Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח תנועה בדרך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בבאר שבע בדרך מצדה.

יש 2 מסלולים לכל כיוון עם הפרדה רוחב כ-1 מטר, אדמה גובה 10 ס"מ מוגבלת רצועות בטון.

בנקודה כ-200 מטר מבית חולים סורוקה עומדת ניידת משטרה שסוגר את הדרך.

שני שוטרים עמדים ליד הניידת.

כנרא חפץ חשוד.

התור לא ארוך. כ-10 רכבים/אוטובוסים.

לא יודים כמה זמן זה יקח.

האלה מאחורי מסתובבים, עוברים מעל שטח הפרדה וחוזרים כדי לא להתקע.

אני עושה אוטו דבר. במהירות אטית, בלי לסכן שום דבר. ממול כמובן לא בא אף אחד. (תנועה סגורה)

כאשר מסיים לעבור מסתקל במראה ורוא אחד השוטרים עזב את מקומו ליד הניידת, עובר לצד השני של הכביש (אותו הצד שאני נוסע כדי להתרחק מי המקום) ועומד באמצע הכביש ומצלם לכיוון שלי.

המרחק בין השוטר לרכבי כ-70 מטר ונירא לי שבצילום הרכב נוסע על הכביש רגיל (כבר סיים לעבור את האיזור הפרדה)

השאילות:

אני אקבל דוח?

כמה הוא חמור? (כסף - נקודות)

כדאי לי לבקש להישפט על בסיס תענות המעשים שתיארתי?

יש מקום להפיל את השוטר כי הוא עזב את מקומו ליד הניידת ותפקידו באותו רגע על עינייני ביטחון כדי להתסק בדוח תנועה?

תודה מראש.

א.מ.

פורסם

לשוטר מותר לעזוב את המקום וללכת לעשות דבר אחר שנראה לו חשוב. הרי הוא זה שקובע את סדרי העדיפות במקום.

התשובות האחרות ממש לא חשובות, כי מה משנה לך אם נכתוב שלא תקבל דו"ח ובסוף יגיע דו"ח.

אנחנו גם לא יודעים על איזה סעיף הוא ירשום, יש לו כמה אפשרויות.

ולמה אתה חושב שדווקא אותך הוא צילם, ולמה אתה חושב שבתמונה רואים את מס' הרישוי שלך בבירור?

תתאזר בסבלנות בענין הדו"ח.

כשתקבל את הדו"ח, אם תקבל, תדע מה הסעיף ואז תתחיל להיות מוטרד.

עד אז תישן בשקט.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

70 מטר ? צריכה להיות לו וואחד עדשה כדי להנציח את המספר רישוי שלך.

בכל אופן יתכן והוא גם צילם אותך בזמן הפירסוס והשלים את הרצף.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תמיד עושים את זה בב"ש... גם ביציאה לכיוון אשקלון עולים על הדשא ומפרססים כשהיא סגורה/פקוקה. מבחינת החוק אסור לעלות על מדרכה אלא לצורך חצייתה או לחנייה. מעניין על איזה סעיף יתנו לך דוח, אם יתנו (נקווה שלא). בינתיים אפשר רק לחכות.

• תוכן חדש...