Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יודע מה כיוון הרינג, הבנתי שצריך להיות סימון כלשהוא שצריך להיות כלפי מעלה, אם אין אז הקונוס אמור להיות כלפי מעלה?

שהרינגים מורכבים על הבוכנה לאיזה כיוון אמור להיות החריץ שלהן?

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה שואל שאלות כאלו,עדיף שלא תתעסק עם זה בכלל כדי למנוע עוגמת נפש.

אורן

פורסם

אורן

אני שואל שאלות כי אני לא יודע! ומעניין אותי לדעת !

בשביל זה הפורום הזה קיים, לא?

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם
אורן

אני שואל שאלות כי אני לא יודע! ומעניין אותי לדעת !

בשביל זה הפורום הזה קיים, לא?

שלום.

ואתה צודק 100% כול עוד לא מדובר במערכות בטיחות ומהסיבה הזו קבל הסבר לכיון הרכבת הרנגים!

בדרך כלל לכול רינג יש לו פרופיל השחזה אבל לא תמיד אם אין פזה או מדרגה לא משנה כיון הרכבת הרינג.

אם יש פזה פנימית [השחזה אלכסונית ] ההשחזה כלפי מעלה.

אם יש השחזה על ההקף החיצוני ולא משנה איזה השחזה אז כלפי מטה.

יש מיקרים שכאשר יש השחזה בהקף הפנימי בצורת פינה אז חיבים הוראות יצרן כי יש מצבים שהם יכולים להיות מורכבים או כלפי מעלה או כלפי מטה.

אני מציע שתצלם את הרינגים וז אוכל להדריך אותך בדיוק.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לרוב יש על טבעות הבוכנה סימון שמציין כי הצד המסומן פונה כלפי מעלה. הסימון יהיה נקודה בצבע כלשהו או כיתוב מסויים לדוגמא TOP, T, R או מידת האוברסייז לדוגמא .25.

אצל מרבית יצרני הטבעות בוכנה המובילים מצורף באריזה הסבר קצר ומאוייר על הסדר והכוון הנכון של התקנת הטבעות.

קצת תמונות שילוו את ההסבר של בני :

art.jpg

ringStyle_comprs.jpg

ומי שרוצה לראות תמונות מצוינות מלוות בהסברים של שיפוץ מנוע מא-ת:

http://www.gmhightechperformance.com/tech/0608htp_ls1_engine_build/photo_60.html

פורסם
שלום.

ואתה צודק 100% כול עוד לא מדובר במערכות בטיחות ומהסיבה הזו קבל הסבר לכיון הרכבת הרנגים!

בדרך כלל לכול רינג יש לו פרופיל השחזה אבל לא תמיד אם אין פזה או מדרגה לא משנה כיון הרכבת הרינג.

אם יש פזה פנימית [השחזה אלכסונית ] ההשחזה כלפי מעלה.

אם יש השחזה על ההקף החיצוני ולא משנה איזה השחזה אז כלפי מטה.

יש מיקרים שכאשר יש השחזה בהקף הפנימי בצורת פינה אז חיבים הוראות יצרן כי יש מצבים שהם יכולים להיות מורכבים או כלפי מעלה או כלפי מטה.

אני מציע שתצלם את הרינגים וז אוכל להדריך אותך בדיוק.

בברכה בני ל.

מסכים איתך ב 100% כל פזה שהיא חיצונית צריכה להיות כלפי מטה, וכל פנימית כלפי מעלה (לא כולל הפינות), גם הנקודה צריכה להיות כלפי מעלה. כמעט בכל סט של רינגים חדשים יש דף עם כל ההסבר הנ"ל לגבי אותו הסט.

שבת שלום גיא

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תוכן חדש...