Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר Rockford Fosgate T4004 מול Phase Evolution Opus 150.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר הזה הולך להגביר זוג קומפוננטים איכותי + סאבוופר בגישור. הדגש על איכות ולא על עוצמה.

להלן קישורים לדף המוצר באתרי היצרנים:

Phase Evolution Opus 150.4

http://www.phase-evolution.de/produkte.asp?p=verstaerker&view=detail&grp=5&ser=54&nr=1340415&lang=EN

Rockford Fosgate T4004

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=2&family_id=24&item_id=100033&locale=en_US&series_id=7

זקוק לחוות דעת המומחים, מי מהם עדיף?

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

מה השאלה בכלל? האופוס, ברור

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

אשמח אם המגיבים יוכלו לפרט או להרחיב קצת יותר מדוע זו דעתם.

תודה רבה.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

אני דווקא לא הייתי שולל כל כך מהר את הרוקפורד, בכל זאת בסדרת פאוור אלא לא אותם וואטים כמו בפאנץ.

כמובן שאני לא שולל את האופוס, אבל אני הבנתי משהו אחד: כל ההצהרות האלה של חברות על וואט RMS הם בולשיט אחד גדול.

איך אתם מסבירים שסטריאו 60 של גנסיס מוצהר 30 וואט לערוץ, ובTYPICAL רשום 55 וואט, אבל בתעודת לידה של המגבר הספיציפי שלי ב 4 אום "הקופסת סיגריות הזאת" מוציאה לא פחות מ70 וואט RMS !! וביחד עם זה מזיז סט קומפוננט שלם (100 וואט) ואיכותי בצורה סבירה ביותר.

פורסם
אני דווקא לא הייתי שולל כל כך מהר את הרוקפורד, בכל זאת בסדרת פאוור אלא לא אותם וואטים כמו בפאנץ.

כמובן שאני לא שולל את האופוס, אבל אני הבנתי משהו אחד: כל ההצהרות האלה של חברות על וואט RMS הם בולשיט אחד גדול.

איך אתם מסבירים שסטריאו 60 של גנסיס מוצהר 30 וואט לערוץ, ובTYPICAL רשום 55 וואט, אבל בתעודת לידה של המגבר הספיציפי שלי ב 4 אום "הקופסת סיגריות הזאת" מוציאה לא פחות מ70 וואט RMS !! וביחד עם זה מזיז סט קומפוננט שלם (100 וואט) ואיכותי בצורה סבירה ביותר.

פשוט ב-Phase Evolution Opus 150.4 יש 170 RMS ב-4 אום ואיכות אותה איכות 0.05.

אז אין מה להשוות.

כמובן תלוי למה משמשים אותם.

פורסם

הדגש על איכות ולא על עוצמה

אני לא פוסל חלילה את האופוס, יש לי חבר עם המגבר הנ"ל שמגביר איתו זוג CFX וסאב ומבסוט עד השמיים.

לפותח השרשור : מה הם הרכיבים שאתה רוצה לחבר? דגמים בבקשה.

פורסם

בין הT4004 לבין האופוס , אז האופוס לוקח בגדול.

חזק יותר, בנוי טוב יותר ובאמת מגבר מעולה.

אך לא למהר להספיד את הרוקפורדים הללו.

פשוט ה4004 הוא לא בר השוואה מול האופוס כי הוא באמת הרבה יותר חלש.

אם כי ה4004 לדעתי מוציא קרוב ל80וואט RMS לערוץ.

תמונת המגבר מבפנים:

inside1.jpg

אבל הT8004, שמוצהר 50 וואט RMS לערוץ הוא אנדרייטד בטירוף ויכול להגיע להספק של עד כ125-135 וואט RMS לערוץ.

והם מגברים שבנויים טוב .

ה15004 זה מגבר שמוצהר כ125 וואט RMS לערוץ, אבל גם הוא בפועל אנדרייטד לחלוטין והוא חוצה את גבולות ה300 וואט RMS לערוץ.

לא סתם הוא מוגן בפיוז ANL של 250A.

רוקפורד, במיוחד בסדרות הפאוור שלהם, מייעדים את המגברים שלהם לתחרויות, ובתחרויות החלוקה לקטגוריות נקבעת ע"י עוצמת המגבר המוצהרת ב4 אוהם.

