Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת לשבוע שבועיים (בלי קשר לשימוש אני חייב לציין, פעם תוך שימוש של שלוש דקות אחרי יציאה מהבית ופעם אחרי נסיעה של חצי שעה) נורת ה-STOP והמים נדלקת. הייתי כבר במוסך שם נטען משהו על תושבת חיישן מלאת קורוזיה ושמן, נוקה ונראה שהבעיה הסתדרה.

אבל היום זה חזר ! :evil: נסעתי וזוג הנורות השטניות הופיעו שוב, עד שהצלחתי לעצור עברו עשרים שניות של נסיעה איטית וכיביתי את האוטו, המאוורר קירור המשיך לעבוד בדיוק עוד שתי שניות ונכבה. הדלקתי ישר את האוטו והנורות לא הופיעו (גם המאורר לא פעל אגב) ובהמשך הנסיעה לא הופיעו (הנסיעה כללה אפילו זחילת פקק של עשר דקות).

אני ממש אובד עצות, לא נראה לי שהאוטו מתחמם באמת שכן המאורר נכבה ממש מהר (עניין של שתי שניות) והנורות לא הופיעו בדיוק חמש שניות לאחר כיבוי והדלקת האוטו מחדש (קשה לי להאמין שכיבוי והדלקה עושה ריסט למשהו שם, זה חיישן טמפרטורה וקשה לי להאמין שהרכב באמת התקרר תוך חמש שניות - מכן קשה לי להאמין שהוא באמת מתחמם), מה זה יכול להיות ? אשמח לכל עצה למה לחפש, לבדוק או לעשות.

(הונטות עובדות, נוזל קירור ירוק ומלא עד הסוף).

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

בעיות חשמל?

קרה למישהו שאני מכיר שנורות הבלמים והABS נדלקו ועשו בלאגן שלם.

נסע למוסך מרצדס ומתברר שכל הסיפור זה החלפת פיוז.

לפי מה שאתה אומר לא נראה שהמנוע באמת מתחמם כ"כ. וזה גם לא בעקביות

GS300.

פורסם

זה מה שרציתי לשאול, מנוע הרי יתחמם בעקביות אם ישנה בעיה, הלא כך ?

יש פעמים שאני נוסע גם בפקק חצי שעה עם מזגן והאוטו לא מתחמם, ופעם אחת התנעתי אחרי שהאוטו נח חצי שעה וישר אחרי שלוש דקות נדלקה הנורה.

אשמח לישועה !

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

האמת עשו התקנה של שעון חום בזמנו אבל משום מה השעון חום מנותק ויש כרגע רק את הנורה.

יכול להיות שהבעייה בהתקנת השעון הבעייתית (שכרגע מנותק בכלל ולא עובד) ? איפה נמצא חיישן החום המדובר ? האם ישנם עוד כיוונים ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

מילא אם בעיות חשמל היו דבר נדיר בצרפתיות הידידותיות, היה היבט אחר להשערה של מה הבעיה.

בגלל המחלה, זה הדבר הראשון שאני הייתי בודק.

GS300.

פורסם
שלב ראשון - ניקוז אוויר יסודי.

אחר כך אפשר להתחיל לחשוד ביוניטים מזייפים ומגעים לא תקינים.

אשמח לקחת את הצעתך, אך האם אין זה מוזר שהדבר קורה רק אחת לשבוע בערך ? וללא כל היגיון בתיזמון ההתחממות ? האם אין בזה כדי לאשש טענת חשמל וחיישן יותר ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

יתכן שהחיישן מזייף,אולי כדאי לחבר את השעון חום במידה והוא תקין,וכך תהיה לך עוד אינדיקציה?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אולי חיישן חום מנוע לא תקין ומזייף!

מה שגורם לכל הבלבול.

אשמח לדעת מיקום של אותו חיישן סורר בחלל תא המנוע ? הוא אמור להיות ירוק לא ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

לחבר

ישנו חיישן גובה נוזל קירור הממוקם על דוד מצנן המנוע (ממש בצידו השני של פתח מילוי המצנן ,לא מיכל העיבוי),ישנו קונקטור המחובר אליו ,תראה אות דרך חור יעודי בגשר החזית במחזיק את מנעול מכסה המנוע

נתק אותו ,התחל בנסיעה ואמור לנו האם הבעיה נפתרה ,אם כן יש לנקותו או להחליפו

יגאל

ללא שם.JPG

פורסם

אשמח לתשובה בנושא החיישן...

האם כדאי לחבר את שעון החום ? האם הוא יכול להתחבר בנוסף לנורית האזהרה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

כן, תחבר את החוט מהשעון שאמור להתחבר ליוניט ,אל ראש היוניט המקורי שמפעיל את הנורה, ככה זה עובד אצלי.

לגבי השרוול שיגאל רשם עליו, אני חושב שניתוק שלו פשוט יפעיל\לא יפעיל את נורת גבה נוזל קירור שנמצאת בריבוע של שעון הדלק.

אבל לדעתי זה לא יבטל לך את הבעיה של נורת סטופ, יכול להיות שאני טועה ויש קשר בין שני המנגנונים, למרות שכשאצלי נדלקה נורית גבה נוזל קירור, לא נדלקה נורית סטופ.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...