Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי לימוד נהיגה מוזרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי לימד על אוטו דיי נדיר ככה אמרו לי מאזדה לאנטיס 323 ידנית 1800 סמ"ק. האם היא נדירה כמו שאמרו?

כיום הוא מלמד על אימפרזה וחושב לקנות את הטיוטה קורולה החדשות.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מהרצליה או מלמד באיזור הרצליה?

אני חושב שראיתי אותך

במקור הוא מרעננה, עם גיחות מזדמנות לישובים הסמוכים.

השמועות אומרות שיש תלמידים שהגיעו אליו במיוחד מנתניה...

כמו-כן, הרכב נצפה בזמנו בלטרון, בארוע של "קובי רייסינג", תו"כ שיעור נהיגה.

ולהרצליה כבר לא נותנים לו להיכנס, אחרי שהוא ניסה ללמד "זינוק בעליה" על המצוק של סידנא-עלי. :-)

פורסם

אני מלמד על ג'יפ אוסוזו טרופר.

אין כל בעיה מלבד העובדה שהוא 2 דלתות וזה מציק לי כל הזמן כי אני צריך לרדת מהרכב כל פעם שתלמידים מתחלפים במקומות.

לגבי הקניה של הרכב ,

זה שונה ממונית.

כמו שכתבה "נהגת השודים":

*בדרך כלל מורה לנהיגה מקבלים הנחה על רכב מסויים כאשר לחברה יש אינטרס לשווק את הרכב הנ"ל.

כמו כן הם מקבלים"מצ'ופרים" בסט דוושות נוסף עבור המורה.

לעומת זאת נהגי מוניות מקבלים הנחה משמעותית של 20-30 K כאשר מורידים להם את מס הקניה.

ירון מאיר

פורסם
יש מורה לנהיגה הפורום? שיענה!

בכל מקרה(לדעתי והבנתי) אין הבדל בין נהג מונית למורה נהיגה, רכב לצורך עבודה.

אבא שלי מורה נהיגה, אין שום הנחה של מס הקנייה כמו המוניות, שום הנחה, הם מקבלים צ'ופרים מחברה מסויימת זו או אחרת, למשל יונדאי הביאה להם את האלנטרה שנת 2006 עם כול התוספות שאפשר להשים ברכב במחיר דיי סבבה אבל זה ממש לא נחשב אוטו לצורך עבודה והם לא מקבלים הנחה כמו נהגי מוניות

גילוי נאות: אני לא יודע אם ענו או לא ראיתי את ההודעה שלך ועניתי לא המשכתי לשאר השירשור

פורסם

בית ספר נהיגה "הרצל-סלע" שהזכירו פה זה רשת בתי ספר (אני מכיר רק סניפים בבת ים וחולון,יכול להיות שיש עוד) שכל הקטע אצלהם שהם מלמדים נהיגה על רכבים לא שגרתיים,בבת ים לימדו בעבר על אימפרזות GT,עברו בהמשך לגולף GTI ו-BMW סידרה 3, ובחולון היתה להם TT רודסטר ואימפרזה ועוד שאר ממתקים.

ממרומי גילנו זה נראה לנו מטומטם ללמוד על רכב כזה נהיגה,כי אלה לא רכבים אידיאלים,אבל ממרומי גיל 17 זה נראה הרכב הכי "קול" בעולם ללמוד עליו נהיגה,הרי הסיכוי הקלוש שהמורה נהיגה יתן לנו לקרוע את הילוך ראשון עד למנתק נראה אומנם מנצח את השיקול שזה לא רכב אידיאלי ללמוד עליו,ולתלמיד לא אכפת מזה שהשיעור עולה 40 שקל יותר,הרי ברוב המקרים גם ככה לא הוא משלם את השיעורים........

מה שנקרא לתת פול גז בניוטרל..... :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אימפרזה 1.6 רגילה לחלוטין, שהלבישו עליה חצאיות, "כונס אוויר", טמבונים, וכנף של STI.

צחוק, צחוק, אבל זה רכב אידיאלי למורה נהיגה - גם למשוך לקוחות וגם לא להיקרע על הוצאות אחזקה, דלק וביטוח.

הרוב במילא לא יודעים להבדיל בין אימפרזה STI לבין אימפרזה 1.5 הנעה קדמית ששמו עליה טמבונים, ג'נטים וחצאיות של STI.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מתי תבינו שזה ממש לא משנה האוטו, אלא המורה שמלמד עליו... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...