Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן עולה כסף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מר טוארג, הכל קישקוש בלבוש.

שאבא שלך פשוט יגיע לסוכנות ויבקש נסיעת מבחן, זה חינם אין כסף תהנה.

אפילו אני עשיתי נסיעת מבחן בגרנדה פונטו סתם כי התחשק לי.

אני נהג צעיר בן 18 ואפילו יש לי עבר תאונתי. לא הגעתי ולא הזכרתי את ההורים.

אמרתי שאני רוצה לבחון את הרכב למרת קנייה, נסעתי, נהנתי וזהו.

הסוכנים לא סירבו לי, אני אמנם חששתי שכן, אך זה הרבה פחות מפחיד ממה שנדמה לך... :lol:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמה שטויות בתר'ד אחד :lol: .

לבחור עם הטוארג - צור קשר בה"פ..

למה, כדי שתוכל לגבות ממנו כמה גרושים מנסיעת המבחן שתסדר לו? :wink:

תשמעו, יש פה אנשים הזויים... :roll:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פשוט תרים טלפון לסכונות הראשית ותבקש נסיעת מבחן

אני בטוח שאם אתה לקוח מוכר אתה יכול גם לקבל את הרכב ל 24 שעות בלי שום בעיה.

אם אתה סתם מעלה שאלות אז התשובה היא כן הם לוקחים כסף בערך 50 שקל ל 10 דקות כמו בקרטינג.

אכן החיים בזבל !

פורסם
אני לא הבהרתי את עצמי?

קניתי טוארג לפני מתיחת פנים ולא עשיתי נסיעת מבחן. מה לא הגיוני? לא ידעתי איך משיגים נסיעת מבחן אז לא עשיתי.

?

קשה לי , עד כדי בלתי נתפס איך קנית רכב בשווי חצי מליון ש"ח ללא נסיעת מבחן.וכן, זה "קצת" נשמע לא הגיוני.

אתה יודע,זה קטע מוזר -גם שהולכים לחנות בגדים מודדים אותם לפני שקונים, אז בטח ובטח שמדובר על רכב בעלות של דירת 2 חדרים בר"ג.:roll:.

under construction..

פורסם
למה, כדי שתוכל לגבות ממנו כמה גרושים מנסיעת המבחן שתסדר לו? :wink:

תשמעו, יש פה אנשים הזויים... :roll:

:lol: - הזויים זה לא מילה!

לגבי עמלה לנסיעה - הלוואי וכך היה המצב , הייתי עשיר!

לאותו כוכב שהעלה את זה - נסיעה עולה לאותו סניף כסף!! ולא מכניסה לו כסף!

לגבי אילו שמבצעים נסיעות "סתם כי בא לי" - CHOOSE LIFE! מה מרגש בנסיעה עם נציג נסיעות בפקקים של גוש דן :? ?

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לא תמיד הנסיעה היא עם נציג

לפעמים נותנים לך את הרכב, מחתימים אותך על טפסים, וסע לשלום.

כמובן קוצבים לך זמן סביר וגם הזמן הזה נתון למו"מ.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יותר כיף זה לבוא ביום חמישי, לחתום על הרכב ולצאת איתו לנהיגה לבד..

תחזיר כשיתחשק - עוד שעה, שעתיים, מחר, יום ראשון... :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
יותר כיף זה לבוא ביום חמישי, לחתום על הרכב ולצאת איתו לנהיגה לבד..

תחזיר כשיתחשק - עוד שעה, שעתיים, מחר, יום ראשון... :)

אתה רציני? ניתן לקחת רכב לנסיעת מבחן ולהחזיר אותו לאחר מס' ימים?

אם כן, יום חמישי אני נכנס לסוכנות BMW כדי לבקש נסיעת מבחן עד יום ראשון, אני חושב שאני אספיק לעשות מספיק סיבובי פוזה עד אז P:

פורסם

בהחלט כן. ודווקא כשהמדובר במכוניות יוקרה, אין בעיה לקבל מכונית לסוף שבוע. כמובן שלרושם שאתה יוצר ואין המדובר דווקא בלבוש, יש משמעות בכל הנוגע לענין. יש גם אפשרות שתתקל בסרוב מנומס.

פורסם

אם אתה ילד מתלהב, תוותר.. חבל על הנסיון כי פשוט לא תקבל.

ברוב הסוכנויות לא יתנו לך את הרכב לבד אם אתה מתחת לגיל 24, אלה אם כן מכירים אותך או מישהו זרק מילה בשבילך.

כמו כן, אתה צריך להראות רצינות אמיתית לגבי קניית הרכב ולא סתם לבוא וישר לבקש סיבוב..

פורסם
אם אתה ילד מתלהב, תוותר.. חבל על הנסיון כי פשוט לא תקבל.

ברוב הסוכנויות לא יתנו לך את הרכב לבד אם אתה מתחת לגיל 24, אלה אם כן מכירים אותך או מישהו זרק מילה בשבילך.

כמו כן, אתה צריך להראות רצינות אמיתית לגבי קניית הרכב ולא סתם לבוא וישר לבקש סיבוב..

אם אני אבוא בלבוש ייצוגי, ויידבר בצורה עניינית לגבי אותו רכב שאני מעוניין לקנות, תהיה להם סיבה כלשהי לא לאפשר לי לקבל נסיעת ליום-יומיים? ד"א, אני בן 21.

פורסם

לכל סוכנות יש את המדיניות שלה ואת עומס ההזמנות לנסיעת מבחן.

לפני שנים, כשרציתי נסיעת מבחן על אימפרזה טורבו, התור היה לפחות שבועיים בשביל סיבוב של כשעתיים. לא חיכיתי.

בסוכנות אחרת, אירגנו לי נסיעת מבחן של חצי יום ממש באותו רגע - נתנו לי את הרכב של אחד המנהלים (4x4).

ובאותה סוכנות על רכב אחר, נתנו לי רכב מאחה"צ עד הבוקר דרך חברת ליסינג שקשורה עם היבואן והיה להם בדיוק רכב כזה למכירה.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם אני אבוא בלבוש ייצוגי, ויידבר בצורה עניינית לגבי אותו רכב שאני מעוניין לקנות, תהיה להם סיבה כלשהי לא לאפשר לי לקבל נסיעת ליום-יומיים? ד"א, אני בן 21.

האמת? שאין לי מושג..

אני לא עובד באף סוכנות רכב ולא קובע מדיניות של אף יבואן רכב.

לך לסוכנות, תדבר, תנסה ושיהיה בהצלחה.

(את רוב הרכבים שקיבלנו לסופ"ש שלם קיבלנו ביוזמת מנהל הסוכנות/מותג ולא ביוזמתנו)

פורסם

הסטטוס החברתי של משפחתך ועומק ארנקו של אביך הם בידיעת משתתפי הפורום ולא מהיום. אלא שמרבית השואלים כנראה מעט פחות ברי מזל או מוכשרים ולכן העובדה שהיבואן הוא שמשחר לפתחכם ולא להיפך, לא ממש רלבנטית כאן.

פורסם

רועי, לא לעניין. הוא רק הציג עובדה.

ואם נחזור לנושא, מה שבאמת מסקרן אותי הוא איך החבר'ה שנוסעים ב-X5 הצליחו לקבל נסיעות הדגמה. (או שקנו בלי?). אלה אנשים שה-Dress Code שלהם מסתכם בכפכפים, שורט וכרס שעירה בחוץ :lol:

• תוכן חדש...