Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדוגמא גולף GTI,

G?

T- טורבו ?

I - הזרקה? (אינג'קשן?)

ואם זו באמת המשמעות,אז איך זה שה306 GTI6 היא אטמוספרית?

האם הפולו GTI היא מוגדשת?

ושאלה אחרונה האם אינטרקולר זה בנוסף לרדיאטור או במקום?

לפי מה שהבנתי זה במקום הרדיאטור.

תודה ומצטער על השאלות הרבות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הרדיאטור מקרר את המים והאינטרקולר מקרר את האוויר.

האם האינטרקולר מחליף את הרדיאטור?

about the new polo gti

http://www.rsportscars.com/eng/cars/polo_gti.asp

As with the Golf GTI, the new Polo GTI uses turbo technology to power it. On board is a 1.8 litre, 20 valve, four cylinder turbo charged engine

Engine Type: Turbocharged Inline-4

GTI יכולה להיות גם רמת איבזור-יונדאי לנטרה GTI אין שום קשר לספורט סך הכול רמת איבזור.

פורסם

grand tourismo זה אכן הפירוש ל GT ה i נוסף לאחר מכן בעידן ההזרקה ,

הפולו gti הקודמת הייתה 1.6 16v אטמוספרית והחדשה היא 1.8t האינטרקולר בא לקרר את האויר

הנכנס לטורבו והרדיאטור נשאר עם התפקיד שלו הידוע לכולם,

תעשה חיפוש בגוגל או משהו על grand tourismo ותקרא קצת על המירוצים שהיו נעשים פעם וכל הסיפור

זה גם מעניין וגם יתן להבין פחות או יותר למה קוראים למכוניות מסויימות -GT cars :-)

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

תיקון קטן:

האינטרקולר לא מקרר את האויר הנכנס לטורבו אלא את האויר הנדחס למנוע על ידי המגדש (הטורבו).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

אז למשל בSTI,האינטרקולר מתחת לכונס,ויש כאלה ששמים אינטרקולר חזית,איפה בא הראדיטור מבחינת מיקום בתא מנוע?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אז למשל בSTI,האינטרקולר מתחת לכונס,ויש כאלה ששמים אינטרקולר חזית,איפה בא הראדיטור מבחינת מיקום בתא מנוע?
אחרי האינטרקולר,לרוב במקומו המקורי או טיפה מאחור.
פורסם
grand tourismo זה אכן הפירוש ל GT ה i נוסף לאחר מכן בעידן ההזרקה ,

גם היום יש גולף GT (עם מנוע TSI אם אני זוכר נכון). בטוח ש- I הוא אינג'קשן? קשה לי להאמין שהגולף GT באה עם קרבורטור.

מה גם ש GTI בגולף יש מאז שנות ה-70 ב GTI MK1. היא היתה מוזרקת?

"ai motoare capul doare"

פורסם

גולף GTI דור ראשון כן הייתה מוזרקת, כבר בשנת 1976.

היום הכינוי GT מסמל אצל יצרנים מסויימים גירסאות "חצי ספורטיביות", אל מנת להבדיל אותם מהדגם הספורטיבי, GTI.

מכוניות עם קרבורטור לא מיוצרות בעולם המערבי כבר כמעט 15 שנה, והעדר "i" כמובן לא מסמל, שיש ברכב קרבורטור, זה כינוי מסחרי וזהו.

פורסם

מה שהתכוונתי להגיד למעשה הוא שברור לי לגמרי שלגולף GT אין קרבורטור, אלא הזרקה.

הבעיה שלי היתה עם העניין שה-I מסמלת הזרקה (ולכן הבאתי כדוגמה את ה GT שאין בה I אבל יש הזרקה), וההסבר שלך מיישב את העניין הזה. תודה.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...