Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארץ:

1. טרופר ידני עם מנוע מושתל של איסוזו רודאו

2. סיאט איביזה של קובי רייסינג

3. רכב ראלי של קובי רייסינג

4. פורד החדשה של צה"ל, אני חייב להגיד הצליל של הטורבו פשוט מדהים.

בחו"ל:

1. מרצדס E-230 ידנית 6 הילוכים.

2. דודג' RAM 2500 החדשה

3. JEEP COMPASS רכב זבל שחבל על הזמן.

4. לינקולן לימוזינה של קרוב משפחה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

B.M.W 750 מודל 98.של שכן

B.M.W 645 שנת 08,של חבר.חוויה משמימה רכב חזק חד ומהיר.

פורד אמבולנס צבאית ,חיית שטח.של צה"ל

אביר אמבולנס.גם של צה"ל

רנו קנגו שנת 08,של העבודה

פורד XR3 קבריולט,הייתה שלי בעבר.

ניידות משטרה שונות,היו צמודות של אבא מהעבודה.

טרקטורים שונים,של סבא מהמושב.

אופנוע CR250 ,עד שנגנב.

ועוד רכבים בטיולים שונים שאני לא זוכר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יוסי פרנקוס,Aviram-C,INTEGRA1800, וכול אחד אחר לפני שרושם תגובה תחשבו קצת לפני שאתם אומרים כול מה שבא לכם בראש...אני חי ברומניה, במקביל אני נמצא המון בארץ, זה שיש לי A3 פרטית זה משהו אחר ורשמתי גם אותה ברשימה, זה לא משנה את העובדה שלבן דוד שלי יש ברומניה למבורגיני גלארדו SE שאני נוהג עליה קבוע, ועוד חברים שאנחנו נמצאים שם ביחד מידי פעם כמו מפגשים וכו' עם סוג המכוניות החזקות שנמצאות ברומניה ואלו רק חלק מהמכוניות שיצא לי לנהוג עד כה.

פורסם

אתה מדבר מפלצתי?

JEEP גרנד צ'ירוקי, 5.7 ליטר V8 אוטומטית. אוטו שאומר לך "אם יש'ך ביצים, רק תנשוף על הדוושה"

נדבר ספורטיביות?

לאחרונה על הלאון טורבו החדשה. פחות אהבתי. לא מפנקת מספיק.

ונלך לקיצוניות שבספורט..

פורשה בוקסטר S.

מאזדה מיאטה.

S2000 ששבתה את ליבי.

וZ3 שהיה לי אישור מפורש מהבעלים שישב לידי לקרוע לאוטו את הצורה! להנאתו של הבעלים כמובן.

ביקש? ניסיתי! האוטו נתן תחושה שדגדגתי אותו מעט.. מייאש עד כמה שהמנוע לא מתרגש וגם אם תדביק את הדוושה ותקרע לו את הצורה.

GS300.

פורסם

סוואנה 6.5L טורבו דיזל , מומנט עוקר בטונדות , כיף .... עשה לי חשק להוציא רישיון למשאית :evil:

לא היה שום דבר קיצוני ברזומה למרות שאשמח לסיבוב על איבו 8/9 ...

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
סוואנה 6.5L טורבו דיזל , מומנט עוקר בטונדות , כיף .... עשה לי חשק להוציא רישיון למשאית :evil:

לא היה שום דבר קיצוני ברזומה למרות שאשמח לסיבוב על איבו 8/9 ...

:evil: - הייתה חייב להעיר אותי ? :twisted:

mayrun - קיבלתי :wink:

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
B.M.W 645 שנת 08,של חבר.חוויה משמימה רכב חזק חד ומהיר.

למיטב ידיעתי ממודל 2007 הוחלף המנוע של הסדרה 6 (וגם 5) והיא כבר לא 645 אלה 650.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
יוסי פרנקוס,Aviram-C,INTEGRA1800, וכול אחד אחר לפני שרושם תגובה תחשבו קצת לפני שאתם אומרים כול מה שבא לכם בראש...אני חי ברומניה, במקביל אני נמצא המון בארץ, זה שיש לי A3 פרטית זה משהו אחר ורשמתי גם אותה ברשימה, זה לא משנה את העובדה שלבן דוד שלי יש ברומניה למבורגיני גלארדו SE שאני נוהג עליה קבוע, ועוד חברים שאנחנו נמצאים שם ביחד מידי פעם כמו מפגשים וכו' עם סוג המכוניות החזקות שנמצאות ברומניה ואלו רק חלק מהמכוניות שיצא לי לנהוג עד כה.

אחרי שראיתי את המצגת הזאת בשם "'WELCOMR TO ROMANIA" קשה לי לחשוב שיש שם למבורגיני:

http://fishki.net/comment.php?id=26453

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

MAATRIX. אלו סתם תמונות מהכפרים הרומניים העניים וכמובן תמונות ישנות ברובם, כמובן על כול מדינה אפשר לעשות מצגות מצחיקות ומוזרות. חוץ מזה,אין לי שום אינטרס לכתוב בפורום דברים שעולים לי בראש, אני לא אדם שקרן,מי שמכיר אותי יודע.

אני מצרף קישור ל YOUTUBE אם מעניין את מישהו לראות רק חלק קטן ממכוניות שמסתובבות ברחבי רומניה

פורסם

בעבר-

קורקינט.

בהווה-

מכונית הלימוד הנהיגה-יונדאי [לא יודע איזה].

בעתיד-

סקודה טנדר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...