Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי נזילת שמן חיצונית בין הראש לבלוק, אין מים בשמן ולהיפך.

האם מוכרים לכם מקרים שהורם ראש המנוע לצורך החלפת אטם לחדש, לא בוצעה חריטה , והניתוח הצליח?

מה עלול לקרות אם לא תבוצע חריטה?

שאלה נוספת, עד כמה חשוב לבצע מילוי במידה ומעברי מים נאכלו קלות ע"י קורוזיה? האם יש חשיבות לבצע זאת עקב חשש שמים ירטיבו את האטם וירככו אותו באזורים בהם יש איכול של מעברי המים?

הרכב עם 165,000 ק"מ ,ראש מקורי ולא נפתח מעולם.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

תודה לשניכם.

ידעתי שתגיב דוד:-D

בכל אופן, אני אודה אם תוכל לפרט מעט יותר, אני מודה שחשבתי לחסוך בכיוון הזה, וגם לא לגרום לקומפרסיה גבוהה אחרי חריטה.

אבל רק לשם העניין שבדבר, אשמח אם תפרט מדוע ראש שתקין (למעט נזילה חיצונית של שמן שזולג על הבלוק), זקוק ליישור.

הרכב נוסע כרגיל.

סיפורים מעניינים על אנשים שניסו יתקבלו בברכה:wink:

פורסם

אני החלפתי ארבע פעמים אטם ראש ללא שעשיתי תיקון כלשהו לראש. כולן בהצלחה. אם זה מומלץ? בד"כ לא, אבל תלוי בנסיבות.

לפעמים אנשים מעדיפים לשלוח חלקים לחריטה כי אין להם את הכוח והידע לעשות מדידות לחלקים.

פורסם

אתה אולי החלפת בראש יציקה ללא ישור. זה לא תלוי בשום נסיבות, אלא בבדיקת סרגל לוודות שהראש ישר או עקום.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אל תעמוד על המילה יציקה, הכוונה לראש ברזל או אלומיניום.

דוד.

פורסם

מה ? בלי לבדוק אם הוא ישר, זה נראה כמו הימור.

אני עשיתי משהוא יותר מתוחקם, היה פעם 3 ימי חג רצופים כלומר לא היה חרט שעבד.

בראש של פיג'ו 205, עשיתי מילוי עם פלסטלינה רקוויק 150 מעלות שמתאימה לאלומיניום. ויישרתי את הראש עם מכונת ליטוש חשמלית של נגרים, נייר זכוכית שרץ על שני גלילונים. חנן אולי לא תאמין עקבתי אחורי הרכב הזה במשך שנתיים. לא הייתה שום בעיה. ברור שללקוח לא הייתי מעז לעשות עבודה כזאת.

דוד.

פורסם

חנן ודוד תודה,

חנן , רשמת שיש לבצע מדידות לחלקים,

אילו חלקים יש למדוד, והאם אופן ביצוע המדידות מפורט בספר כדוגמת היינס למשל?

האם ראשי המנוע שהרכבת ללא חריטה לא היו זקוקים למילוי?, או שגם לגבי המילוי יש מידה נסבלת של איכול מעברים ,שניתן להרכיב איתה חזרה את הראש ?

תודה רבה!

פורסם

התכוונתי באופן כללי, שמוסכים לא אוהבים למדוד חלקים. בלוק, קרנק, קאמשאפט, ראש וכו'. שולחים לבעל מקצוע שימדוד, יחרוט, מתאימים חלקים חדשים וסוגרים עניין. סרט נע שמקטין את סיכויי הנפילה ומגדיל את הרווח.

ראית את זה יפה עם סיפור המצמד. מישהו התחבר עם קליבר למצמד? לא. אמרו לך שהוא שחוק וסגרו עניין.

מה היה במקרים שאני עשיתי את זה ללא טיפול בראש? עזוב. זה לא מעניין. שאלת אם מישהו עשה את זה בהצלחה אז עניתי שכן, אבל גם הסתייגתי שם מההליך.

פורסם

חנן כתב, "מה היה במקרים שאני עשיתי את זה ללא טיפול בראש? עזוב. זה לא מעניין".

זה כן מעניין ספר לנו, אם לא נארגן הפגנה ליד ביתך. :-P

דוד.

• תוכן חדש...