרף לשאלה. תשובה כאן או בפרטי, ע" המשיב או השואל, תתקבל בברכה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לך להתייעץ עם כמה מוסכים לפני שאתה מכניס את עצמך להוצאה מיותרת כרגע.

אולי מדובר בבלאי טבעי שמתאפיין בקלאץ "קשה".

ובקשר לקיקים - אולי אתה צריך עוד קצת להסתגל לרכב הזה.

בחודש הראשון לאחר שרכשתי את הפונטו, הרכב היה נכבה לי תכופות - חשבתי שהרכב לא בסדר.

אני זוכר פעם שאיבדתי אמון ברכב, הרכב היה מגמגם בכל זינוק בעליה בגלל שלא קלטתי טוב את המשחק גז-ברקס-קלאץ.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי זה בני ל.?? יש לו מוסך כאילו?? איפה הוא?

ובקשר לשלאלה על הדלק מישהו יכול לענות לי?? הרכב צורך לי ממש גבוה פחות מ1 ל10 שזה לא הגיוני כל כך לגולף 99 ועוד הילוכים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ובקשר לשלאלה על הדלק מישהו יכול לענות לי?? הרכב צורך לי ממש גבוה פחות מ1 ל10 שזה לא הגיוני כל כך לגולף 99 ועוד הילוכים!

בני.ל הינו חבר הפורום ומכונאי במקצועו, בצע חיפוש !!

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

!

בני ל. הוא מכונאי חבר הפורום, יכול לשים חלק גדול מבעלי המוסכים בכיס הקטן, בידע ובנסיון.

הוא נמצא ברחוב אגוז מס' 11 רש"לצ, טל ' 050-8452457 .

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי ממליץ לך לפנות למוסך שמתמחה בגולף, הבעיה בגולף זה שאם בזמן הפירוק מסיבה לא ברורה ישתנו לך כיוונוי הכבלים של הגיר הכיוון שלהם לא הליך קל ופשוט ולכן צריך מומחה אמיתי בVW,

תפנה למוסך רון במסגר 31 בת"א לחילופין אתה יכול לפנות למוסך אדמונד בחולון שגם הוא מקצוען אמיתי ברכבים האלו,

ואם שניהם לא מספיק טובים לך אז למורשה

בכל מקרה לא הייתי מכניס את הרכב למישהו שלא מוגדר כמומחה לרכבים האלו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...