Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עדכון :

חזרתי מנסיעת מבחן (שנייה) בסויפט

ההגה אכן מרגיש יותר טוב משל המאזדה 2. לגבי ההילוכים שמתי לב למשהו מוזר - כשמעבירים את הבורר ממצב P הוא מגיע להילוך שלישי וכדי להכניס ל-D הוא צריך לחיצה נוספת ימינה. לא זכור לי שביצעתי את הלחיצה הזו בנסיעת המבחן הראשונה - יכול להיות שהייתי כל הזמן בהילוך שלישי כל הנסיעה ולכן ההתנהגות העצלה של התיבה ?- הלחיצה נוספת ימינה, מבטלת את ההילוך הנוסף (כלומר הילוך 4), מקביל ללחיצה על HOLD. אכן נהגת על הילוך שלישי לאורך כל הנסיעה אם הבורר הוסט ימינה.

האם אתה בטוח לגבי זה ? לפי מה שהבנתי אין לסויפט מצב HOLD , הבורר עובר למצב 3 ודחיפה ימינה מעבירה ל-D (די הגיוני כי הוא ממשיך הלאה מ-3 ל-2 ו-1). אם אתה צודק הרי שנהגתי היום במצב של ביטול OVERDRIVE.

בכל אופן, ניסיתי גם העברת הילוכים ידנית - נוחה לתפעול ועוברת חלק. ב-D צריך לחיצה רצינית כדי להוריד הילוך, קצת מטריד אבל לדעתי עדיף על העצבנות של המאזדה.

מה שעדיין מטריד אותי בסוזוקי הוא העדר בקרת היציבות - מה דעתכם בנושא ?- לשיקולך בלבד. אנחנו עמדנו בפני החלטה דומה. עבורנו, יתרונות הסוויפט גרמו לנו לבחור בה ולוותר על מערכת ה- ESP (החשובה מאד).

מה היו האופציות והשיקולים שלכם ?

דבר נוסף, מה האמינות של מערכת ה-VVT (תזמון שסתומים משתנה) הבנתי שלטויוטה יאריס מנוע כזה כבר כמה שנים, האם ידוע על בעיות מיוחדות בגלל המערכת ?- לא[/quote]

בהצלחה

פורסם

לגבי בורר ההילוכים- אני בטוח בדברי.

דחיפה ימינה, מבטלת את ההילוך יתר. הכי פשוט- מצב בורר ההילוכים מופיע בלוח השעונים, שים לב שכאשר אתה מסיט את הבורר ימינה, התצוגה בלוח השעונים תעבור מ- D ל- 3.

לגבי שיקולנו בבחירה:

ראשית אני אציין שהיו מספר מועמדות נוספות כגון: סיריון, מייקרה . המזדה והסוויפט נותרו "בקו הגמר" והבחירה לא היתה קלה בכלל.

השיקולים העיקריים:

1. תנוחת הישיבה אליה הצליחה להגיע אימי בסוויפט היתה טובה יותר, הישיבה בסוויפט הינה גבוהה, נותן הרגשה של ביטחון- כמו ברכב שטח.

2. תא הנוסעים של הסוויפט מצא חן בעיננו יותר מזה של המזדה.

3. בנהיגה- הסוויפט הרגישה זריזה מעט יותר ויותר מהנה מהמזדה.

4. הכי חשוב לאימי (כמובן): המראה, הסוויפט שבתה את ליבה מבחינה חיצונית והמזדה לא. (כדרך אגב- הצבע הנבחר הינו לבן פנינה שאימי בחרה, גם לטעמי הצבע מאד הולם את הרכב).

מבחינתנו היתרון הבולט של המזדה היה עצם נוכחות מערכת ESP (חשובה).

יתכן והשיקולים אותם ציינתי, יהיו פחות קריטיים עבורך ואתה דווקא תמצא לנכון שהמזדה היא הבחירה.

בגדול, שתי המכוניות ראויות ונותנות תמורה טובה לכסף.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי היה בעיה קניתי מהם אופנוע בעבר היו בעיות בהובלה ושחכו חלקים פיגרו בזמנים . בגדול הם לא יודעים להתנהל

• תוכן חדש...