Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית נעילה בגולף 1999

golf 1.6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

יש לי גולף דור 4 שנת 1999 1600 יש לי בעייה אם הכפתורים לפעמים כאני מנסה לפתוח את האוטו הכפתור של דלת הנהג לא מצליח לייפתח/ לייסגר.

מישהו יכול להגיד לי מה צריך לעשות כדי לתקן את זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תופעה מוכרת בגולף שברוב המקרים קשורה למנגנון נעילה תקול ויש להחליפו בחדש.

דובר על כך רבות לכן בצע חיפוש בפורום.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במוסך אמרו לי שצריך להחליף מנעול האם זה מנגנון הנעילה שצריך להחליף כדי לסדר את הבעיה ? או שיש משהו אחר, אשמח אם תגיד לי איך קוראים לחלק בדיוק כדי שאני אוכל להזמין אותו מפירוק כי הבנתי שחדש עולה 500 ש"ח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסביר מה בדיוק אתה עושה ומה קורה בכל הכפתורים. האם הנעילה מתבצעת דרך שלט/מפתח/הזזת הכפתור? האם יש הבדלים?

החלק שאתה מדבר עליו הוא כנראה המשאבה אבל לא נראה לי שזו הבעיה אצלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגולף דור 4 אין משאבת ווקום כלומר הנעילה המרכזית מבוצעת על-ידי מנוע חשמלי.

התקלה קשורה בדרך כלל למיקרוסווי'צים שנמצאים על המעגל המודפס (5 מפסקים זעירים) שעקב מאמץ מכני ההלחמה נסדקת ולפעמים יש מגע או אין מגע.

עקב תקלה במיקרוסווי'ץ באחד או יותר מחשב הנוחות/נעילה/אבטחה לא יודע מה מצב הדלת נעולה או פתוחה ועקב כך עלולה לתעורר בעיה גם בתאורה הפנימית.

לפותח האשכול, האם התאורה הפנימית נדלקת כאשר את פותח את דלת הנהג ?

האם אתה יכול לנעול את דלת הנהג מפנים עם הכפתור שנמצא על פנל פתיחה/סגירה ונעילת ביטחון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפעמים התאורה נדלקת ולפעמים לא בד"כ כאשר המנורה דלוקה המנעול עובד כמו שצריך,

וכשמהנורה לא דלוקה המנעול נתקע..

האם זה אומר שאפשר לפרק את המנגנון של המנעול ולחדש את ההלחמות שלו? או שעדיף להחליף את כל המנגנון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מצליח לפתוח את הכפתור/ לנעול אותו עם השלט של הנעילה מרכזית או עם המפתח.

חשוב לציין שכשאני מנסה לפתוח אותו אני רואה שהכפתור מנסה לעלות אבל הוא לא מצליח, או שלפעמים כשהוא פתוח אני מנסה לסגור אותו ואז הוא נסגר וישר נפתח כלומר אי אפשר לנעול את הכפתור .

הבעיה מסתדרת לכמה שניות כשנותנים מכה לדלת באיזור המנעול ואז גם התאורה של הדלת נדלקת והמנעול עובד כמו שצריך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן כפי שכתבתי לך קודם ומהיכרות מעמיקה של הרכב הבעיה כנראה הבעיה במנגנון הנעילה.

בהמשך להודעה בפרטי, המלצתי היא לגשת למוסך לשם איבחון מדוייק של הבעיה מכיוון שדרך מסך המחשב אני לא יכול להגיד לך במאה אחוזים תזמין את החלק ותרכיב אותו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי במוסך ואמרו לי להחליף מנעול אבל חדש עולה כ 500 ש"ח ולכן רציתי לדעת בדיוק אאיך קוראים לחלק כדי להזמינו מפירוק .

אני מתאר לעצמי שהמנגנון נעילה שאתה אמרת זה אותו מנעול שיתכוונו במוסך .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ לך להחליף אך ורק לחדש מכיוון שמנגנון מפירוק אתה לא יודע מה מצבו וכמה זמן יחזיק מעמד.

אתה יכול לנסות לפרק את המנגנון ולתקן את ההלחמות.

המחיר של חדש הינו 500 שקלים + 250 שקלים עבודה פלוס מינוס 50 שקלים.

צור קשר עם מוסך רון שהינו חבר הפורום ותקבל שירות ומחיר מצויין.

מסור לרון חג שמח ממרק.

5373204

ראה תמונה של המנגנון

untitled.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...