Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון המאוורר שעל הרדיאטור עושה מה שבא לו, לפעמים הוא נדלק, לפעמים הוא לא נדלק.

איך גיליתי את זה - האוטו פשוט התחמם בעמידה מעט, אז פשוט, לפני שזה הגיע לטמפרטורה חריגה, התחלתי בנסיעה ואחרי כדקה הוא ירד חזרה לנורמלי (רדיאטור לא סתום).

שמתי לב שהמאוורר שעל הרדיאטור לא עובד.

כשמפעילים את המזגן, המאוורר של הרדיאטור גם לא עובד, המאוורר שעל המעבה (של המזגן) כן עובד. האם שניהם אמורים לעבוד בזמן שהמזגן דולק ?

לאן לגשת לפתרון הבעיה ? הייתי בטוח שמדובר ביוניט שמפעילה את המאוררים , היכן היוניט הזו נמצאת ? על המנוע או על הרדיאטור ?

אם אני לא טועה, זיהיתי את היוניט על המנוע - אבל, אליה נכנס חיבור אחד, ואילו , היוניט שהציעו לי היום בחנות החלפים הייתה בעלות 2 חיבורים , ככל הנראה למאוורר עם 2 מהירויות. יכול להיות שיש לי ברכב יוניט לא מתאים שמפעיל את המאורר תמיד על מהירות גבוהה?

בכל אופן, אשמח קצת להכוונה לפתרון הבעיה.

פורסם

1. יוניט הפעלת מאוורר נמצאת על הרדיאטור בצד ימין שלו ( אם אתה עומד מול הרכב). מה שמצאת על המנוע זה יוניט לשעון חום בלוח שעונים.

2. ברכב שלך יש למאוורר רדיאטור רק מהירות אחת. ליוניט שני חוטים, ותפקיד היוניט היא לקצר או לנתק ביניהם, לפי חום המיים ברדיאטור. בדיקה ראשונית - אחרי שתזהה את היוניט ברדיאטור, נתק ממנה את החוטים ותקצר ביניהם. המאוורר אמור להתחיל לעבוד. אם זה המצב- הבעייה ביוניט.

פורסם

נתק את מחבר 2 החוטים אל מנוע מאורר הרדיאטור וראה בעין אם מגעיו אינם שרופים ולכן לפעמים אין מגע חשמלי ואז המאורר לא פועל.

כפי שכתב קודמי, יוניט חום נמצא בתחתית הרדיאטור בצד שמאל של הרכב (צד ההגה) והוא עם 2 חוטים ומקורית הוא מפעיל המאורר בסביבות 92 מעלות ומנתקו בסביבות 87 מעלות.

דאג לתקן הבעיה מהר פן יתחמם המנוע יותר מדי ויגרם נזק נלווה נוסף ויקר.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

• תוכן חדש...