Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ק"מ נמוך מול שסי מתלבט!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל החברים שלום

היום לאחר חיפושים של בערך חודש ואני על סף יאוש כי אני ללא רכב...

התפתתי והלכתי למגרש

קראתי כאן את כל האזהרות אבל היה שם רכב שרציתיתוהיה לי מאוד קשה למצוא הונדה שנת 01 +גג שזה חשוב לי וק"מ נמוך מאוד,שזה מאוד חשוב לי.

ראשית בדקתי בעצמי את הרכב וראיתי ממה שאני מבין שיש תאונה מאחורה...

עדיין אני לא מוותר כי הק"מ קסם לי.

נסיעה קצרה הרכב ממש נראה לי כמובן שזקוק לידיים מלטפות וקוסמטיקה אבל שרק יהיה שלי.

הגג לא נפתח:|, סוכם שהיום בבוקר אני לוקח את הרכב לבדיקה לאן שאני רוצה...ואם יש שסי הוא משלם את הבדיקה

החתמתי אותו על זה !

ב 8.00 אני מיתייצב בהונדה ,דיבור פה דיבור שם קומבינה הפקידה בודקת לי הק"מ הנמוך משמעותי אמיתי8)

הולכים למכון בדיקה ראיתי שלקחתי לאן שאני רציתי הוא מאוד לא אוהב את זה בטענה "הבוחן כאן מוציא כל רכב שסי ושחוט.

ויכול קצר או למכון הזה או הביתה כי חבל על הזמן.

טוב הסיפור הידוע נפרדים מ 500 ש"ח וכן שסי 2 צדדים מאחורה משמעות נמוכה מקדימה משמעות גבוהה:x

הרכב היה מעורב בתאונת שרשרת.

כמובן המי שבא איתי לבדיקה מגמגם אמרתי נדבר נמשרד במגרש.

ראוי לציין שהמנוע תקין גיר תקין אין נזילות רק כסת"ח.

הבוחן שלקח אותי לסיבוב אמר שחוץ משסי הרכב טוב,מנוע...

מגיעים למשרד ואני חושב בלב שכדי לקחת את הרכב כי הבוחן בדק ואמר שהשסי לא משפיע על הבטיחות במקרה הנ"ל

והק"מ ממש מאוד נמוך .

הצעתי 8000 מתחת למחירון תיקון הגג על חשבונו וכל הליקויים הקטנים .

שורה תחתונה ,לא מפריע לי שסי אם זה לא נגרם נזק לבטחון שלי ושל נוסעים איתי,הרכב נראה טוב גג נפתח גנטים ק"מ מאוד נמוך

היה של אישה מבוגרת,אז מה אני לא ימכור בעוד שנתיים שלוש אולי אפילו ללא בדיקה ?

ולא קורא שקונים מכונית חדשה ותוך זמן קצר שסי? שלא באשמתינו.

מה אתם אומרים?

תודה מראש לכל העונים

פורסם

אתה מנסה לשכנע את עצמך שלקנות רכב עם שאסי זה בסדר?

אתה רוצה - תקנה.

אני (ועוד רבים אחרים) לא היינו קונים, בעיקר רכב שהוא ממש ממש לא נדיר.

אם יש לו שאסי והסוחר שקרן, כנראה שיש עוד הרבה דברים אחרים שאתה לא מודע אליהם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

1. אני העדפתי קילומטרז' גבוה (מאוד) על פני רכב עם פגיעת שלדה, ומדובר בקניית רכב נדיר יותר (קליאו ספורט)

נתקלתי ברכבים עם קצה שלדה וויתרתי, ובסוף כאמור קניתי רכב עם ק"מ גבוה אבל שלדה נקיה, מנוע תקין וסלון שנראה חדש.

2. במקרה שלך מדובר בפגיעה עם משמעות גבוהה - ייתכן שזה כן משפיע על התנהגות הרכב. אני הייתי מוותר.

3. אם בכל זאת אתה לוקח - המחיר צריך להיות בהתאם. כמה המחירון של הרכב הזה בכלל?

4. תיקון מנגנון של סאנרוף יכול להיות עסק יקר מאוד (4000 שקל זה לא מילה גסה), אל תחשוב שזה שטויות. אם אתה רוצה לקנות אז תיקח ממוסך הונדה הצעת מחיר לתיקון המנגנון ותוריד את זה מהמחיר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתה חושב על הפגיעת שאסי בקטע של בטיחות. חשוב , אבל לא הכל.

אתה שוכח שם השאסי מעוות. כל בסיס הרכב בעצם מעוות. אם אתה לא תקנה צמיגים חדשים כל חודש וחצי חודשיים בגלל השחיקה הענקית כי הגלגלים לא נוסעים ישר בדיוק, יצאת בזול.

GS300.

פורסם

אני לא מבין את הלהיטות שלך אחר קניית רכב בעל פגיעת שילדה.

יש סיכוי גבוהה שלפגיעה תהיינה השלכות על הבטיחות(למשל,חלילה, בתאונה עתידית).

אל תשכח הסוחר הוליך אותך שולל, ומי יודע איזה עוד שפנים הוא מחביא.

לכן אם אתה מתעקש לשים את כספך על קרן הצבי , שיבושם לך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

דעה שונה - אם מדובר בקצה שילדה בלבד (שאסי לייט), אז אתה קונה רכב בזול, מוכר בעוד כמה שנים בקצת פחות זול (כי אחוזי ההפחתה ברכב ישן נמוכים מאחוזי ההפחתה ברכב חדש וגם כי מחיר הבסיס נמוך יותר).

על הדרך גם השגת לעצמך ביטוח מפני פגיעות כאלה כי השאסי כבר פגוע.

התנאי למה שכתבתי - שאכן מדובר בקצה שילדה ושהפגיעה רחוקה מקו ריתום הגלגלים. בכל מיקרה אחר - לברוח.

פורסם

בתוכנית Fifth Gear רוסקו אחת לתוך השניה שתי פורד פוקוס זהות לחלוטין, האחת אחרי תאונה שתכונה במקומותינו "שאסי לייט" והאחת לא.

מהפוקוס שלא עברה תאונה הנהג יצא ללא פגע.

מזו שעברה תאונה ותוקנה, הנהג יצא בלי רגליים.

פורסם

לגבי הגג יתוקן בחברה על המוכר.

מדובר על קצה שילדה,משהו לייט הגדיר הבוחן,שבדק את הרכב הבוחן שמתברר שהוא רב בוחן לא יודע מה ההבדל,שמנוע טוב

וגיר טוב והרכב לפי בדיקתו נוסע יפה נסע כמה דקות טובות ללא ידיים והאוטו נוסע ישר לא מושך שמאל או ימין ,אני לא משכנע אף אחד, מצחיק שגם אני חשבתי אין פחד במילא כבר יש שסי:roll: אם יהיו תאונות עתידיות מה גם שזה יכול לקראות לכל אחד מאיתנו היום מחר לצערי.

כפי שכתבתי קודם אני חושב להוריד לו 8000 ש"ח מהמחירון. לגבי מכירה בעתיד אני לא מודאג היו לי מכוניות אני מחליף כל שנתיים במקרה הטוב שנמכרו תוך 18 שעות והיו קשים יותר המזדה 626 לדוגמאה שלקח חודש:x ורכב אחר שנמכר תוך 9 יום כל המכוניות נמכרו במחיר סביר ללא בדיקה.

• תוכן חדש...