Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הריטמו המסכן הזה מטייל כבר די מזמן ממקום למקום. נראה בכלל לא רע! אני אישית אוהב את הדגם- אין לי אפשרות לקחת עוד משהו...:?

DSCF0501333.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 562
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, וחבל, לי לפחות כואב הלב!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אופל רקורד ירוקה מתחילת שנות ה-70 ברחוב הנס מולר בקרית ביאליק, על גג של משהו.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
כן, וחבל, לי לפחות כואב הלב!

איזה שנה היא?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

יש גם עדיין בימים אלו ריטמו אחת דגם קבריולט מקורי לגמרי שמסתובבת על הכבישים מדי פעם. לא ידוע למי שייכת ןהיכן חונה (סיכוי סביר שמסתתרת באיזה חניון סגור כלשהו)

הריטמו המסכן הזה מטייל כבר די מזמן ממקום למקום. נראה בכלל לא רע! אני אישית אוהב את הדגם- אין לי אפשרות לקחת עוד משהו...:?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
איזה שנה היא?

81....

פורסם

עוד קאדט סטיישן מסוף שנות השבעים, חונה באופן קבוע מחוץ לבית אבות ברמת גן.

בהחלט יתכן ששייכת לאחד הקשישים. לוחית רגילה.

לא נראית מאוד מוזנחת (רק קצת) אבל לפי המדבקות הטסט נגמר ב-2006.

a.jpg

IMG_6790.jpg

IMG_6791.jpg

פורסם

בדיוק, אבל בדיוק כזאת, ובאותו מצב- ננטשה לפני זמן-מה בחניון של הום סנטר בר"ג, עמדה שם כמה שבועות לדעתי, פתחו לה מכסה מנוע, ונעלמה בסוף! אולי זו אותה אחת, שגנבו ומצאו?:roll:

פורסם

אני זוכר שעברתי מזמן ליד בית האבות, לפני חצי שנה או אולי אפילו שנה, והקאדט עמדה שם כמו היום.

לכן קשה לי להאמין שזו אותה אחת מההום סנטר. אבל מצד שני, אין לי מושג מה עבר על הקאדט שבתמונות בחצי שנה-שנה האחרונה.

פורסם
יש גם עדיין בימים אלו ריטמו אחת דגם קבריולט מקורי לגמרי שמסתובבת על הכבישים מדי פעם. לא ידוע למי שייכת והיכן חונה (סיכוי סביר שמסתתרת באיזה חניון סגור כלשהו)

הקבריולט- מדהימה, היחידה שהגיע לארץ, רדפתי אחרי הבעלים - מסרב למכור, הרכב ללא טסט בחצר של ביית לייד כיכר המדינה (אני עוד מקווה שימכור לי ביום מהימים) אך איזה רכב נהדר ליום יום

לאשתי היה אחד סגור כמה שנים, 0 תקלות.

פורסם
טרנספורט נוסף, במצב דהים חונה בחניין של מפעל בנס ציונה- מצב מושלם- נראה כמו להניע ולנסוע.

המפעל נמצא ברח' המזמרה 9

שווה לנסות

לפני כמה חודשים ראיתי את הרכב הזה, דיברתי עם הבעלים והרכב לא למכירה.

ד"א יש לרכב בעיה בגיר והוא ממתין לשיפוץ.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...