Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. יש לנו רעידות ברכב (לא מההגה!) בזמן שהרכב מאיץ מ90 ל 100 קמ"ש. לאחר 100 הרעידות נפסקות. לעומת זאת כאשר אני מאיט מתחת ל 100 קמ"ש אין רעידות. יש לציין שלא מזמן החלפתי 4 צמיגים חדשים וביצעתי איזון גלגלים שלא פתר את הבעייה. מה זה יכול להיות? ג'נט עקום? ציריות? כמו כן ביצעתי טיפול 10K לא מזמן ולא דווח על בעייה חריגה חוץ מהטיפול עצמו. לפני שאני מכניס שוב את הרכב למוסך יש למישהו רעיונות? תודה מראש.

פורסם

הבעיה שהעלת מופיעה בעיקר בדגמים משנת 95-97, וברעידות מופיעות רק בין מהירות של 90-100 קמ"ש ולאחריה נפסקות.

הבעיה היא בתושבת האחורית, או בשמה השני תושבת "מספריים", גש למוסך טוב ומקצועי באיזור שלך, והסבר לו את הבעיה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
הבעיה שהעלת מופיעה בעיקר בדגמים משנת 95-97, וברעידות מופיעות רק בין מהירות של 90-100 קמ"ש ולאחריה נפסקות.

הבעיה היא בתושבת האחורית, או בשמה השני תושבת "מספריים", גש למוסך טוב ומקצועי באיזור שלך, והסבר לו את הבעיה.

וואו תודה. על הכיוון הזה לא חשבתי מה גם שכמעט כל הבעיות האחרות נשללו. יש לך אולי מושג מה עלות התיקון במידה ואכן זה הבעייה?

פורסם
שלום לכולם. יש לנו רעידות ברכב (לא מההגה!) בזמן שהרכב מאיץ מ90 ל 100 קמ"ש. לאחר 100 הרעידות נפסקות. לעומת זאת כאשר אני מאיט מתחת ל 100 קמ"ש אין רעידות. יש לציין שלא מזמן החלפתי 4 צמיגים חדשים וביצעתי איזון גלגלים שלא פתר את הבעייה. מה זה יכול להיות? ג'נט עקום? ציריות? כמו כן ביצעתי טיפול 10K לא מזמן ולא דווח על בעייה חריגה חוץ מהטיפול עצמו. לפני שאני מכניס שוב את הרכב למוסך יש למישהו רעיונות? תודה מראש.

הבעיה שלך בפעמון פנימי של הציריה ועלות התיקון נעה בין 250 ל500 ש"ח.

• תוכן חדש...