Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שתי שאלות.

 

אני מעוניין לקנות רכב.. אתמול נסעתי לראות אותו והרכב היה במוסך בגלל שהחליפו לו בלמים.

כשלקחתי אותו לנסיעת מבחן גיליתי שכשאני לוחץ על דוושת הבלם.. יש נקישות בדוושה.. כלומר לא בולם באופן חלק... האם זה בגלל הטיפול? (בלמים לא משופשים או משהו שהמוסכניק אמר..)

יש לציין שאני בארה"ב ולא בארץ.. לכן רציתי להתייעץ עם מישהו מהארץ...

הרכב הוא יונדאי אקססנט 98 ... אם זה משנה.

 

תודה למשיבים.

פורסם

זה דבר מאוד חמור ולא בטיחותי, נקישות כשאר מתבצעת בלימה, זה אומר דבר אחד: לא חיזקו או סגרו לך כמו שצריך את ה- קליפר,רפידה,דיסק וכו'.... כל המכלול שטיפלו בו או שהורידו אותו.

 

זה מצב מאוד לא טוב לבלמים, כי במצב כזה השחיקה שיכולה להתבצע או יכולה להתבצע פגיע באחד החלקים שם שעלול להסדק, להשבר וכו'.

 

אם לא היה לך לפניי זה את הנקישות והדפיקות האלו, זה רק הקליפר או הרפידה או הדיסק שלא חיזקו לך טוב. תחזור דחוף למוסך (כמובן שלא היום כבר) ותבדוק מהי הבעיה ותגיד להם שיש לך נקישות וכי עשית אצלם טיפול, ואתה חושש שלא חיזקו טוב את המכלולים שטיפלו בהם.

×
×
  • תוכן חדש...