Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בינהם ..? MG/MGF/MGVVC במה זה מתבטא?

ראיתי במחירון לוי יצחק שהמחירון של VVC שנת 98 ידנית 35 אלף ושל MGF שנת 97 25 אלף נשמע לכם הגיוני?

נ.ב המלצות לקבריולט עד 60 אלף בלחץ יתקבלו בברכה

פורסם

כמו שאמרו הרבה פעמים המחירון של יצחק זה לא תנ"ך :-D

אלא המלצה שלא פעם עושה עוול לאי אלו מכוניות . (טוב לנו לתפרנים )

למרות המחירון לא נראה לי שתמצא רכב כזה במחיר כזה הם נמכרות בערך בכפול מהמחיר

אבל בכל אופן אני מאחל לך בהצלחה

פורסם

כן ראיתי מוכרים אותם ב60 אלף הזוי

דרך אגב הם שותות דלק???

אמרו לי שיש לה מנוע מרכזי מזה אומר?

יש להם שוק?

מוסכים מתעסקים איתם ?אמרו לי שרובר פשתה רגל

פורסם

קצת סדר בבאלגן.

לרובר רודסטאר MGF רגילה 120 כוס סוס אשר מופקים ממנוע 1800 סמ"ק אטמוספרי. הנעה אחורית ומנוע מרכזי (כלומר מאחור ולא מקדימה כמו ברוב המכוניות) מה שתורם לחלוקת משקל טובה יותר אך מקשה בטיפולים שוטפים, במיוחד ברכב זה עקב צפיפות ב"בית המנוע". בנוסף ישנה את גרסת הMGVVC אשר זהה לחלוטין לMGF הרגיל פרט להספק של 140 או 160 כוס סוס, אני חושב שבארץ דווקא יש אך ורק את גרסת ה160. האוטו מהנה לנהיגה, יפיפה ובעל ביצועים לא רעים (כ7 שניות על הנייר ו8 בפועל מאפס למאה בגרסאות החזקות). לרכב שוק סביר והוא נמכר מעל המחירון.

רובר אכן פשטו את הרגל אך נקנו על ידי חברה סינית וקמו לתחייה, MG שהיא חברת בת של רובר (מייצרת גרסאות ספורטיביות לרוב דיגמי רובר) גם היא כרגע בבעלות חברה סינית שונה מזו שרכשה את רובר. למותג אין בעיית חלפים מכיוון שהם זמינים ומיוצרים בחו"ל. כמובן שהם לא בדיוק שוכבים להם במוסך וישנה תקופת המתנה. עלות החלקים כמו של כל חברה ארופאית אחרת צריכת דלק סבירה ועלות טיפולים גבוהה יחסית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...