Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון מצויין שעלה ע"י VOLVO240 מהפורום היה לפתוח שרשור שירכז מבחנים מעניינים.

אני אפתח במבחן ממגזין אוטו בו התמודדה הסליקה מול MX3 וSVX.

http://rapidshare.com/files/57016836/__1502___1489___1495___1503____1511___1493___1508___1492_.tif.html

תודה לעומר_ב ששלח לי את המבחן!

נ.ב פרסום כתבות מ'אוטו' בפורום מאושר ע"י המו"ל דני פרומצ'נקו.

בואו נקדם יחד את השרשור הזה!

אביעד

פורסם

כל הכבוד על פירסום המבחן, רק שאלה, איך פותחים את הקובץ?

מציג תמונות רגיל לא פותח אותו.

תודה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
כל הכבוד על פירסום המבחן, רק שאלה, איך פותחים את הקובץ?

מציג תמונות רגיל לא פותח אותו.

תודה.

כדי לפתוח אותו תתקין תוכנה חינמית בשם IRFANVIEW.

פורסם

למרות שאני לא אוהד וולוו, מאוד נהנתי לקרוא,

אין היום כתיבה כמו הכתיבה של פורת :cry:

אני מאוד נהנתי להיזכר בסיגנון שלו...

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תודה, אביעד.

אגב, יש למישהו דרך למצוא את המבחן שעשה טיף נידל בזמנו ל MX3...?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מאחר וכבר הוצאתי מהבועידם את הגיליון מס 139, יש בו גם מבחן לאיביזה GTI 2.0, מעוניינים?

וגם איביזה מול סאקסו מול פולו אוטומטיות. במבחן זה הסיטרואן ניצחה, למרות שהיתה יותר יקרה מכולן, ובעלת גיר 3 הילוכים, לעומת 4 אצל אחרות. :-)

פורסם

חברים, מבקשת מבחן אחד ספציפי השרשור הזה הופך לארכיון #2 של מגזין "אוטו".

לא בטוח שלזה התכוון מו"ל "אוטו" כאשר אישר לחברי הפורום להעלות כתבות סרוקות.

בנתיים ועד שהנושא יתברר אני מבקש לא לפרסם פה כתבות סרוקות, אתם יכולים להעלות בקשות לכאן אבל לקבל את החומרים במייל.

תודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מבחן ישן לאיביזה GTI זה לא מעניין...זה ישן.

מבחן לסאקסו, איביזה וכו' זה כבר מעצבן :evil:.

לדעתי פותח השירשור התכוון למבחנים חריגים ומעניינים מהעבר ולא כל מבחן שהוא מהעבר...

למשל למבחן על ה-106 הצהובה שגבי סרוגו הביא (לא זוכר מאיזה גליון של אוטו), או על הלמבורגיני הישראלית וכו'...

זו דעתי

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אני רוצה לפתוח תת שירשור.

את מי מעניינת הכתבה בהודעה מעלי?

תודה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לסלי צודק.

לא לזה התכוונתי. טוב שלא שמת לנטיס.

ולקספר: בינתיים הועלו 2 מבחנים. כבר לעצור את זה? תן לזה צ'אנס, ואם תהיה פה כמות גדולה, ופרומצ'נקו לא יסכים - השרשור ייגנז.

פורסם
טוב שלא שמת לנטיס.

חה חה חה, חכמולוג אחד. סליחה שנכנסתי לך באמצע של השרשור הפרטי שלך.

מבקש ממנהלים למחוק את ההודעות שלי בשרשור הזה כולל התמונות של הכתבה שהעלתי. ושוב סליחה מ-aa123.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...