Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי ברכב מכשיר קשר עם אנטנה חיצונית בעלת בסיס מגנטי, כלומר האנטנה נצמדת לגג בעזרת מגנט, את הכבל העברתי דרך המרווח בין הדלת לקורה, גומיות האטימה בדלת ובקורה תקינות ובמצב מעולה.

הבעיה שנוצר מרווח קטן עקב הכבל שהינו בקוטר של 6 מילימטר מה שגורם לחדירת מים כאשר אני שוטף את הרכב.

גם כאשר אני מעביר את הכבל מצד הדלת הבעיה לא נפתרת, להעביר את הכבל בחלק התחתון של הרכב לא בא בחשבון.

יש הצעות ?

אנטנה-2.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

בעיה ידועה עם המגנטיות, אצלי היו 3 כאלה ובכולם האטימה היתה לקויה עד שהחלפתי לבסיסים קבועים (אני מסין שזה ממש לא פתרון מבחינתך :-))

תנסה להעביר את הכבל מדלת תא המטען בחלק העליון או להתפשר קצת על אפקט המראה שנותן גג הרכב ולמקם את האנטנה על מכסה המנוע ואת הכבל להעביר דרך קיר האש.

דרך אגב, רצוי לרפד את המגנט הלבד או בד אחר בסגנון למניעת סריטות (לא משנה כמה תשתדל, תמיד יהיו סריטות מתחת למגנט), אצלי באופן אישי ממש לא איכפת לי מסריטות אבל על הרכב שלך חבל שיהיו.

דרך אגב, של מה האנטנה?

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

מה עם יצירת "בועה" מסיליקון מסביב לכבל?

הגומיות ילחצו את הבועה למקומה וזה ייצור אטימה מסביב לכבל בצורה טובה, לדעתי.

קצת יכער את החלק הפנימי כשפותחים את הדלת, אבל עדיף על חדירת מים...

אהבתי את התשובה- "מכשיר קשר ל-VHF התחתון"...

מהסקרנות- בעברית, מה זה אומר?...

אתה מתנדב של כוחות הביטחון או משהוא?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה עם הוצאת כבל האטנה דרך דלת תא המטען?

בחלק העליון של הגוף ליד הדלת, ישנה תעלה להולכת מים ולהערכתי תפקיד הגומי שם פחות קריטי.

פורסם

האם הנזילה קיימת גם עם מעבירים את החוט באזור קורה B , כאשר החוט עצמו יוצא מהצד (בין החיבורים של הדלתות, קדמית -אחורית)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

למרק

כמה אופציות

1 בגומיית צמת החשמל של דלת המטען בחלקו האחורי של הגג (מומלץ)

2 קונקטור חיבור צמת החשמל של הדלתות האחוריות בעמוד בין הדלתות(הרבה עבודה כולל התעללות בקונקטור הקיים)

3 בדוק בELSA האם קיימות הברגות לגגון תוכל גם משם

ביינתים זהו אני אלך להסתכל , ואחזור עם תשובה קונקרטית יותר

יגאל

• תוכן חדש...