Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ברכב שלי יש COBRA עד לפני חודש עם שלט אחד.

הייתי אצל יוני אביזרי רכב בחיפה (הומלץ לי פה)

ורכשתי עוד שלט אחרי שהוא קידד לי אותו.

היום סוף סוף הייתי צריך את השלט הרזרבי אבל משום מה הרכב לא מניע כאשר משתמשים ברזרבי.

האם זה קשור לשלט?האם זה קשור למפתח עצמו?

מה הולך פה?

פורסם

אולי כדאי לשאול את............יוני אביזרי רכב בחיפה? :shock:

הרי סביר להניח שתחזור אליו בכל מקרה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לפי מה שאני יודע, אתה מתאים את מערכת האזעקה לשלט ולא ההפך.

אני חושב שמערכת קוברה תומכת עד 4 שלטים.

(איך מוסיפים, לא יודע. אני חושב שרצף מסויים של פתיחה וסגירה של הסוויץ, הנורה מהבהבת ואז לוחצים בשלט,

והאזעקה "מקבלת" את השלט החדש. בכל מקרה בשיטה הזו משנים קוד, או מנטרלים את האזעקה...).

בכל מקרה אתה יכול לפנות לקוברה ברח' תוצרת הארץ ת"א (03-6911124) ולשאול אותם מה הנוהל להוספת שלט.

דוד.

פורסם

חברים שלום

אני מעלה את הנושא שוב כי לא הבנתי משהו או לא התנסחתי בצורה ברורה מקודם.

השלט הרזרבי כן פותח את הרכב (את הדלתות) אבל שמנסים להניע את הרכב הוא לא מניע...

אם אני מנסה עם השלט השני הכל בסדר.

פורסם

אורן, צר לי לראות שאין מענה לשאלה שלך.

ניסית בפורומים אחרים? של אבזור תוספות ודברים דומים? המון אנשים פה מומחים ומבינים, אבל עוסקים כאן בצד היותר מאכני / פתרון תקלות של רכב (אזעקה זו תוספת חיצונית).

אם לא ענו לך עד עכשיו....כנראה שאף אחד לא יודע (לצערנו).

*כדאי גם להתקשר למתקיני אזעקות אחרים ולשאול לדעתם.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש בעיה דומה שלט חילופי לא עובד. מדובר ברכב חדש ואזעקה חדשה.

אני פונה לקוברה ומקווה שיקחו אחריות אולם באחריות כתוב במפורש שאין אחריות על השלטים!! מקווה שבכל זאת הם יתקנו

• תוכן חדש...