Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכשלתי בטסט על אחת הבוקסות

לאחר שהתעקשתי בטסט לראות במה מדובר

ירדתי לבור ולאחר חיפוש קפדני שבקושי מוצאים בכלל את הבוקסות שלי

עם תאורה של פלומפילד מצא "החופרן" שריטה קלה באחת הבוקסות

הייתי המום

ניראה לי תמוהה ואבסורד שבגלל זה הכשילו אותי

הרכב שלי שמור ונקי, ומטופל בצורה דקדקנית

אני יודע כל בורג מה מצבו ברכב שלי

אגב מדובר על איביזה 94 1.6 ABU

לאחר שהתעקשתי :evil: וקראתי לרב בוחן שבדק גם הוא, פתאום שינו גירסה ואמרו שיש שם חופש באותו משולש

1. האם בעקבות שריטה קלה באחת הבוקסות יכול להיות חופש במשולש?

2. במידה ואני מחליף, עדיף להחליף את שתיהם או רק את הלקוייה שלדבריהם?

3. האם נדרש לבצע כיוון פרונט לאחר החלפת בוקסה/ות למשולשים?

יצאתי עם הרגשה בטוחה באופן חד משמעי כי חיפשו אותי והכשילו אותי בכוונה

לא פעם שאני שומע שמכוני הטסטים "מחפשים" להכשיל אנשים לשווא

ויש להם כמובן אינטרס כל הכשלה היא 19 ש"ח נוספים למכון על בדיקה חוזרת

תעשו חישוב אם יכשילו כל רכב כמה תוספת זה מכניס להם, שימו לב:

10 דק' בדיקה ממוצעת לרכב, כפול 3 מסלולים בממוצע לכל מכון, כפול 8.5 שעות עבודה, כפול 19 ש"ח בדיקה חוזרת

יוצא 2,907 ש"ח

עכשיו נגיד שאי אפשר להכשיל את כולם אבל אפשר 60%, והם מחפשים מתחת תאדמה תאמינו לי

זה יוצא 1,744 ש"ח כל יום לכיס תוספת חאווה למכון, ובמכונים שיש עוד מסלולים אז הערך עולה מעלה מעלה !!!

מה רע מחזיר להם את אחזקת העובדים או את עלויות המכון ליום

מעצבן לשמוע על זה אה :evil::evil:

תחשבו על זה

אשמח לתגובות ולא לשכוח לענות על השאלות שלי !!!

פורסם

לפי מה שאני יודע , חופש במשולש אי אפשר לראות סתם ככה על ידי מבט , חופש במשולש משמעו שהבוקסה זזה בחופשיות .

לפי שבועיים החלפתי שתי משולשים באונו שלי בגלל שהיה לי בהם חופש והמכונאי נתן לי להרגיש את החופש במשולש שהוא הוציא לעומת החדש , שבחדש היה יחסית קשה להזיז את הבוקסה.

כאשר מחליפים שתי משולשים צריך לעשות כיוון פרונט , בקשר להחלפת משולש אחד אני לא יודע , למרות שיצא לי פעם אחת להחליף משולש ,רק אני לא זוכר אם עשיתי אז כיוון פרונט או לא.

ואגב אני לא יודע איך זה באוטו שלך אבל אצלי צריך להחליף את כל המשולש במקרה שיש חופש בבוקסה שלו.

פורסם

מה שיקרה זה שהרכב שלך לא יהיה מאוזן. בעוד בצד אחד יהיה תותב חדש וחזק, בצד האחר יהיה תותב ישן ורופס.

חלקי מתלה, צמיגים ובלמים לעולם יוחלפו בזוגות!!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שריטה בגומי יכולה להיות גם סדק פנימי מה שאומר קריעה של הגומי וזה באמת דבר לא תקין

הבוחן היה צריך לבדוק את החופש ולא לקבוע סתם ככה לפי השריטה

את המשולשים אצלי פרקתי מהאוטו כשהורגש חופש אבל גם כשהם פורקו לא נראה שום בעיה בגומי, רק לאחר משחק עם הגומי נתגלו הסדקים והקרעים שגרמו לחופש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מאיפה הבאתם את זה? בולמים מחליפים בזוגות. יש חוכמה גם בלהחליף קפיצים בזוגות. בחלקי מתלה מחליפים מה שמקולקל.

מסכים, אלא אם כן מדובר ברכב ישן ששאר חלקי הגומי של המתלה מגלים סימני חולשה.

אני ממתין לדווח מפותח השרשור מה חוות דעת המוסך, שתיקן/בדק את המתלה, על המקרה.

• תוכן חדש...