Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדת Hooters, נתניה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי במסעדה הערב,

השירות אדיב, נחמד,מחייך ולבוש גרביונים, 10 נקודות.

האוכל לא מטוגן בשמן, הוא מושרה בשמן כל הלילה ומוגש לאחר חימום קל הבחנתי בזה במנת הכנפיים שלי ובמנות הבורגר של החברים ולמרות זאת האוכל עדיין היה לי טעים ולחלק מהחברים, מי שאין לו בעיה לאכול שמן בכמויות אמור להנות, המנות מגיעיות יחסית "ערומות" ופשוטות, לכן אני משקלל לציון של 5 נקודות. (הקינוח לא היה משהו - פאדג' שוקולד)

האווירה במקום, מאוד מאוד כיפית, רק הגעתי כבר וכבר התחלתי לחייך, מאוד שמח שם, 84 נקודות.

המנות פתיחה - "נשנושים", טבעות בצל הגיעו באמצע שאלכנו את המנות העיקריות ומנת "נשנוש" נוספת לא הגיע כלל (גם אחרי הקינוח). -35 נקודות

האוכל לא הצד החזק של המקום כרגע אם כי האווירה והמלצריות מפצות, לפחות עבורי. 30%+

מבחינת מכירים, המנות העיקריות במחירים סבירים ביותר אזור ה40שקל אם כי בקבוק זכוכית של קולה נמכר במחיר שערורייתי של 11 שקלים. 2.8$-

בשורה התחתונה, אני ממליץ להגיע למקום בתור חוויה חד פעמית של אווירה. בטוח שלא חוויה קולונרית.

עמרי.

פורסם
מה לא בסדר?

DSCF4691.jpg

מה לא בסדר ?!

שהן יושבות לכן על המכוניות ושמות רגליים על הטמבונים......

אם אלה היו מכוניות שלי,בלי קשר לכמה גדול החזה שלהן,אף אחת מהן לא היתה יושבת לי על האוטו......ציצים צריכים לעמוד !

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פח אמרקאי עבה=אולי קצת וקס או סמרטוט להוריד את הסימנים

פח צרפתי דק=מתפרק או מתעקם=מוסך=כרגיל:wink:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
פח אמרקאי עבה=אולי קצת וקס או סמרטוט להוריד את הסימנים

פח צרפתי דק=מתפרק או מתעקם=מוסך=כרגיל:wink:

יכול להיות,אבל כתבתי את זה בלי שום קשר לאיזה רכב היה לי, צרפתי\גרמני\קוריאני או אמריקאי.......

אגב,אין לי בכלל רכב עכשיו, נוסע במוניות :lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...