ככל שהמגבר מוצהר נכוך יותר כך, אתה תיכנס לקטגוריה ה"חלשה" ביותר.

במיוחד בתחום הSPL ששם הווטאזים חשובים מאוד, שאתה נכנס לקטגוריה חלשה של עד 500 וואט RMS, אך בפועל, ב2 גישורים ל2 סאבים אתה עומד על הספק של לא פחות מ2600 וואט RMS, כאשר מדובר על הספק של 1300 וואט RMS ב2 אוהם גישור.

http://ampguts.realmofexcursion.com/Rockford_Fosgate_Power_T15004/

זה קישור לAMPGUTS שמראה את תמונות המגבר מבפנים וכמובן את ההספקים המוצהרים.

זו תמונה של המגבר הT15004- (שימו לב לכניסות ה0G של הפלוס והמינוס):

inside3.jpg

under construction..

פורסם

דווקא שלשום חבר שלי קנה T4004 על הקרטון רשום 25 RMS על 4 בתעודת לידה כתוב 99 RMS לערוץ

האופוס מגבר חזק מאוד אבל מבחינת איכות הייתי הולך על הרוקפורד סדרת פאוור זאת לא סדרת פאנץ ואני לא חסיד של רוקפורד

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

כן הייתי הולך על רוקפורד שמעתי את המגבר אתמול ושומעים יותר מטוב מאוד לפני המגבר הזה היה לו את ה4004 הפאנץ שהיה חביב

סתם לשלול את רוקפורד זה לא דרך צריך לשמוע ולפעמים גם זה לא מספיק

0547379780 שלומי

פורסם

ניר, תודה על הפירוט ועל הצבע שהכנסת לשירשור :-)

בקשר לשאלה שנשאלה, רק בגלל שאני אישית אחד מאלה שכן חובבי רוקפורד, הייתי הולך עליו (ואם כבר כמו שניר אמר אז על ה-T8004).

בכל מקרה, מי שחושב שסדרות הפאנצ של רוקפורד (החדשים) הם מגברים חלשים, אז הוא טועה. גם הם אנדרייטד, לא מטורף כמו הפאוור אבל בכל זאת (לדוגמא המגבר החביב שיש לי בבית, לא ראיתי את תעודת הלידה שלו, אבל מישהו שקנה אחד כזה חדש, למרות שהוא מוצהר 60 לערוץ, ראה שרשום117(!!!) לערוץ). ככה שיש הפתעות בחיים. לא אומר שהוא איכותי ברמות מטורפות, אבל גם לא זבל.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ועם כבר על ה8004 אז למה לא על ה15004 למה? כי המחיר זה לא אותו מחיר ה8004 עולה 5500 וה15004 עולה 8000

ולעומתם ה4004 עולה רק 3000 שקל זה למה

דיברו על האופוס ועל ה4004 ומבינהם הרוקפורד עדיף סדרת פאוור לא עשתה פדיחה בסדרת הפאואר

0547379780 שלומי

פורסם

עזוב אותך מהרוקפורדים.

למה לשלם 3000 שקל על מגבר שיש מתחרה איכותי וחזק יותר באותו מחיר. ועוד לחברה שמזמן היא לא שיא המוצרים.

נכון שהיא השתפרה מלפני שנה ושנתיים אחרי הפדיחות והמגברים המחורבנים שלה בשנים האחרונות.

אבל היא עדיין מתומחרת גבוה (וסתם) בארץ.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

4004 רגיל עולה בזאפ 1,150ש"ח ,

נניח והT4004 הוא אנדרייטד , זה מצדיק מחיר פי שניים וחצי?!

במחיר כזה אפשר לקחת P8004 שמוצהר 100 לערוץ, ובטוח מוציא יותר .

אגב, יש אפשרות הגיונית,

לקנות את האופוס -ולשלם 3K ש"ח על מגבר שמוצהר 170 לערוץ, וכן עומד בהצהרות .

נ.ב.

תודה לניר על הפיכה לשרשור מעניין,

ואגב, התמונה שרואים , זה רק 50% מהמגבר 15004, כדאי להיכנס לקישור ולהבין שמדובר במגבר אימתני .

ZZR

• תוכן חדש...