Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגברים שלהם נמכרים ממש בזול ונראה שאלה המגברים הכי טובים ביחס של עלות/תמורה.

סתם למשל מגבר כזה : http://cgi.ebay.com/MA-AUDIO-HK1998-MONOBLOCK-AMPLIFIER-2400-WATT-MONO-AMP_W0QQitemZ320158082757QQihZ011QQcategoryZ64570QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

שנמכר ב130$, שזה ממש זול.

הוא מוצהר 600 RMS ב2 אום ו1200 ב1 אום, האם אלה נתונים אמייתים, או שמא-אודיו מפריזים בנתונים כמו לאנזר ושות'?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

הייתה פה רשימה של חברות מומלצות, MA הייתה ברשימה של הגרועות.

אני אישית לא מכיר את החברה ואין לי נסיון איתה,לפי מה שהבנתי המוצרים שלהם לא משהו בכלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ARIKC אם אתה בכלל לא מכיר את החברה ולא מכיר את המוצרים שלה איך אתה יכול להגיד דבר כזה?

ומה זה "לפי מה שהבנתי", ממי בדיוק הבנת? ומה בדיוק הבנת?

מאיזו רשימה לא ברורה שאיזה מישהו פעם הכין בנוגע למשהו?

אתה יודע שיש עוד עשרות חברות שהם ממש בינוניות אבל יש להם מידי פעם מוצר כזה או אחר ששוה כל גרוש?

חשבת על זה פעם, או שפשוט אתה יורה מהמותן?

לפותח התרד',

קודם כל בקישור שנתת המגבר הוא ריפבריש ולכן המחיר הנמוך, אך בסה"כ בגדול המחירים שלהם לא יקרים כלל, התמורה היא נהדרת.

מדובר על מנובלוק שלהם מסדרת הHARD KORE, הוא אומנם קטן מימדים(31.5*30*7) אבל הוא די חזק , בנוי טוב לעוצמות וסה"כ בעל נתונים טובים.

ביקורות טובות יש עליו בחו"ל מבחינת VALUE FOR MONEY.

לדעתי אתה טועה בנתונים וזה 600 ב4 אוהם ו1200 ב2 אוהם או משהו כזה, אבל אני לא זוכר במדויק ואני אבדוק לך את זה יותר מאוחר.

בגדול, אחלה מונובלוק במחיר די זול.

מתחרה ברמות של היפוניקס, אבל אני יודע שמבחינת הצהרות הם דווקא לא מזייפים, ולרוב עומדים בהצהרות.

רק תיקח בחשבון שבשביל כזה מונו צריך קצת מערכת חשמל חזקה ולא סטנדרטית, 1200 וואט RMS זה לא משהו לזלזל בו וגם לא ב600 RMS.

under construction..

פורסם

ניר- שמתי לב שזה ריפרביש, אבל גם אחד חדש נמכר יחסית במחיר זול. המחיר שלו הוא כ600 שקל, אם משלוח לארץ הוא יעלה בערך כ800 שקל ? אני לא ממש מנוסה בייבוא אישי.

המגברים האלה ממש חזקים אם הם נותנים כפי שהם מוצהרים, ומספקים תמורה נאה מאוד למחירם לדעתי.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
ARIKC אם אתה בכלל לא מכיר את החברה ולא מכיר את המוצרים שלה איך אתה יכול להגיד דבר כזה? - מחיפוש בפורמים כמו זה,התגובות על המוצרים שלהם הן בינוניות ומטה.

ומה זה "לפי מה שהבנתי", ממי בדיוק הבנת? ומה בדיוק הבנת? בתגובה למעלה.

מאיזו רשימה לא ברורה שאיזה מישהו פעם הכין בנוגע למשהו? מה לא מובן? הביאו רשימה כאן בפורום,ברשימה דירגו את החברות לפי איכות מוצרים, MA אוודיו היתה בתחתית.

אתה יודע שיש עוד עשרות חברות שהם ממש בינוניות אבל יש להם מידי פעם מוצר כזה או אחר ששוה כל גרוש? אתה צודק ב100 אחוז

.

באדום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

רציתי להביא מגבר 2 ערוצים שלהם מחו"ל לא מזמן - 125 וואט RMS לערוץ והמחיר היה סה"כ 100 דולר, המשלוח למשרד בניו ג'רזי (משרד של העבודה) הוא בחינם וכל השאר זה להביא אותו לארץ עם הנוסע הראשון בעבודה.

אבל משהו הסתבך לי עם הפיי פאל ולא היה לי כוח להתעסק עם זה - יום אחרי זה צצה לי הזדמנות לעשות החלפות על מגבר אחר עם חבר פורום אז וויתרתי על העונג והלכתי על האופציה הזולה מבין השניים וסה"כ יצאתי בעסקה משתלמת.

אבל לפי הביקורות על המגברון שלהם - תמורה מדהימה לכסף.

נראה - אולי בפעם הבאה אני בכל זאת אביא אחד כזה לארץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...