Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: האוטו הראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הראשון בבעלותי הוא..... האפריליה אר אס שלי שנקנתה לאחר חודש של עבודה וקריעת תחת.

כמעט את כל הטיפולים שהיו עד עכשיו עשיתי בעצמי, מטיפולים במכלולים ועד עבודת הצבע שהיא עברה לא מזמן.

הנה 2 תמונות שלה מאתמול, לפני שסיימתי להדביק עליה את כל המדבקות המקוריות.

IMG_0005.JPG

IMG_0007.JPG

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הראשונה:

דייהסטו שרייד מודל 85, דור שני (לפני מתיחת הפנים), 1.0, גיר רגיל בהזמנה מיוחדת - 5 הילוכים. היא הייתה עם קילומטראז' לא ידוע, יד עשירית אצלי, וקניתי אותה ב-3,500 ש"ח שבועיים לפני שנגמר לי המלווה... סגרה 120 כשרצתה, והייתה במצב טוב באמת...

לצערי, הייתה אצלי חודש בלבד (לפני 11 חודשים זה היה), ובפעם הרביעית או החמישית שאחי לקח אותה היא נמרחה על גדר הפרדה בשולי איילון דרום, כשהוא ניסה לסגור חלון והסיט את היד... הוא נהג גרוע, ובכלל יש לו קואורדינציה ומוטוריקה נוראית בגוף... סובב את ידית החלון ואת ההגה באותו כיוון :?

בקיצור, כנף בכלל לא הייתה שם, חלק ממכסה המנוע פשוט נטלש, הלך משולש, שילדה, כמובן גם מערכת ההיגוי... הוא מרח אותה לכל אורכה אחרי המכה עצמה בפינה הקידמית ימנית, ובנוסף לכך, שלושת הנוסעים בספסל האחורי שלא הייתה בו חגרוה הדפו את הדלת כלפי חוץ כך שכל הרכב התעוות... היא החלידה, נזלה, וחדלה מלהניע אפילו, והחלטתי שאין במה להשקיע... חודש לאחר מכן נקנתה הנוכחית, ומיד כשנקנתה מכרתי את השרייד לדחיסה.... העלתי דמעה כשעלתה על הגרר, ולא שמתי לב שנרטבתי מהגשם... עצוב :cry:

13078677.0007s.JPG

לידה כבר עמדה לה PUG 205 XR STYLE, שלוש דלתות, 1.4, שנת 93, 140K ק"מ (בפברואר) והיום כבר 148,200 ק"מ (אחרי אילת), מאובזרת להפליא, כל התוספות (סידרה STYLE קיבלה אותן מלובינסקי, כולל חישוקי סגסוגת מקוריים), היא יד שביעית אצלי :? אבל אני לא מצטער שקניתי... והיא עלתה לי 15K ש"ח, כשהמחירון שלה עמד על 17K... היום הוא כבר נפל קצת... כשאני חושב על זה, מי קונה היום 205 93 בכסף הזה? אבל היא שבתה את ליבי... ולכן לא הסכמתי להתחלף על גולף 91, וגם לא על אסקורט קבריו שנת 86...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

שתתה 1/8 (גרמה לי להצטער למה לא קניתי אמריקאית).

כל פעם לפני טסט הייתי רועד עד שהיו אומרים לי ששוב צריך להחליף את מסרק ההגה.

נמכרה לשכן שרצה להרוג אותי כי הלך מנוע אחרי שבועיים.

אחריה היתה ג'אסטי 1000 85 שהיתה אמורה להיות אמינה אך הכזיבה.

כיום יש לי את הגולף 8) וגם מאזדה 6 (ליסינג) :wink: .

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

1. מכונית ראשונה : פיאט אונו טורבו 1987- חדשה

2. לצידה : אלפא סוד - מושתלת מנוע 1.5- אותה רכשתי מכספי

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

אודי 100 שנת 93 (האחרונות לפני ה-A6 באותה הצורה). מנוע 2.0E שחורה, מדהימה :shock: וחשמלית מכנף ועד בגז'. נמכרה לבדואי בנגב באחד מהמילואים (אפילו קיבלתי מחירון בלי בדיקה - אבל הייתה נקיה ומטופלת).

באמצע - 306 אדומה 1.6 4 דלתות :lol:

היום - קורולה 99 לבנה אך שובת לב :wink:

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

• תוכן חדש...